NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Japan

  Nok en falsk missil-alarm

  Japans kringkaster NHK sendte tirsdag ut en alarm der de advarte innbyggere om en innkommende missil. Meldingen ble rettet minutter senere. Lørdag skjedde det samme på Hawaii, noe som skapte panikk blant befolkningen.

 3. Fikk fengsel etter snøballkasting

  Slagsmål mellom politifolk og ungdommer endte i retten. En 21-åring er dømt til 30 dagers ubetinget fengsel for å ha bitt og kastet snøball på politiet.

  ARTIKKEL

  Dømt til fengsel etter å ha kastet snøball på politimann

 4. Plast

  Lover kamp mot plastforsøpling

  EU-kommisjonen la i dag fram en ny strategi for kampen mot plastforsøpling. Et hovedmål er at all plastemballasje i EU innen 2030 skal utformes slik at den kan gjenbrukes eller resirkuleres.

 5. Janne Jemtlands mann drapssiktet

  Janne Jemtland identifisert

  Død kvinne identifisert som Janne Jemtland, ifølge obduksjonsrapport. Jemtland ble funnet i Glomma lørdag 13. januar. Politiet kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken, men vil kunne si noe mer om dette lenger ut i etterforskningen.

  ARTIKKEL

  Den døde kvinnen var Janne Jemtland

 6. Kvinne ble kjørt over

  En kvinne i 70-årene ble hardt skadd da hun falt under en bil i bevegelse og deretter ble påkjørt. Ulykken skjedde i Evenskjer i Troms. – Føreren har ikke oppdaget kvinnen og kjørt over henne, sier Eirik Ileng, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

 7. Sjakk

  Rask remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis med svart mot nederlenderen Anish Giri i Wijk aan Zee-turneringen i Nederland. Carlsen hadde spilt to remis og vunnet ett parti før møtet med Giri. Etter partiet står han med 2,5 poeng.

 8. Slår alarm om «tannturistar» 

  Nordmenn dreg til utlandet for å fikse tenna, men kan få med smittsame og resistente bakteriar heim igjen. Samtidig sponsar Helse-Noreg turane.

  ARTIKKEL

  Slår alarm om bakteriar som blir med «tannturistar» heim

 9. Frykter flodbølge

  Et snøras demmer opp elva Driva og politiet frykter at det vil komme en flodbølge hvis snøen gir etter. Demningen skal ha ført til en nivåforskjell på 10-15 meter. Det er ingen fare for verken jernbane, E6 eller folk, opplyser politiet.

  ARTIKKEL

  Frykter flodbølge om demningen brister

 10. Se flere meldinger