NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

 • Kolonnekjøring over Haukeli

  På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring, opplyser Vegtrafikksentralen. Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uværet.

  E134 Haukelifjell ved Midtlæger
  Foto: statens vegvesen, webkamera
 • To nye smittetilfeller i Porsgrunn

  De to nye koronasmittede i Porsgrunn var allerede i karantene og har kjent smittevei. Kommunen har fortsatt en nedadgående smittetrend. Ordføreren er bekymret for situasjonen med mutert virus i Nordre Follo, og ber folk unngå å reise til og fra dette området.

  Ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss.
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • To hendelser på E18 i Sande

  En bil og en lastebil skal ha fått problemer i sørgående retning på E18 i Sande. Det skal først ha vært snakk om et sammenstøt mellom de to, men det er to separate hendelser grunnet glatt føre. Ingen personer er skadet.

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold :) I dag får du høre at redningsdykkerne i Larvik som rykker ut på oppdrag i hele fylket, kan forsvinne når Larvik kommune skal spare penger. Statens vegvesen vil slå hardt ned på verksteder som utfører ulovlig trimming av biler. Det er Halloween i morgen - og det blir OGSÅ annerledes i år.
God morgen, Telemark. I dag får du høre at Statens vegvesen vil nå slå hardt ned på verksteder som utfører ulovlig trimming av biler. Vi tester også voksne i FHIs-koronavettregler på Halloween. Vi skal også til Lunde barneskole i Skien som får besøk av Statsministeren. I tillegg prøver vi å gjøre en telemarking til millionær.
Velkommen til torsdagen sammen med oss! Så fint at du hører på Ettermiddag i Vestfold og Telemark. Programleder er Kristin Rivrud, og vi gleder oss til tre fine radiotimer mellom 14 og 17 sammen med deg.