NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Ny spiller i Odd

  Odd forsterket i dag spillerstallen foran årets sesong i eliteserien i fotball. Thomas Hallstensen er forsvarsspiller og kommer fra Florø. 17-åringen ble nylig tatt ut på U18-landslaget.

 • Påkjørt i fotgjengerfelt

  En kvinne har blitt påkjørt i et fotgjengerfelt i Storgata på Notodden. Hun er kjørt til Sykehuset Telemark med smerter i nakken. Politiet har snakket med sjåføren av personbilen. Mannen i 70-årene har fått sitt førerkort midlertidig beslaglagt.

 • Hjortebestanden øker

  Hjortebestanden i Vestfold og Telemark er mer enn dobla på 20 år. Nå skyter jegerne årlig 700 dyr mot 200 til 300 hjort under jakta tidlig på 2000-tallet. Faun Naturforvaltning i Fyresdal søker om penger for å kartlegge helsa til hjorten.

 • Utforkjøring ved steinbruddet

  To personer er kjørt til sykehus etter at en bil kjørte av veien og inn i en fjellvegg i Tvedalen i Larvik. Tre andre personer i bilen er uskadd. Ulykken skjedde inne på området til steinbruddet. Bilen havnet utfor veien etter at den gjorde et hopp da den kjørte over en kul på grusveien, opplyser politiet.

De siste distriktssendingene

God morgen! Færre og færre bruker refleks. Vi sjekker om det stemmer og tar en prat med Trygg Trafikk. Musiker Unnveig Aas fra Holmestrand får mye skryt for sin lavmælte, men kraftfulle stemme. Vi hører musikk fra hennes siste album, og kanskje en smakebit av noe nytt. Det er mer enn dobbelt så mye hjort i Vestfold og Telemark som for 20 år siden. Det er det blanda meninger om.
God morgen! Det er en kraftig økning i antall hjort i Vestfold og Telemark de siste 20 åra. I dag skal du høre at naturforvaltere ønsker å undersøke både positive og negative konsekvenser av mer hjort i skogen. Du skal også få bli med til Gautefall der Ida Emilie Herfoss forbereder seg til Norgescup denne helga.