NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Snøscooterfører ikke alvorlig skadd

  Politiet har funnet snøscooteren som var involvert i en ulykke i Fyresdal natt til søndag. De har undersøkt på stedet og avhørt vitner. Sykehuset i Agder bekrefter at scooterføreren, en mann i 20-årene, ikke er alvorlig skadet.

 • Pågrepet etter vold på fest

  En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha slått til flere personer på en fest på Gulset i Skien sent lørdag kveld. Tre personer i slutten av tenårene ble lettere skadet. Ifølge politiet var det også flere berusede ungdommer under 18 år på festen.

 • Mann skadd i snøscooterulykke

  En mann i 20-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark natt til søndag. Politiet fikk melding om ulykken i Griddalen klokken 1. Mannens skadeomfang er uklart.

 • Grovt tyveri i Stavern

  Noen har brutt opp et vindu og stjålet smykker fra en bolig i Stavern. Tyveriet ble oppdaget da huseieren kom hjem i ettermiddag.

De siste distriktssendingene

God fredag dere! Ja, for det er fredag. Morran i Vestfold skal holde deg i hånden gjennom dagens første timer med nyheter, vær, trafikk, hagefulgtelling, Larvik havn, det siste fra Norge Rundt, og klassequiz i dag med Vegard Lilleås og Ra ungdomsskole
God morgen! Det har kommet kraftige reaksjoner på at kvinner som opplever spontanabort ikke får oppfølging. Nå tas saken til Stortinget. Den siste delen av Bratsbergbanen skal elektrifiseres. I dag blir planen for denne jobben presentert på Notodden. Du skal også høre fra Linnea Dale som slipper ny musikk i dag.
God torsdag Vestfold og Telemark. Anita Moland og Kristin Rivrud ønsker velkommen til tre timers ettermiddagsradio mellom 14 og 17. Vi håper du har en strålende januar-ettermiddag.