NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Aus. matserie. En matrevolusjon feier over Skandinavia. Australske Adam Liaw reiser nordover for å bli bedre kjent med nordisk mat, historie, kultur og fremtiden for nordisk matlaging. Først drar han til København, der han lærer kunsten å lage en perfekt kopp dansk kaffe. Han møter Claus Meyer som tar ham med bak kulissene på restauranten sin, der Torsten Vildgard er kjøkkensjef . På Dragsholm slott møter han Claus Henriksen, og sammen høster de grønnsaker fra "verdens beste kjøkkenhage" før Adam lager en hønsesuppe. (Destination Flavour Scandinavia) (1:7)
Svensk matserie. Anne Lundberg dreg til New York midt under den hektiske moteveka. Linnea Johansson er ein av dei travlaste festarrangørane i byen. Under moteveka får Anne hjelpe til med å stelle i stand ein fest midt i Brooklyn og lage mat til hipsterane der. Linnea gjev råd om korleis du lagar den perfekte festen, med mengder av oppskrifter på snacks og smårettar. (6:7)
Fr. dokumentar. En ny generasjon kokker er i ferd med å endre vårt syn på gastronomi. Unge kjøkkensjefer lager lettere og morsommere mat, som kan være både sterkt krydret og noen ganger overraskende. De står for en radikal holdningsendring i en småborgerlig og konservativ bransje, og de er bevisst på sunnhet i alle ordets betydninger når de tryller fram nye retter. (L'Amour Food)