NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

 • 27 nye smittede i Grenland

  Det er registrert 13 nye smittetilfeller i Porsgrunn, 12 i Skien og 2 i Bamble det siste døgnet. Grenlands-området har hatt mye smitte den siste tiden, men porsgrunnsordfører Robin Koss er optimistisk. – Vi har inntrykk av at innbyggerne tar situasjonen på alvor og har få nærkontakter nå. Det er viktig for å redusere videre spredning, sier Koss.

 • Forsøk på båttyveri i Bamble

  Politiet rykket ut til Bamble kl. 04.33 i natt etter melding om at to personer muligens forsøkte å stjele en båt. Båten ble funnet igjen av politiet i Gunnekleivfjorden. Båten er en Askeladden med 60hk mercury motor, men er uten registrering og politiet ber eieren om å melde seg.

 • Festbråk i Sandefjord og Tønsberg

  Det har vært flere tilfeller av festbråk i natt. I Sandefjord rykket politiet ut til Industriveien etter melding om ordensforstyrrelse på privat adresse. To personer fikk pålegg om å holde fred, men en kvinne i trettiårene overholdt ikke pålegget og ble innbrakt arresten.

  I Tønsberg var politiet på Quality Hotel Oseberg etter melding om støy på et hotellrom. Tre personer, en mann og en kvinne fra Asker samt en mann fra Færder, fikk pålegg om å dempe musikken og avslutte festen som var på rommet.

  Politiet var også på en privatadresse i Banebakken og ga en huseier pålegg om å dempe musikken og i Øvre Langgate etter melding om feststøy. Festen ble avsluttet og beboer fikk pålegg om å holde fred frem til morgenen.

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold! Vi gleder oss til å være i radioen din de neste tre timene. Her får du de ferskeste nyhetene og den beste musikken. God onsdag!
God morgen, Telemark! Kan en hurtigtest til 200 kroner få deg ut av ventekarantene? Det er et av flere spørsmål du skal få svar på i dag. Du får også høre at Regjeringen setter av 150 millioner kroner til å fjerne radioaktiv jord og stein etter Søve gruver. Som vanlig får du også nyheter, vær, og oppdateringer fra trafikken.
God tirsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!