NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Korona i Vestfold og Telemark

Siste nytt

  • Bil tauet ut av tunnelen

    Bilen som fikk en stans i Larvikstunnelen på E18 har blitt tauet ut av tunnelen ved hjelp av en annen bilist. Bilen er nå ikke til hinder for øvrig trafikk.

  • Bilstans i Larvikstunnelen

    En bil har fått en stans i Larvikstunnelen på E18 i Larvik, i nordgående retning. Her er det fra før toveistrafikk i et løp og kø på grunn av vegarbeid. Trafikken går sakte forbi, opplyser Statens vegvesen.

  • Trafikkulykke ved Brufoss bru

    En person sjekkes av ambulansepersonell etter en trafikkulykke litt sør for Brufoss bru i Larvik. Ulykken skjedde da en bil kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en møtende bil. Det er ingen mistanke om ruspåvirket kjøring, men førerkortet til føreren er beslaglagt og politiet oppretter sak.

De siste distriktssendingene

God morgen, Vestfold! Vi gleder oss til å være i radioen din de neste tre timene. Her får du de ferskeste nyhetene og den beste musikken. God onsdag!
God morgen, Telemark! Kan en hurtigtest til 200 kroner få deg ut av ventekarantene? Det er et av flere spørsmål du skal få svar på i dag. Du får også høre at Regjeringen setter av 150 millioner kroner til å fjerne radioaktiv jord og stein etter Søve gruver. Som vanlig får du også nyheter, vær, og oppdateringer fra trafikken.
God tirsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører på!