Debatten

Hopp til innhold
Lovund på Lurøy

Hva synes du om norsk arkitektur?

Norsk arkitektur engasjerer. Hva synes du? Diskuter her.

Foretrekker du tradisjonelle bygg eller moderne bygg?

Klimaminster Andreas Bjelland blir utfordret på regjeringens klimatiltak.
NRK intervjuet fem studenter om hva de synes om valgresultatet.

Ja eller nei til et forbud mot smakstilsatt snus?

Hvor mye skjermtid har du på mobilen?

LO-lederen og NHO-direktøren ville ikke møte hverandre i Debatten

Ville ikke snakke sammen

Selv om LO-leder Peggy Hessen Følsvik og NHO-direktør Ole Erik Almlid møtte hverandre ansikt til ansikt i Debatten i går. Ville de ikke diskutere storstreiken med hverandre.

Hvis du som er ung ikke engasjerer deg, så er det de som er godt voksne i dag som bestemmer hvordan du vil få det i fremtiden. Følg Fredrik Solvang og si hva du har på hjertet, nrk.no/fredriksolvang.
Hvorfor flyr «ørnen» i norsk politikk så lavt for tiden?
Ja, vi sliter med strømregningene i Norge. Men for andre land i Europa er dette mye mer ekstremt, sier Kristine Meek Stokke, leder i Europeisk Ungdom.
- Nordmenn har gitt fra seg råderetten over egen energi og underkastet seg EU sin feilslåtte energipolitikk. Valget for Norge står mellom å være fri eller trell, sier Øystein Stray Spetalen. Investoren møter olje- og energiminister Terje Aasland i Debatten
Ingen hadde innvendinger da fylkestinget i Akershus bestemte hvordan de skulle gjøre det med lønn i perioden med både gammelt og nytt fylke.
Forsker ved Forsvarets høgskole, Geir Hågen Karlsen, sier det vil være en svært alvorlig opptrapping av konflikten dersom det skulle komme et angrep på norsk sokkel.