NRK Troms og Finnmark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Flere kommer til å bli smitta

    Også Finnmark kommer til å oppleve at flere blir smittet av Korona i tida som kommer. Det sier fylkeslege i Troms og Finnmark, Anne Grethe Olsen. Hun mener at vi kan la reisevirksomhet og turisme ta sin del av skylda for oppblomstringen av smitte.

  • Viktig at kommunene øver

    Det er viktig at kommunene i Finnmark øver om smittevernberedskapen fremdeles skal være på topp. Det sier fylkeslege i Troms og Finnmark, Anne Grethe Olsen. Hun forteller at det nå er laget et øvelsesopplegg for finnmarkskommunene.

  • To nye innlagt ved UNN med covid-19

    To nye personer fra besetningen ved MS «Roald Amundsen» er innlagt ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø (UNN). Det melder UNN på Twitter. Totalt er nå fem personer innlagt med covid-19 ved UNN, fire fra besetningen og én passasjer.

Kvensk

Videoer

I 2018 så det mørkt ut for mikrobryggerinæringa. Bryggeriforeninga så for seg at halvparten av bryggeriene kom til å være borte innen 2020. Men Bryggeriforeninga sier de undervurderte hvor lojal den norske forbrukeren var til norsk øl. Selv om de spådde en massedød, ble det ikke sånn.
Nå som multebæra har modnet er det viktig å plukke de som er modne.
Ann-Kristine Balto forteller oss hvordan vi skal se forksjell på en moden og ikke moden multebær.
Nå er sommernettene med en våken sol over for denne gang, og vi viser frem noen fine leserbilder.
Viltnemda og brannvesenet rykket ut for å redde kjendishvalen «Hvaldimir» i Målselva i natt. Men nå viser det seg at det er enda en sosial hvithval på ferde i Nord-Norge.
Springere utenfor Hasvik

TV og radio fra Troms og Finnmark