NRK Kultur og underholdning

Kulturstrøm:

 • Schwarzenegger angrepet

  Filmstjerne og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger ble sparket bakfra av en mann under et arrangement i Sør-Afrika. Sikkerhetsvakter grep raskt fatt i mannen. 71 år gamle Schwarzenegger tvitret senere at han ikke var klar over det som skjedde, og ba folk fokusere på barna.

  Laster Twitter-innhold
 • Keiinos fremføring

  Tom Hugo Hermansen fra Kristiansand og Keiino har vært på scenen i Melodi Grand Prix. Her ser du resten av showet.

  Live fra firnalen i Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv.
 • Keiino vert slakta i Sverige

  Den svenske avisa Aftonbladets kommentator er ikkje nådig med norske Keiinos opptreden i Eurovision Song Contest, og omtaler den mellom anna som «heilt verdilaus».

 • Peter Dahl er død

  Den norsk-svenske biletekunstnaren og skulptøren Peter Dahl er død, 85 år gammal, melder Aftonbladet. Dahl sovna inn heime hos seg sjølv, natt til 17. mai, fortel hans kona Tina Hamrin Dahl til avisa.

 • Karen Blixens liv blir musikal

  «Karen af Afrika» er tittelen på musikalen som får premiere i Danmark i løpet av et par år. Som filmen «Mitt Afrika», med Meryl Streep og Robert Redford, vil musikalen handle om forfatterens unge år i Kenya, skriver Teaternyheder.

  Karen Blixen
  Foto: Robert Goldberg / Ap
 • Blandet for Elton John-film

  Filmen «Rocketman» om Elton Johns liv og musikk hadde premiere i Cannes 16. mai. Anmeldelsene varierer, ifølge nettstedet metacritic. Dagbladets anmelder synes ikke det var en god film. Filmen har norsk premiere 29. mai. Bildet: Taron Egerton spiller rollen som Sir Elton John.

  France Cannes 2019 Rocketman Red Carpet
  Foto: Vianney Le Caer / AP

Flere nyheter