NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Glatt vei etter brannslukking

    Det kan være glatt ved Hengsrudveien i Revetal der det har vært slukking av en bilbrann. Vegtrafikksentralen har varslet strøing på stedet da det er brukt mye vann som fryser på bakken.

  • Ny positiv koronatest i Porsgrunn

    En person har testet positivt for koronavirus i Porsgrunn i dag. Vedkommende var allerede i karantene og har kjent smittevei. Ordfører Robin Kåss påpeker at det mottas få prøvesvar på søndager, og at man derfor ikke kan tolke antallet i dag isolert.

    Ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss.
    Foto: Lars Tore Endresen / NRK

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold :) I dag får du høre at redningsdykkerne i Larvik som rykker ut på oppdrag i hele fylket, kan forsvinne når Larvik kommune skal spare penger. Statens vegvesen vil slå hardt ned på verksteder som utfører ulovlig trimming av biler. Det er Halloween i morgen - og det blir OGSÅ annerledes i år.
God morgen, Telemark. I dag får du høre at Statens vegvesen vil nå slå hardt ned på verksteder som utfører ulovlig trimming av biler. Vi tester også voksne i FHIs-koronavettregler på Halloween. Vi skal også til Lunde barneskole i Skien som får besøk av Statsministeren. I tillegg prøver vi å gjøre en telemarking til millionær.
Velkommen til torsdagen sammen med oss! Så fint at du hører på Ettermiddag i Vestfold og Telemark. Programleder er Kristin Rivrud, og vi gleder oss til tre fine radiotimer mellom 14 og 17 sammen med deg.