NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

 • 5 kjøretøy avskiltet i kontroll

  46 kjøretøy ble kontrollert av Statens vegvesen i Porsgrunn fredag. Fem kjøretøy ble avskiltet, blant annet på grunn av manglende forsikring, EU-kontroll og manglende omregistrering. Flere fikk bruksforbud, men ordnet opp på stedet.

  Avskilting
  Foto: Statens vegvesen
 • Bil kjørte over autovern

  En bil skal ha kjørt over autovernet i sydgående løp ved Natvallkrysset på E18 i Sandefjord. Nødetatene er på vei. Ingen personer er skadet. Bilen har muligens punktert like før hendelsen.

 • Se siste nytt fra ditt distrikt:

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold. I dag får du høre at eierne av Mostranda camping på Tjøme krever 1,6 millioner kroner i erstatning av Færder kommune. Kan grafittikunst friste flere til å gå og sykle? Hele fem vestfoldinger skal i ilden i The Voice på TV2 i dag - vi snakker med en av dem. Og i morgen er Ole III i gang igjen mellom Husvik og Husøy i Tønsberg.
God morgen Telemark! I dag skal du få høre at sauebønder i Tokke mister mange dyr på beite hver sommer. Vi får også høre at Senterpartiet vil endre reglene for førerkort for tilhenger. Vi prøver oss også på oppkjøring med tilhenger og ser om vi kan bestå førerprøven. Vi hyller også Magnus Krog som legger opp som kombinertløper. Det blir også vær, trafikk og nyhetsoppdateringer.
God torsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!