NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Sikta skiensmann til Trondheim

    Skiensmannen som er sikta for drapsforsøk etter skyteepisoden på Ila i Trondheim i desember i fjor, er utlevert fra Spania til Norge. Han har vært i Spania siden han ble pågrepet der 4. mai. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i dag.

  • Distriktsnyheter 19.30

  • Seilbåt kjørte i kanalbrua

    En seilbåt ble løftet omtrent en meter etter masta da den hengte seg fast i kanalbrua i Tønsberg. Seilbåten hektet seg da den skulle passere. En misforståelse i forbindelse med passeringen skal være årsaken til uhellet. Ingen ble skadet.

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold og Telemark! Forsker er bekymret for at krabber blir utsatt for dyremishandling på sommeren. Marinemuseet i Horten er stengt ut året, og ingen kan si hva som skjer fra neste år. Vi skal være velkomstkomite på flyplassen i dag, og du skal få middagstips fra campingplassen.
God mandag til Sørlandet, Vestfold og Telemark fra Ferieradioen. Dette er Ferieradioen i NRKP1, og det er Kristin Rivrud som holder deg med selskap fra studio i Porsgrunn mellom 14 og 17.
God morgen, Vestfold og Telemark! Utstrakt bruk av ufaglærte og deltid, kan føre til alvorlige ulykker i tjenester for utviklingshemmende, mener Fellesorganisasjonen (FO), som organiserer blant annet vernepleiere. Da koronapandemien kom opplevde Blå Kors Borgestadklinikken at antall henvisninger av gravide med rusproblemer falt med 70 prosent. De er bekymra.