NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Aus. matserie. En matrevolusjon feier over Skandinavia. Australske Adam Liaw reiser nordover for å bli bedre kjent med nordisk mat, historie, kultur og fremtiden for nordisk matlaging. Først drar han til København, der han lærer kunsten å lage en perfekt kopp dansk kaffe. Han møter Claus Meyer som tar ham med bak kulissene på restauranten sin, der Torsten Vildgard er kjøkkensjef . På Dragsholm slott møter han Claus Henriksen, og sammen høster de grønnsaker fra "verdens beste kjøkkenhage" før Adam lager en hønsesuppe. (Destination Flavour Scandinavia) (1:7)
Fr. dokumentar. En ny generasjon kokker er i ferd med å endre vårt syn på gastronomi. Unge kjøkkensjefer lager lettere og morsommere mat, som kan være både sterkt krydret og noen ganger overraskende. De står for en radikal holdningsendring i en småborgerlig og konservativ bransje, og de er bevisst på sunnhet i alle ordets betydninger når de tryller fram nye retter. (L'Amour Food)
Da. dokumentarserie. Hva skjer etter at Michelinstjernene er delt ut? Når stjernekokkene endelig har oppnådd den ultimate anerkjennelse, hva er så neste mål? Vi besøker en av verdens beste restauranter i New York, og får vite mer om den danske invasjonen i storbyen. Og hva er neste skritt for Noma og Rene Redcepi i København? (3:3)