NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i NRK TV

Lipariøyene er siste stopp på Ginos matreise langs den italienske Middelhavskysten. Hva bidrar øyene Salina og Panarea til det italienske kjøkkenet?
Temperatur er viktig i matlaging. Lisa forteller om is, krydderblandinger fra Etiopia og hete retter. Hva er den beste måten å tenne på grillen?
Heidi besøker hageproffer med grønne fingre og blikk for design. Steinar fjerner mose i plenen. Dag byr på kald ertesuppe
Allerede dag én kommer det første sjokket: mobilforbud! Tareq viser hvordan han endret livet når han begynte å lage mat fra bunnen av.
Klokka tikker. Line leter etter håp og nye løsninger. Må vi spise larver i fremtiden?
Småland i Sverige byr på kroppkakor, uimotståelige köttbullar, ostekake, knekkebrød og kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby.