NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Brannstifter tiltalt

    Statsadvokaten har tiltalt en mann i slutten av 20-årene etter brannen i Talenthuset i Midt-Telemark i april i fjor. Han er tiltalt for å ha brutt seg inn og deretter satt fyr på huset. Skadene etter brannen beløp seg til drøyt ni millioner kroner.

  • Tre nye smittede

    I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert tre nye koronasmittede i Telemark Ett tilfelle er registrert i Skien, mens to er registrert i Hjartdal. Det er seks uker siden sist Hjartdal kommune hadde registrerte smittetilfeller, ifølge TA.

  • Trolig mutert virus i Larvik

    En person som fikk påvist covid-19 i Larvik i går kveld er trolig smittet med en mutert virusvariant. Det skriver kommunen på sine nettsider. Personen det er snakk om skal ha blitt smittet i en annen kommune enn Larvik.

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold. Jakten på sommerhytta tilspisser seg allerede. Meglere spår tidenes sommer for hytteselgere. Og hva kommer til å vises frem på Jahn Teigen-museet i Tønsberg? I går handlet arbeidsgruppa for museet for 1,4 millioner kroner.
God onsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!