NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Da. matserie. Den danske kakebakeren Tobias Hamann-Pedersen reiser til ulike steder i verden for å møte nye mennesker, smake lokale kaker og lære andre måter å bake på. Østerrike er storleverandør av klassiske bakverk, men Tobias tar seg også tid til jodlekurs og en halsbrekkende aketur. Dessuten møter han schlagerkongen Hansi Hinterseer og oppsummerer opplevelsene sine gjennom å servere husvertene sine en kake inspirert av alpeidyll og schlagermusikk. (1:6)
Da. serie. En pasjon for øl og en kompromissløs vilje har vært Mikkel Borg Bjergsøs drivkraft. Han begynte for 12 år siden med en gryte på et gassbluss i en liten leilighet på Vesterbro. I dag har han 10 barer over hele verden og mer enn 200 ansatte i bryggerisuksessen Mikkeller, som er kåret til verdens tredje beste bryggeri. Han er en av de danske gründerne som har skapt vellykkede virksomheter, tross skepsis og motstand fra omverdenen. Hvorfor og hvordan har de lykkes? (Danske iværksættereventyr)
Aus. matserie. En matrevolusjon feier over Skandinavia. Australske Adam Liaw reiser nordover for å bli bedre kjent med nordisk mat, historie, kultur og fremtiden for nordisk matlaging. Først drar han til København, der han lærer kunsten å lage en perfekt kopp dansk kaffe. Han møter Claus Meyer som tar ham med bak kulissene på restauranten sin, der Torsten Vildgard er kjøkkensjef . På Dragsholm slott møter han Claus Henriksen, og sammen høster de grønnsaker fra "verdens beste kjøkkenhage" før Adam lager en hønsesuppe. (Destination Flavour Scandinavia) (1:7)