NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio

SISTE NYTT FRA INNLANDET:

 • Koronasmitta i samme begravelse

  Åtte personer er koronasmitta i Gjøvik etter å ha vært i samme begravelse. Sju fikk påvist smitten i dag og en mann ble meldt smitta i går. 31 elever og åtte ansatte ved Biri ungdomsskole er satt i karantene, som følge av dette.

 • Ungdomsskole opnar att torsdag

  I samband med smittetilfellet i Sør-Fron 20. april, vart alle nærkontakter knytt til Sør-Fron ungdomsskule testa tysdag. Alle desse testane var negative. Det betyr at Sør-Fron ungdomsskule opnar att som normalt torsdag 22. april.

 • Flere tatt i høy fart

  På fylkesveg 212 i Kvarbergvika i Ringsaker skrev UP ut ni forenkla forelegg under en fartskontroll i morges. Høyeste hastighet var 79km/t i 60 km/t sone. Denne uka jakter UP på fartssyndere og i dag blir det ekstra mange kontroller.

  Lasermåling, UP-kontroll
  Foto: H. Philip Hofgaard / NRK

Video fra Innlandet

Distriktsnyheter Østnytt (Hedmark og Oppland). TV
Distriktssendinger fra NRK Hedmark og Oppland. RADIO
Spektakulære Besseggen er en av Norges mest populære fjellruter. I dag fra klokka ni går vi Besseggen - minutt for minutt, og du kan være med på turen.

Gå Besseggen fra sofaen

Spektakulære Besseggen er en av Norges mest populære fjellruter. 1. september filmet vi hele turen direkte. Gikk du glipp av det? Her kan du oppleve det hele på nytt!