NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Utforkjøring i Porsgrunn

    Nødetater har rykket ut til Bjønnesvegen i Porsgrunn der en bil har kjørt ut.

  • Testes for å ha kjørt båt ruset

    En mann i 60-årene mistenkes for å ha kjørt båt i beruset tilstand i nærheten av brygga i Tønsberg. Politiet sikrer at det blir tatt nødvendige prøver av mannen.

  • Bil kjørte av veien i Larvik

    En mann i 50-årene må rustestes etter å ha kjørt av veien på Ulaveien i Larvik i kveld. Da politiet kom til stedet var ikke føreren der. Politiet fikk etterhvert tak i mannen. Han er ikke skadet, men mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand.

De siste distriktssendingene

God morgen Vestfold og Telemark! I dag skal du få være med på seilskole på Granholmen camping i Sandefjord. I sommer kan barn under 16 år trolig kjøre fortere på sjøen enn de har hatt lov til tidligere. Vi sjekker hva nye regler vil ha å si for farten på sjøen. Du får også høre om en fartsdump som kan skade Tønsbergs eldste hus, og om osten fra Vinje som blir stadig mer populær.
God mandag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Karoline Stangenes, Hyggelig at du hører på!
God morgen, Vestfold og Telemark! I dag skal du får høre om den uønska kjempebjørnekjeksen sprer seg. Du får også høre at Nissedal kommune ønsker at det i år skal være hvite strender ved Nisser. Vi snakker også med Thomas Marthinsen som har skrevet barnebok om 22. juli og du får høre fra Kim Rune Hagen som er ute med ny singel. I tillegg blir det vær, trafikk og musikk.