NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Jerv røyk ut av cupen

  Cupkampen mellom Fløy og Jerv på Flekkerøy endte med seier til Fløy etter at Jerv bommet på to straffespark, skriver Grimstad Adressetidende. Jerv er dermed ute av cupen. Kampen endte 1–1 etter ordinær spilletid og det var dermed duket for ekstraomganger. Her ble resultatet til slutt 2–2 og resultatet måtte avgjøres med straffer.

 • Følg cupkampen her

  Arendal møter Sandefjord til cupkamp i Arendal i ettermiddag. Du kan følge kampen direkte her.

 • Vaksinerte 50 unge under festival

  Lillesand kommune vaksinerte totalt 50 unge i forbindelse med festivalen Sup & Stup. Kommuneoverlege Thor-Erling Engemyr er fornøyd med hvordan tilbudet ble tatt imot. Både innbyggere i Lillesand, men også unge fra andre kommuner fikk første vaksinedose.

  Thor-Erling Engemyr
  Foto: Odd Rømteland / NRK
 • Ett nytt smittetilfelle i Lillesand

  I løpet av helga har det kun kommet ett nytt smittetilfelle i Lillesand. Totalt er 12 personer i isolasjon og 40 i karantene i kommunen. I Birkenes er to personer i isolasjon og ti personer i smittekarantene. Kommuneoverlege Thor-Erling Engemyr er spent på uka som kommer.

  – Vi har hatt mange tusen mennesker på festivalen Sup & Stup som potensielt kan lage et nytt utbrudd, sier han.

 • Evakuerte tilbys hotellovernatting

  Beboerne i de 12 leilighetene i blokka som brant på Grim i Kristiansand tilbys hotellovernatting. Fem beboere har benyttet seg av dette. Bygningen er for øvrig evakuert og elektriker er på stedet for å jobbe med det elektriske.

Fikk du med deg disse videoene?

Se alle som flyter og danser under Hele Norge svømmer.