NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. En omkom etter flyulykke

  En omkom og fire ble skadd da et privatfly krasjlandet og tok fyr på Atatürk-flyplassen i Istanbul i kveld. Brannvesenet fikk flammene raskt under kontroll, og flyplassen ble stengt etter ulykken melder byrået Dogan.

 3. Vogntog av veien ved Darbu

  Et vogntog har kjørt av vegen på E134 ved Darbu i Buskerud. Føreren er kjørt til sykehus for sjekk. Vegen er stengt mot Kongsberg, men omkjøring er skiltet.

 4. Terror i London

  Mann løslatt etter T-baneangrepet

  Politiet i London har løslatt en 21 år gammel mann som var pågrepet i forbindelse med T-baneangrepet i forrige uke. Fem andre er fortsatt fengslet.

  ARTIKKEL

  Mistenkte fortsatt arrestert etter T-bane angrepet i London

 5. Mercedes med elbil-fabrikk i USA

  Mercedes-Benz investerer nærmere 8 milliarder kroner i bygging av elbil-fabrikk i delstaten Alabama. Produksjonen av elektriske firehjulstrekkere skal starte på begynnelsen av 20-tallet. Konsernet skal også bygge batterifabrikk i nærheten.

 6. Flyulykke i Tyrkia

  Et privatjetfly har styrtet under landing på Atatürk flyplass i Istanbul melder den tyrkiske avisen Milliyet.

 7. Borgerlige regjeringssamtaler

  Solberg: Ingen frist for samtaler

  – Vi har god tid i regjeringssamtalene, sier statsminister Erna Solberg. Hun sier de fire borgerlige partiene må avklarte en rekke spørsmål, og at de skal møtes igjen i neste uke. Solberg vil ikke si om hun har satt noen tidsfrist for samtalene.

  ARTIKKEL

  Ingen enighet etter borgerlige samtaler – møtes igjen neste uke

 8. Borgerlige regjeringssamtaler

  KrFs landsstyre skal møtes

  Kristelig Folkepartis landsstyre skal fredag og lørdag diskutere et eventuelt borgerlig regjeringssamarbeid, sier partileder Knut Arild Hareide etter kveldens møte med Venstre, Høyre og Frp. Samtalene fortsetter neste uke.

 9. Må betale for ulovlige leiligheter

  En huseier må betale 95.000 kroner i tvangsmulkt til Fredrikstad kommune for å ha bygget to leiligheter i underetasjen som ikke var godkjent. Det skriver Fredriksstad Blad.

 10. Borgerlige regjeringssamtaler

  Nytt borgerlig møte til uka

  Venstre-leder Trine Skei Grande sier de fire borgerlige partiene skal møtes i en større gruppe neste uke, for å snakke videre om regjeringssamarbeid. Det første formelle møtet mellom regeringspartiene og Venstre og KrF konkluderte ikke om den videre samarbeidsformen.

 11. Fotball

  Lillestrøm til cupfinalen

  Lillestrøm er i cupfinalen etter å ha vunnet 3–0 over Molde på Aker stadion i kveld.

  ARTIKKEL

  Molde-keeperen tabbet seg ut: – Hva holder han på med?

 12. Se flere meldinger