NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Båt på grunn

  En båt med fire personer om bord har gått på grunn utenfor Farsund. Redningsselskapet rykket ut i liten kuling, og både mennesker og båt er nå vel i havn, skriver Redningsselskapet.

 • Branntilløp på Slettheia

  Det har vært branntilløp i en komfyr på Slettheia. Brannvesenet har luftet ut og sjekket ventilasjonen for varmgang. Politiet melder at to personer er kjørt til legevakt for behandling.

 • Barn funnet bevisstløs på festival

  En fire år gammel gutt fikk i seg narkotika og ble fløyet bevisstløs til sykehus etter å ha vært med foreldrene sine på festival i Kvinesdal helga. Gutten ble funnet i et telt og sendt med luftambulanse til sykehus i Kristiansand. Barnevernet er varslet.

 • Dolphin Drilling konkurs

  Riggselskapet Dolphin Drilling og kreditorene ble ikke enige, og selskapet, som tidligere het Fred Olsen Energy, slår i dag seg selv konkurs.

  Selskapet har hatt rigger i opplag i blant annet Rosfjorden.

  Det skriver E24.

 • Tønes avslutter filmfestivalen

  Filmskaperne Andre Løyning og Kristian Landmark fra Kristiansand får æren av å avslutte programmet under den norske filmfestivalen i Haugesund. De skal vise fram dokumentarfilmen de har laget om den folkekjære visesangeren Frank "Tønes" Tønnesen.

  Frank Tønnessen
  Foto: André Løyning

Video og sendinger

Verdens høyeste frittstående klatretårn på 43 meter planlegges nå i Lillesand. Tårnet skal plasseres like ved E18, og byggverket skal lages i tre.
Den oljerelaterte næringen på Sørlandet vil bruke kunnskapen sin om installasjoner til sjøs, på nye klimavennlige prosjekter. I dag møtte Equinor mulige nye leverandører, til det flytende havvindanlegget, som skal levere strøm til Snorre og Gullfaksplatformene.