NRK Troms og Finnmark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Lyngen: Vogntog skled inn i bygg

  Et vogntog har sklidd ned en bakke og inn i et forretningsbygg på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Det er ikke meldt om personskader, og politiet vet foreløpig ikke hvor store materielle skader det er på bygningen.

 • Vil bevare meieristrukturen i nord

  Sametingsrepresentantene Mathis Nilsen Eira og Jovna Vars Smuk fra Norske Samers Riksforbund ser med bekymring på Tines planlagte nedskjæringer i Finnmark. I en pressemelding ønsker de nå en dialog mellom Tine og Sametinget for å bevare og videreutvikle løsninger for lokale og regionale meieri.

 • Skylder på posisjonspartiene

  Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier til NTB at rutenedleggingene er en varslet katastrofe. Han skylder på regjeringens avgiftspolitikk, og at rutenedleggingene til Widerøe skjer på grunn av flypassasjeravgiften og økt moms.

 • Gjenvalgt som fylkesleder

  På årsmøte for Troms og Finnmarks SV i Alta denne helgen ble Bjarne Rohde gjenvalgt som fylkesleder. Marit Magelssen Vambheim ble valgt som nestleder.

 • Har sendt prioriteringsliste

  Samferdselsforum Nord (SFN) har nylig sendt følgende prioriteringer til Finnmark og Troms Fylkeskommune i forbindelse med Nasjonal Transportplan (NTP) for perioden 2022 – 2033 : I Finnmark : E45 Kløfta og RV94 Hammerfest - Skaidi. I Troms : E8 Skibotn - Kilpisjãvri, E6 Nordkjosbotn-Hatteng og Riksveg 862 Tverrforbindelsen Tromsø.

Kvensk

Videoer

TV og radio fra Troms og Finnmark