NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

 • Venter store problemer i morgenrush

  Politiet regner med at det kan bli store problemer i morgenrushet på E18 mellom Porsgrunn og Larvik etter helikopterulykken i natt. Veien er sperret og det er en lang omkjøring via Siljan og Skien, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

  Det pågår fortsatt undersøkelser på ulykkesstedet, men Eikedalen håper de skal være fullført i løpet av natta. Årsaken til at E18 er sperret, er at helikoptervraket ligger helt inntil veien.

 • Lange køer på E18 etter styrt

  Det er lange kø på E18 mellom Porsgrunn og Langangen etter at et helikopter styrtet like ved veien sent torsdag kveld. Helikopteret har trolig truffet en høyspentledning i dårlig vær. En person er bekreftet omkommet.

  Lang kø på E18 etter helikopterstyrt 18. juni 2021
  Foto: Nils Martin Brandvik / NRK
 • Piloten bekreftet omkommet

  Politiet bekrefter at en person omkom i helikopterstyrten ved Porsgrunn torsdag kveld. Helikopteret styrtet etter å ha truffet en høyspentledning. Havarikommisjonen er varslet og skal undersøke åstedet. Det var kraftig regn og dårlig sikt da helikoptret styrtet, forteller et øyenvitne til NRK.

  Laster Twitter-innhold

De siste distriktssendingene

God torsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!
God morgen, Telemark! I dag skal du få høre om en sauebonde i Tokke som fikk 200 000 kroner til radiobjeller til sauene sine. Vi skal også snakke litt om karantenehotellet som har åpnet i Stokke. Utegående reporter Pernille skal besøke Solvik hundegård i Skien hvor det er travelt om dagen. Det blir også en oppsummering av gårsdagens kamp mellom Odd og Vålerenga. Som vanlig blir det en god dose musikk og oppdateringer fra trafikken, meteorologen og nyhetsbildet. Vi fortsetter med gårsdagens quiz der Kragerø seilforening stiller med lag denne uka.
God morgen, Vestfold! I går åpnet det nye karantenehotellet på Brunstad med 1250 rom og en testkapasitet på 700 personer hver dag. En liten sykkeltur unna, i Storås skianlegg, var det sykkeldag med spesialsykler for personer med funksjonshemminger eller som har opplevd slag. I tillegg får vi siste nytt om koronautbruddet i Færder og vaksinasjonsrekorden i Tønsberg.