NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

Søk i valgresultatene

valg-dekorasjon
 • Fotgjenger fraktes til sykehus

  Fotgjengeren som ble påkjørt av en moped i Lyngdal er kjørt til sykehus med uavklart skadeomfang. Personen som kjørte mopeden er lettere skadet. Politiet har tatt beslag i førerkortet til mopedføreren. De opplyser på Twitter at de ønsker å komme i kontakt med vitner til ulykken.

 • Påkjørt av moped i Lyngdal

  En person er påkjørt av en moped i et fotgjengerfelt ved Grønndokkmoen i Lyngdal. Politi og ambulanse er på stedet. Personen er ved bevissthet.

 • Ny kickboksing-sjef fra Grimstad

  Aun Andresen fra Grimstad kickboxingklubb blir ny landslagssjef for kickboxelandslaget. Han har selv vært aktiv utøver i 20 år både nasjonalt og internasjonalt. Det skriver Agderposten.

 • Smuglet dopingtabletter

  En mann fra Vennesla må sone 20 dager i fengsel etter å ha smuglet med seg 7000 dopingtabletter på vei hjem fra Thailand. Han innførte tablettene for en kamerat, men ble stoppet på Gardermoen. Det skriver Vennesla Tidende.

Video og sendinger

Arbeidet med å rydde havbunnen i Raet nasjonalpark for teiner og annet fiskeutstyr, er i gang. Dette skal forhindre spøkelsesfiske, altså unngå at fisk og skalldyr fanges av gammelt fiskeutstyr.
Arbeiderpartiet i Kristiansand har laget en skisse til hvordan de skal få ordføreren i Kristiansand. Men de rødgrønne er avhengig av støtten fra Demokratene. Og Vidar Kleppe vil ikke si hvem han vil stemme for.