NRK – Om NRK

Hopp til innhold

Midtøsten opp i Kringkastingsrådet

Torsdag kl. 0900 er det nytt møte i Kringkastingsrådet. Konflikten i Midtøsten er blant sakene som skal diskuteres i rådets klagebehandling. Det er totalt 471 henvendelser til dette møtet. Hovedtemaer denne gang er NRKs promotering av eget innhold samt en gjennomgang av NRKs trusselvurdering

Gauteshow opp i kringkastingsrådet

45 klager på NRKs humorserie Gauteshow skal behandles i rådsmøtet. Mange av klagene handler om seriens humor om kortvokste. I klagebehandlingen skal det også blant annet handle om NRKs dekning av utenriksnyheter, som det pågående bondeopprøret i Europa.

Kringkastingsrådet er et rådgivende, offentlig oppnevnt organ som følger NRK tett og uttaler seg om tilbudet til publikum. Rådet er publikums forlengede arm. Er du misfornøyd med noe NRK tilbyr, kan du klage til Kringkastingsrådet.

Midtøsten og «Ingen elsker Bamsegutt» opp i Kringkastingsrådet.

Hovedtemaer for møtet er NRKs dekning av krigen i Midtøsten og hvordan NRK jobber med mangfold. I tillegg vil kringkastingssjefen redegjøre for serien «Ingen elsker Bamsegutt», som ble avpublisert. Det er totalt 1194 henvendelser til rådet etter forrige møte.

Kringkastingsrådet diskuterer innmeldte saker for Oktober 2023

Israel og Hamas opp i Kringkastingsrådet

Torsdag var det nytt møte i Kringkastingsrådet. Både nyhetsdekningen og humor om konflikten mellom Israel og Hamas var temaer i møtet.