NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Fiske-filetpakkene i butikken har blitt veldig populære, men er fisken helt fersk? Forbrukerinspektørene følger frossen-filet, ferskfisk og filetpakkene fra havet og helt frem til bordet. Og klarer programlederne å smake forskjell på fersk torsk, frossen torsk og torskefilet i pakke?
Aus. matserie. I Oslo besøker Adam først Mathallen. Deretter får han bli med bak kulissene på den grensesprengende Michelin-restauranten Maaemo, sammen med kjøkkensjefen Esben Holmboe Bang. Han reiser videre for å fiske krabbe utenfor Bergen, før han vender nesen nordover for å tilbringe tid med samer, gjete rein og smake tradisjonell, samisk mat. (Destination Flavour Scandinavia)
Da. serie. Jørgen og Nikolaj har reist helt til Grønland for å jakte på moskus som beiter inne ved innlandsisen. Heldigvis får de hjelp av grønlandske jegere. Jørgen og Nikolaj jakter og lager mat av viltet. (Nak & Æd) Sesong 3 (3:8)