NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Utsetter Baneheia-frist

  Statsadvokaten utsetter fristen av behandlingen av Baneheia-saken som var 1. april. De fått utsettelse til 15. mai. – Det betyr at saken ikke kommer opp i juni som antatt, sier Siv Hallgren, leder av gjenopptakelseskommisjonen, til VG.

 • Trafikkulykke i Mandal

  Det har vært et trafikkuhell på E39 ved Valand i Mandal kommune. En bil har kjørt av veien og skal ha truffet en lyktestolpe, melder brannvesenet i Mandal. Politiet i Agder melder at ett kjørefelt er stengt og at sjåføren har kommet seg ut av bilen.

 • Ruset mann stjal sykkel

  En ruset person har oppført seg truende på Fylkeshuset i Kristiansand, melder politiet. På vei til fylkeshuset traff politiet mannen syklende på en sykkel som var meldt stjålet. Mannen ble pågrepet for sykkeltyveri.

 • Stor E18-interesse

  Mange innbyggere er møtt opp i kommuneplanutvalget i Grimstad, der ordføreren i dag orienterer om planen for ny motorvei. Nye Veier har anbefalt at den nye E18 skal gå i dagens trase, uten en lang miljøtunnel.

  Grimstad kommunestyre
  Foto: Svein Sundsdal / NRK

Video og sendinger

Ei 43 år gammel kvinne som er tiltalt for to giftdrap i Kristiansand, startet i sin forklaring i ankesaken i Agder lagmannsrett i dag. Hun nekter for å å stå bak dødsfallene hun er tiltalt for.
Det som skal være Europas største, innendørs klatrepark, åpner i Kristiansand 12. april. Seks investorer har satset 50 millioner kroner, på å få folk i alle aldre opp i høyden.
Den drapsdømte kristiansandskvinnen nektet straffskyld i Agder lagmannsrett i dag. 
I tingretten ble hun dømt til 21 års forvaring for drap på sin tidligere samboer og på sin far. I dag startet ankesaken.