NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Avfallsselskap må ta betalt

  Foreningen «In the same boat» etterlyser bedre ordninger for levering av søppel man finner i naturen. Folk kan risikere å måtte betale for å plukke søppel, sier Rolf Ørjan Høgseth. Avfallsselskap har ikke mulighet til å ta hånd om herreløst avfall.

  Søppel i Mandal 3
  Foto: Privat
 • Mange bøyde juletrær

  Juletreprodusent Ola Sløgedal i Marnardal sier vinterens snøfall har ført med seg mye ekstra arbeid og utgifter denne våren. Til Lindesnes sier han at det går med 200 timer til alt ekstraarbeidet.

 • Regnbyger og litt lavere temperatur

  Det blir i dag perioder med sol, men også enkelte regnbyger, til dels med torden, ifølge statsmeteorolog Rafael Escobar Løvdahl. Det blir østlig bris, nordøstlig opp i frisk bris på kysten.

  Det blir i dag perioder med sol, men også enkelte regnbyger, til dels med torden, ifølge meteorologene.
 • Fire strake seire

  FK Jerv er det store formlaget i 1. divisjon i fotball. Sørlendingene står med fire strake seire og klatret opp til 5. plass på tabellen, etter søndagens 3-2 seier hjemme mot Viking.

 • Fant egen båtplass opptatt

  Både lørdag og søndag hadde andre båter tatt båtplassen til Evy Le Page i Bertes i Kristiansand. Ifølge Fædrelandsvennen må kommunens folk rett som det er ut og flytte båter som er fortøyd på andres plasser.

  Bertes båthavn
  Foto: Pål Tegnander / NRK

Video og sendinger