NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Svensk hageserie. Denne veka handlar det mykje om løk. Kva for ein skilnad er det eigentleg på vårløk, høstløk og sommarløk? Tareq satsar på ein stilig potet som eigentleg er noko anna, medan John tar hand om ugraset før det er for seint. Med: Tareq Taylor, Pernilla Månsson Colt, John Taylor (Trädgårdsmåndag) (3:11)
Da. matserie. Denne gangen er brødrene i Fyn. Det blir røkt ost fra Kerteminde og geit fra Avernakø, og på den store brunsvigerfestivalen finner man den beste oppskriften på det søte bakverket brunsviger. Det blir servert mye god mat og godt humør i campingvognen når brødrene James og Adam Price legger ut på en ny reise for å tilberede lokale, danske matretter. (Spise med Price, egnsretter II) (3:6)
Aus. matserie. En matrevolusjon feier over Skandinavia. Australske Adam Liaw reiser nordover for å bli bedre kjent med nordisk mat, historie, kultur og fremtiden for nordisk matlaging. Først drar han til København, der han lærer kunsten å lage en perfekt kopp dansk kaffe. Han møter Claus Meyer som tar ham med bak kulissene på restauranten sin, der Torsten Vildgard er kjøkkensjef . På Dragsholm slott møter han Claus Henriksen, og sammen høster de grønnsaker fra "verdens beste kjøkkenhage" før Adam lager en hønsesuppe. (Destination Flavour Scandinavia) (1:7)