NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Millioner skal redde små bedrifter

    Politikerne i Vestfold og Telemark fylkeskommune bevilger seks millioner kroner for å redde små og mellomstore bedrifter. Nå i koronakrisen skal pengene gå til å øke kompetansen hos de ansatte for å unngå permitteringer og oppsigelser.

  • Norges største videregående blir ny

    Veidekke skal rehabilitere Sandefjord videregående skole og sette opp et nybygg. Kontrakten er verdt 528 millioner kroner. Arbeidene starter nå i april og skal pågå mens skolen er i drift. Med 2000 elever er skolen landets største videregående skole.

De siste distriktssendingene

God mandag, Telemark! Vi er på plass for å underholde og opplyse deg om det viktigste fra ditt område. Det blir nyheter, kultur, musikk, vær og trafikk. I studio: Gry og Grete.
God morgen :) Bedrifter etterlyser oppdrag for å holde hjulene i gang mens pandemien herjer. Nå strekker fylkeskommunen ut ei hand. Hva er egentlig forskjellen på bakterier og virus? Svaret får du hos oss i dag. Og kanskje har du fått med deg den strenge fenriken i Kompani Lauritzen på TV2? Han er fra Horten og er med oss i dag. Vi byr også på hjemmekontoristenes morgenfuglkonkurranse og 50/50-quiz.