NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Bilbrann slukket

    Ifølge politiet skal brannen i bilen på E18 ved Telemarksporten være slukket. En person får tilsyn av ambulansepersonell.

  • Bilbrann på E18 ved Telemarksporten

    Nødetater har rykket ut etter melding om en bilbrann i sørgående retning på E18 ved Telemarksporten. Det skal ikke være personer i bilen.

  • Strammer inn i nye 15 kommuner

    Helseminister Bent Høie bekrefter at regjeringen følger Helsedirektoratets anbefalinger for strengere koronatiltak i ytterligere 15 kommuner i Oslo-regionen. – Innsatsen innbyggerne legger ned de neste dagene, hjelper hele landet, sier Høie.

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold :) I dag får du høre at redningsdykkerne i Larvik som rykker ut på oppdrag i hele fylket, kan forsvinne når Larvik kommune skal spare penger. Statens vegvesen vil slå hardt ned på verksteder som utfører ulovlig trimming av biler. Det er Halloween i morgen - og det blir OGSÅ annerledes i år.
God morgen, Telemark. I dag får du høre at Statens vegvesen vil nå slå hardt ned på verksteder som utfører ulovlig trimming av biler. Vi tester også voksne i FHIs-koronavettregler på Halloween. Vi skal også til Lunde barneskole i Skien som får besøk av Statsministeren. I tillegg prøver vi å gjøre en telemarking til millionær.
Velkommen til torsdagen sammen med oss! Så fint at du hører på Ettermiddag i Vestfold og Telemark. Programleder er Kristin Rivrud, og vi gleder oss til tre fine radiotimer mellom 14 og 17 sammen med deg.