NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

Hopp til innhold
 • Møte om Flekkefjord sykehus

  I dag skal Lister Næringsforening i møte med Helse og Helse- og omsorgsdepartementet om Flekkefjord Sykehus.

  Næringsforeningen mener statsråden må legge press på Helseregion Sør-Øst, for å løse rekrutteringsutfordringer ved sykehuset.

  Leder av Lister Næringsforening, Hans Fredrik Grøvan, sier de mener det ikke er gjort nok for å sikre rekrutteringen ved sykehuset.

  Hans Fredrik Grøvan
  Foto: Lars Eie / NRK
 • Skal gå gjennom rasområdet på nytt

  Årsaken til raset på E18 ved Lillesand skal være at et stort steinflak har løsnet fra fjellveggen. I morgen kommer det geologer til rasstedet som skal gå gjennom området på nytt.

  Rundt klokken ni i dag tidlig raste det flere tonn med stein over E18 i Lillesand. Kommuneoverlegen i Lillesand er sjokkert over uttalelsene om at man aldri
 • Blant verdens raskeste dronepiloter

  Håvard Smeland fra Vegårshei har blitt tatt inn på Norges første dronelandslag. I år deltar han på høyeste nivå i Drone Champions League mot verdens raskeste dronepiloter.

  Han er en av verdens raskeste dronepiloter. Håvard Smeland fra Vegårshei har blitt tatt inn på Norges første dronelag. Og i år deltar han i Drone Champions League.
 • Satser på hesteridning på Eikerapen

  På Eikerapen gjestegard i Åseral gjør de klar til påske, men frir nå til flere enn skituristene. De siste par årene har gjestegarden bygd opp et tilbud med hesteridning.

  På Eikerapen gjestegard i Åseral gjør de klar til påske, men frir nå til flere enn ski-turistene. 
De siste par årene har gjestegarden bygd opp et tilbud med hesteridning - og tilbyr nå alt ifra små runder i nærområdet til flere dagers tur. I dag tidlig var de gjest i vår morgensending.
Folkehøgskole i Kristiansand med iskald vintertradisjon.