NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Retten er satt

  En spesialetterforsker ved Agder politidistrikt er dagens første vitne i rettsaken mot en kvinne som er tiltalt for to drap i Kristiansand. To representanter fra rettsmedisin og rettstoksikologi ved Oslo Universitetssykehus skal også vitne i dag.

 • Forventer gråvær utover dagen

  Været på Sørlandet starter fint, men vil i løpet av dagen mest sannsynlig ende med gråvær og nedbør enkelte steder på Agder, ifølge statsmeteorolog Kristen Gislefoss.

 • – Kraftig kost å høre

  – Dette var kraftig kost å høre. Vi må la det synke inn, så må vi gå inn i dokumentet etterpå, sier ordfører Jan Dukene etter at det ble kjent at Tvedestrand kommune behøver å legge ned en grendeskole og øke eiendomsskatten på grunn av svak økonomi.

  Jan Dukene
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Nyhetsoversikt fra NRK Sørlandet

 • Meget dyr strømvinter i vente

  Strømprisene i vinter forventes å bli 30 prosent høyere enn snittet de ti siste årene, mener porteføljeforvalter Magnus Lingjærde i Los Energy. Markedet for desember antas å være 74 prosent høyere enn snittprisen de siste fem årene, ifølge fvn.no.

Video og sendinger

Dyreparken hiver seg på "Glamping"-konseptet. Det er camping med bedre kvalitet enn vanlige campinghytter. Til 2019-sesongen blir det en liten utbygning for å teste markedet for rimeligere overnatting enn på hotell.
Over 2000 barn i Kristiansand lever under fattigdomsgrensen. Nå vil barn hjelpe barn så alle kan få en bedre fritid,