NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon

NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Norsk hageprogram. Programleder Heidi Sivertzen-Oksmo besøker Christin Marie Nygaard Hansen som på kort tid har forvandlet sin gressplen til en deilig hage, ved å plante vakre trær. Møt også gartner Steinar Johansen som viser sine favoritt-trær, og kokken Dag Tjersland som smører verdens beste matpakke. (2:10)
Da. matserie. Belgia er en tungvekter når det kommer til lekre delikatesser. Her får den danske kakebakeren Tobias Hamann-Pedersen oppleve landets berømte sjokolade og sykle over den beryktede brosteinen. Og til slutt skal han samle alle sine opplevelser i én kake til sine belgiske verter. Tobias er på reise for å møte nye mennesker, smake lokale kaker og lære andre måter å bake på. (3:6)
Da. dokumentarserie. Hva skjer etter at Michelinstjernene er delt ut? Når stjernekokkene endelig har oppnådd den ultimate anerkjennelse, hva er så neste mål? Vi besøker en av verdens beste restauranter i New York, og får vite mer om den danske invasjonen i storbyen. Og hva er neste skritt for Noma og Rene Redcepi i København? (3:3)