NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Snøsmelting skaper kaos

  Snøsmelting og store nedbørsmengder gjorde at deler av E39 fra Rogaland til Agder ble oversvømt i formiddag. Både personbiler og vogntog måtte dirigeres manuelt, noe som førte til køer på begge sider av fylkesgrensen:

 • Flere artister til Canal Street

  Kim Larsen, Madcon, Julie Bergan og Violet Road er fire nye artister som deltar på Canal Street i Arendal. Festivalen arrangeres 25.- 28. juli. Festivalleder Mats Aronsen, sier at de i år satser ekstra mye på ungdomskonserten.

  Julie Bergan på Midnattsrocken
  Foto: Anders Boine Verstad / NRK
 • Handelsdag betyr trafikkulykker

  Folk i Agder-fylkene er blant dem som krasjer minst på den store handelsdagen Black Friday. Forsikringsbransjen regner dagen som er av de verste ulykkesdagene, og i fjor var det 1500 bilulykker på samme dag.

 • Vipers i Gruppe B

  Vipers Kristiansand skal spille mot Lada fra Russland, Issy Paris fra Frankrike og København fra Danmark i gruppe B i EHF-cupen i håndball. Det ble klart under en trekning i dag. Vipers deltar nå i den nest gjeveste europacupen etter å ha røket ut av Mesterligaen.

Video og sendinger

Fem mennesker omkom i branner på Sørlandet i fjor. I Flekkefjord forbereder brannvesenet seg på flere branner nå vi går inn i førjulstiden med mer lys og mer matlaging.
Et av verdens lengste veggtepper stilles nå ut på Sørlandets kunstmuseum i Kristiansand. Teppet er hånd-brodert av Torvald Moseid, og viser setesdølens tolkning av den kjente middelalderballaden Draumkvedet.
Kunstneren Julian Baue skal forske på fattigdom fra en gammel, ombygd brannbil. Sammen med kjæreste og to barn skal familien leve på få kvadratmeter til offentlig skue verden over.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Historien om Embret Henock Haldammen, som lider av en sykdommen lymfatisk malformasjon
Andreas (9) og Vidar (45) har en ting felles: De elsker synet av gamle lokomotiver som oser røyk og damp, og kronglete jernbanelinjer som hver sommer får akutte anfall av solslyng. Sammen med en stor gruppe tog-entusiaster holder de fortsatt liv i togtrafikken på Setesdalsbanen, mer enn et halvt århundre etter at jernbanen egentlig ble nedlagt.
Bavianungen Judy blir reddet av munn-til-munn-metoden, og blir flasket opp av Dyreparkens kontordame Ann K. Christensen. Judy blir Dyreparkens første mediayndling, i 1968.