NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

 • Arbeidsulykke på Notodden

  Nødetatene har rykka ut til en arbeidsulykke på Tuven på Notodden. Ei kvinne har fått en stålbjelke over ankelen, men skadeomfanget er uvisst.

 • Kan få stortingsrepresentant

  Vestfold kan få en ekstra stortingsrepresentant.
  Det foreslår valglovutvalget. Utvalget peker på at Vestfold er underrepresentert på Stortinget. Vestfold har i dag sju stortingspolitikere. Forslaget skal ut på høring.

  Stortinget
  Foto: Tore Ellingseter / NRK
 • Lurte folk med falske annonser

  En 24 år gammel kvinne på Tjøme er dømt til 45 timers samfunnsstraff for å ha lurt folk med falske nettannonser. Kvinnen fikk 12 personer til å forhåndsbetale til sammen 90 000 kroner for varer de aldri fikk. Hun må betale tilbake pengene til ofrene.

De siste distriktssendingene

God lillefredag. Denne ettermiddagen i Vestfold og Telemark står i bienes, og tattoveringes tegn. Vi skal også lære litt om det å følge drømmen. Møte en som skriver om det og møte en som faktisk lever drømmen.
God morgen, Vestfold og Telemark :) Rotter er blitt et stort problem på Vestsiden i Porsgrunn, Stian er på befaring i dag. Biltrafikken ned omlag 20 prosent under koronakrisen - bra for miljøet, men hva skjer når folk slutter å være på hjemmekontor? Mange unge arbeidsledige bekymrer Nav-direktør som frykter langtidskonsekvensene av koronakrisa. Du skal også få møte dagens hund og eier, og vi byr på quiz.