NRK Østfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT:

  • Har tro på gode avlinger

    Kornbøndene i Østfold har tro på gode avlinger i år. For grønnsaksbøndene har det fine været den siste tida gjort det spesielt viktig å vanne godt nok. – Den største utfordringa nå er å vanne, det sier rådgiver i Landbruksrådgivning Øst, Hilde Marie Saastad. Hun forteller at de ikke har vært mange tilfeller av skadedyr så langt i år.

  • Vil ta imot 20 cruiseskip i året

    Fredrikstad har et langsiktig mål om å ta i mot 20 cruiseskip i året, det sier Maya Nilsen i Visit Fredrikstad og Hvaler. Det så dårlig ut for Cruise-planene til Fredrikstad da fem anløp fra Carnival Cruise ble kansellert på grunn av en artikkel i New York Times om den såkalte terrorgata på Lisleby. Nå ser det derimot ut til at det kan bli et annet selskap som legger anløpet innom Fredrikstad i 2019. Maya Nilsen tror byen vil få flere anløp i fremtiden.

  • Fest ute av kontroll

    To unge menn ble sendt til legevakta med mindre skader etter å ha vært i en slåsskamp på Isebakke i natt. Slåssingen skjedde i forbindelse med en ungdomsfest som var ute av kontroll. Politiet rykket ut til festen ved halv ett tiden natt til lørdag. En mann i slutten av tenårene ble satt i drukkenskapsarrest, og to menn i slutten av tenårene er anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.