NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Kastet fyrverkeri inn på toalett

  Tre menn skal ha sendt opp fyrverkeri og kastet fyrverkeri inn på et toalett i Lystlunden i Horten, i følge politiet.

 • Vil bygge flere studentboliger

  Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge har søkt om midler til å bygge 270 nye studentboliger. Samskipnaden har søkt om å bygge 20 boliger i Rauland og 250 i Porsgrunn. Om søknadene blir innvilget blir trolig bestemt i februar.

 • Ønsker tips

  Politiet ber om tips etter skadeverk i Lindshomveien i Svarstad. Det er gjort hærverk på flere postkasser, søppelkasser har blitt velta, og lamper har blitt revet ned. De mistenkte har trolig kommet i bil, og har avsatt flere spor av svidd gummi.

 • Stupte ut av lukket vindu

  En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning inne i et bolighus i Porsgrunn i morges. Mannen stupte ut av et lukket vindu så glassbitene fløy. Politiet leter etter gjerningsmannen som fikk med seg en gitar, to PC-er, et videokamera og et fotoapparat.

De siste distriktssendingene

God morgen! Helena og Marianne i studio. Send SMS med kodeord vest til 1987, eller en melding til Facebook-siden vår - NRK Vestfold heter den.
God morgen! I dag kommer kronprins Haakon til Norcem for å høre mer om prosjektet for å fange CO2. Du får også høre at Staten kjøper i disse dager opp melkekvoter for å hindre overproduksjon av melk. 10 prosent av melkebøndene i Telemark vil legge ned melkeproduksjonen sin. Det blir dessuten omvisning på føde- og barselavdelinga på sykehuset.
God morgen! Det trengs flere krabbefiskere, vi sjekker vannstanden i Sandefjord, og vi skal ha Klassequizen fra Skagerak International School. Helena og Marianne er på plass i studio. Ta gjerne kontakt - SMS med kodeord vest til 1987, eller en melding til Facebook-siden vår - NRK Vestfold heter den.