NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Full overtenning i låve i Skien

    Det er full overtenning i en låve i Skien, og brannvesenet arbeider med å begrense faren for spredning til nabobygninger. De skal ikke være folk i den brennende bygningen, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

  • Trafikkulykke i Bamble

    En motorsykkel og en bil har vært involvert i en trafikkulykke på Tøndervegen i Stathelle i Bamble. Bilen kjørte ut fra en bensinstasjon og traff motorsykkelen. Ulykken fremstår ikke alvorlig, i følge politiet.

  • Obduseres mandag

    Mannen i 40-årene som ble funnet død i Skien fredag, blir obdusert mandag. Politiet etterforsker funnet som et mistenkelig dødsfall.

De siste distriktssendingene

God morgen! Helena og Marianne i studio. Send SMS med kodeord vest til 1987, eller en melding til Facebook-siden vår - NRK Vestfold heter den.
God morgen! I dag kommer kronprins Haakon til Norcem for å høre mer om prosjektet for å fange CO2. Du får også høre at Staten kjøper i disse dager opp melkekvoter for å hindre overproduksjon av melk. 10 prosent av melkebøndene i Telemark vil legge ned melkeproduksjonen sin. Det blir dessuten omvisning på føde- og barselavdelinga på sykehuset.
God morgen! Det trengs flere krabbefiskere, vi sjekker vannstanden i Sandefjord, og vi skal ha Klassequizen fra Skagerak International School. Helena og Marianne er på plass i studio. Ta gjerne kontakt - SMS med kodeord vest til 1987, eller en melding til Facebook-siden vår - NRK Vestfold heter den.