NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Vannskuterfører anmeldt

    En mann i 40-årene er anmeldt av politiet for å ha kjørt vannskuter i Færder nasjonalpark. Politibåten stanset føreren like i nærheten av Langeskjæra.

  • Fortsetter leir etter smitteutbrudd

    Et sommerkurs for unge på Redningsselskapets senter i Horten ble i helga avbrutt etter et koronautbrudd med sju smittede. Samme dag som deltakere ble sendt hjem, kom nye barn på leir. Horten kommune mener det er forsvarlig.

    Et sommerkurs for barn og unge på Redningselskapets senter i Horten blei i helga avbrutt etter et koronautbrudd med sju smittede. Samme dag som deltakere blei sendt hjem, kom nye barn på leir.

De siste distriktssendingene

God morgen Vestfold og Telemark. Det er mandag og vi skal direkte til Tønsberg, der det er OL-frokost og seilfinale for seilerjentene fra Nøtterøy. Vi tar også turen til Kragerø som er en av få kommuner i landet som fortsatt har munnbindpåbud. Du får også høre at en mor reagerer på hvordan hun og hennes datter med autisme ble møtt på teststasjonen i Sandefjord. I tillegg får du høre om 18-år gamle Mina som blir fotballproff i Roma.
God fredag, og velkommen! Endelig snart helg! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!
God morgen, Vestfold og Telemark! Kjetil Borch fra Horten rodde inn til OL-sølv i natt. Vi var på plass i Horten roklubbs lokaler under løpet, og du får alt om sølvet hos oss. Vi skal også være med på forberedelser til NM i presisjonsflyging på Geiteryggen. Vi skal også en tur til øygruppa Svenner. Vi får også høre om brannsikkerhet på campingplasser og pukkellaks i Skienselva.