NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Kupp i Zimbabwe

  Vil ha Mugabe for riksrett

  Partiet til president Robert Mugabe i Zimbabwe vil ha han avsett og stilt for riksrett. Det opplyser nestleiaren for behandling av juridiske saker i partiet, Paul Mangwana. Han skuldar Mugabe for å ha latt kona tilrane seg makta i landet.

 3. Hagen nominert til Nobelkomiteen

  Nektar å skifte ut Hagen

  Frp nektar å skifte ut Nobel-kandidat Carl I. Hagen trass i at alle dei parlamentariske leiarane på Stortinget ber om det. Årsaka er at Hagen er vararepresentant på Stortinget. Det bryt med tradisjonen om at Nobelkomiteen skal vere uavhengig.

  ARTIKKEL

  Frp nekter å skifte ut Carl I. Hagen tross Nobel-rabalder

 4. Savnet argentinsk ubåt

  Naudsignal var ikkje frå sakna ubåt

  Naudsignala som vart fanga opp av argentinske marinebasart i helga, stammar ikkje frå ubåten som er sakna i området, ifølgje argentinske styresmakter. Ubåten med 44 personar om bord har vore vekke sidan dei melde om ein teknisk feil onsdag 15.11.

 5. Ingen avklaring om Spinraza-medisin

  Avgjørelsen om pasienter med muskelsykdommen SMA skal få bruke medisinen Spinraza er utsatt. Forhandlingene med legemiddelfirmaet har ikke ført frem, skriver Dagens medisin. Det er usikkert når det vil komme noen avklaring på saken.

  ARTIKKEL

  Inga avklaring om medisinen som kan gjere livet til Siri (50) betre

 6. Hagen nominert til Nobelkomiteen

  – Frp må finne ny Nobel-kandidat

  Fleirtalet av dei parlamentariske leiarane på Stortinget har bede Framstegspartiet om å finne ein annan kandidat enn Carl I. Hagen til Nobelkomiteen. Nominasjonen har fått kritikk blant anna fordi Hagen er vararepresentant til Stortinget. Les mer.

 7. 59-åring omkom i Voss

  Det var ein 59 år gammal mann som omkom i fallulukka i eit steinbrot i Voss kommune måndag føremiddag. Mannen skal ha falle 20 meter, men var ikkje tilsett ved steinbrotet.

  ARTIKKEL

  Mann omkom i steinbrudd – falt 20 meter fra skrent

 8. Valg i Tyskland

  – Trur det blir nyval i Tyskland

  Sosialdemokratiske SPD i Tyskland gjentek at det er uaktuelt for dei å bli med i ein ny storkoalisjon. Partileiar Martin Schulz seier at han går ut ifrå at det blir nyval i landet, ettersom regjeringsforhandlingane braut saman søndag kveld.

 9. Statsbudsjettet 2018

  Fristen ryk for statsbudsjett

  Forhandlingsfristen for å bli einige om neste års statsbudsjett kjem ikkje til å bli overheldt, seier Høgre og KrF. Partia håper å bli ferdige éin dag på overtid.

  ARTIKKEL

  Høyre og KrF sier forhandlingsfristen ryker

 10. Presidentvalg i Kenya

  To drept i Kenya etter protest

  Minst to personer er skutt etter protester og konfrontasjoner i Kenya, melder AFP. Protestene skjedde i forbindelse med godkjenningen av president Uhuru Kenyattas valgseier, som opposisjonen mener er et resultat av valgfusk.

 11. Regjeringen i Libanon

  Libanon godtek ikkje terrorrykte

  President i Libanon Michel Aoun seier til Reuters at han ikkje kan akseptere rykte om at den libanesiske regjeringa deltek i terrorhandlingar. Utsegna kjem etter at Den arabiske ligaen påstod at Hizbollah-rørsla har total kontroll i Libanon.

 12. Se flere meldinger