NRK Østfold - Lokale nyheter, TV og radio

SISTE NYTT:

 • Råk i isen og rop om hjelp

  Norsk politi er med i letingen etter det som kan være en savnet person ved Nordre Kornsjø. Operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold-politiet forteller at det er funnet en råk i isen og hørt rop om hjelp på svensk side av grensen, nær grenseovergangen sør i Halden.

  Dykkere fra Fredrikstad brannvesen bistår i letingen. Politiet fikk melding om den mulige ulykken like før klokken 15.

  Dykkerbil
  Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK
 • Gudmundsson ute resten av sesongen

  Halden topphåndballs keeper Hreider Gudmundsson blir ikke kvitt skadeplagene, og 36-åringen med OL-sølv er ute for resten av sesongen. Dermed må eliteserieklubben ut på keeperjakt midt i sesongen, melder Halden Arbeiderblad. Trener Jonas Wille sier til NRK at det er nær krise å miste Gudmundsson, og innrømmer at det kan bli vanskelig å finne en erstatter midt i sesongen.

 • Første LAR-klinikk i Østfold

  I dag åpner den første legemiddelassisterte rehabiliterings-poliklinikken i Østfold. Medarbeidere fra Sykehuset Østfold og Fredrikstad kommune samlokaliseres, melder sykehuset Østfold på sine sider. Ved poliklinikken vil brukerne få en tett oppfølging fra både ruskonsulent, LAR-konsulent og lege samtidig. Målet er at det skal lede til sidemisbruk, økt rehabilitering og økt livsmestring for målgruppen.

Flere nyheter