NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Siktet for ulovlig overvåking

  En mann i 40-årene er siktet for å ha gjort ulovlige opptak fra et aldershjem i Risør. Mannen var pårørende til en av beboerne på hjemmet og bekymret for at vedkommende ikke fikk god nok behandling. Han plasserte ut mobiltelefoner som gjorde opptak, ifølge lensmann Odd Holum.

 • Verktøy stjålet fra byggeplass

  Politiet er i gang med åstedsundersøkelser etter melding om innbrudd og tyveri fra en bolig som er under utbygging på Smååsane i Vennesla.

 • – Omgår nasjonalt vedtak

  Finansminister Siv Jensen sier til Agderposten at Arendal velger å omgå regjeringens ønske om lavere eiendomsskatt. Kommunen har brukt ni millioner kroner på omtaksering av boliger etter at eiendomsskatten ble satt ned fra sju til fem promille.

  Siv Jensen (Frp) under Arendalsuka
  Foto: David Vojislav Krekling / NRK
 • Arbeidsulykke på Brokelandsheia

  En person er kjørt til sykehuset i Arendal etter en arbeidsulykke på Brokelandsheia. Politiet melder at ulykken skjedde i forbindelse med utstyr som skulle løfte stålplater. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

 • – Mer stabilt vær enn på lenge

  Agder-fylkene får mer stabilt vær enn det har vært på flere dager, sier statsmeteorolog John Smits. Likevel må man belage seg på en del skyer i løpet av dagen.

Video og sendinger

Kommunale Arendal Eiendom etterlyser investorer som kan være med å utvikle byens nye bydel Fløybyen. Utbyggingen er allerede i gang og det planlegges en spektakulær glassheis opp til området, der Fylkesmannen i Agder får nye kontorer.
Alle elever ved videregående skoler i Vest-Agder skal nå være sikret gratis skolefrokost fra og med dette skoleåret. Det har politikerne bestemt. Selv om mange spiser hjemme, sette elevene pris på tilbudet. 
Flere skoler har prøvd ut ulike løsninger, men fra i høst har politikerne pålagt hver enkelt skole å gi et frokosttilbud. I en landsdekkende undersøkelse fra 2017 oppga en av fire videregående skoler at de serverer frokost - gratis.
Det kan bli strid om kontantstøtteordningen i Nye Kristiansand. KrF ønsker å videreføre ordningen med kontantstøtte for alle toåringer som ikke velger barnehage. Men forslaget møter motstand fra venstresiden.