NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Trafikkulykke på E18

  E18 mellom Grimstad og Lillesand er stengt ved Morholtkrysset på grunn av en alvorlig trafikkulykke mellom en personbil og lastebil. Det kan ta tid før E18 åpner i dette området, opplyser vegvesenet, men det er skiltet omkjøring.

  Bilulykke på E 18
  Foto: Sigtor Kjetså / NRK
 • Stakk fra politiet

  I forbindelse med en trafikkontroll nord for Mosby, nektet en bilfører å stoppe for politiet. Føreren ble stanset litt senere på Stray og anmeldt for å ha kjørt fra politiets kontroll, opplyser politiet. Bilføreren hadde heller ikke gyldig førerkort.

 • Slutter som kantor

  Tormod Lindland gir seg som kantor ved kirkesenteret i Mandal etter et forhandlingsmøte med det kirkelige fellesrådet, skriver Fædrelandsvennen. Lindland ble i april sagt opp som kantor da det fremkom et varslerbrev om mobbing fra Lindlands side.

 • Dømt for ulovlig kjøreopplæring

  En mann i 50-årene bosatt i Flekkefjord er i Lister tingrett dømt til fengsel i seks måneder for å ha drevet med ulovlig kjøreopplæring. I 2014 og 2015 drev mannen med kjøreopplæring mot betaling uten å ha lovlig grunn til det, skriver avisen Agder.

 • Mistet førerkortet

  Politiet har stanset en bilfører som kjørte for fort på 50-sonen på Varoddbrua i dag. Politiet opplyser at føreren er anmeldt og at førerkortet er blitt beslaglagt.

Video og sendinger