NRK Nordland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Mistet førerkortet

    En ungdom mistet førerkortet på stedet da vedkommende ble stoppet av politi ved Finneidstraumen på Rognan i ettermiddag. Personen skal blant annet ha kjørt på bakhjulet med motorsykkel foran patruljebilen.

  • Ønsker ikke frivillig sammenslåing

    Politikere som har jobbet med deling av Tysfjord kommune oppfordrer kommunene til å si nei til frivillig sammenslåing. Politikere i Tysfjord, Ballangen og Narvik innstiller i dag på å legge ned arbeidet i fellesnemnda. – Vi mener det er for mange prosesser som ikke er fulgt, og ser ingen grunn til å fortsette arbeidet, sier Narvik-ordfører Rune Edvardsen til NRK. Saken er omstridt.

  • Heimevernet øver

    Sør-Hålogaland Heimevernsdistrikt 14 (HV-14) gjennomfører i perioden 23. til 27. april øvelse Salten i Salten-regionen. Det vil bli mye synlig militært personell, blant annet i Bodø by. Øvelsen vil foregå fra Bodø-Fauske-Gildeskål og sør til Træna. Hensikten med øvelsen er å ivareta lokalt territorielt ansvar.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Kjell Robertsen filmer fuglelivet fra verandaen sin. Han fikk en litt nærmere titt en planlagt, når en måke stjeler kameraet hans.