NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • 30.000 bilførere uten forsikring

    Statens Vegvesen advarer over 30.000 bilførere som ikke har forsikring, om at de risikerer å bli gjeldsslaver livet ut dersom de forårsaker en ulykke.Geir Leon Hetle i Statens vegvesen sier de vil intensivere kontrollene fremover.

  • Ruset bak rattet

    En kvinne i 30-årene ble stoppet i Skien sentrum tirsdag kveld. Hun fremstod som ruset og hadde ikke gyldig førerkort, ifølge politiet.

  • Nyheter fra Vestfold og Telemark

  • Råkjørte på E18

    En ung mann kjørte i 147 kilometer i timen på E18 ved Holmestrand tirsdag kveld. Utrykningspolitiet stoppet ham i 100-sonen. Han ble fratatt førerkortet på stedet.

De siste distriktssendingene

God morgen! Jakta på sommerjobber er i gang, i dag skal du få høre fra flere som leter etter jobb, og også dem som søker flinke folk. Du skal dessuten få møte paret som fikk barnet de ønsket seg etter 10 spontanaborter. For å få det til måtte de google, søke hjelp i Danmark, og gå imot norsk helsevesens anbefalinger. Også får du vite om det er riktig at kvinner går oftere til legen enn menn.
God morgen! Helsesykepleier har fått stor respons etter NRK-serien "Kroppen min eier jeg". Det er 250 år siden den store komponisten Beethoven ble født - det skal markeres i hele år. Og nå er det på tide å søke sommerjobb. Vegard og Marianne i studio. Send SMS med kodeord vest til 1987, eller en melding til Facebook-siden vår - NRK Vestfold heter den.