NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

 • 57 nye smittede i Telemark

  Det siste døgnet er det registrert 57 nye koronasmittede i Telemark. Ifølge FHIs statistikk (MSIS) er 34 av smittetilfellene påvist i Skien. Porsgrunn melder om 19 nye smittede. Midt-Telemark, Siljan og Tinn har fått ett nytt smittetilfelle hver.

 • Brann i garasje

  To personer fikk i seg røyk da de prøvde å slukke en brann i en garasje i Bjørkedal i Porsgrunn i natt. De ble sjekket av ambulanse. Politiet melder like før klokka fire at garasjen er overtent.

 • Alvorlig skadd i utforkjøring

  To kvinner i 20-årene er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Sannidalsveien i Kragerø ved 00.30-tida. En av dem er alvorlig skadd. Det var fire i bilen og kvinnene satt i baksetet uten sikkerhetsbelter. Bilføreren hadde akkurat fått førerkort.

  Laster Twitter-innhold

Flere nyheter

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold. Vi våkner til et nedstengt Vestfold i dag - og skal gi deg det siste om koronasituasjonen på hjemmebane. Vi skal også høre føste låt fra Frank Tostrups aller første solo-album, og vi skal snakke om innspurten i VM - med NRKs ekspertkommentator Fredrik Aukland.
God morgen! I dag får du høre om en ny rensemaskin som skal fjerne grønn plast fra matavfallet. Du får også møte to morgedøler som er tatt ut på skilandslaget, og to unge gutter i Skien som gleder seg til seriestarten i eliteserien. Det er dessuten den internasjonale jordmordagen og vi vil sette fokus på et viktig yrke i en vanskelig tid.
God tirsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!

Vestfold og Telemark