NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Fyrverkeri

  Ungdommer har brukt fyrverkeri på Lund i Kristiansand i kveld. Det er generelt forbud mot bruk av alle typer fyrverkeri hele året. Politiet har snakket med ungdommene og overlatt videre oppfølging til deres foresatte.

 • Anmeldt for tyveri

  En kvinne ble kl. 20.16 i kveld, tatt for tyveri i butikk i sentrum i Kristiansand. Kvinnen er anmeldt og bortvist fra sentrum.

 • Fugl forsinker flytrafikken

  En fugl forsinker KLM-avgangen fra Kjevik til Amsterdam som skulle gått kl. 1820 i dag, skriver Fædrelandsvennen. Passasjerene fikk beskjed om at flyet var utsatt grunnet en fugl i turbinen. Den nye avgangen er kl. 23.30 i kveld.

 • Jerv tapte

  Jerv tapte 2–4 mot Raufoss på bortebane i dag. Etter 66 minutter og tre mål til Raufoss scoret Jerv sitt første mål i kampen. Ti minutter senere scoret Jerv nok et mål før Raufoss scoret sitt fjerde og siste mål i det 88. minutt.

 • Seier på hjemmebane for Start

  Start vant 4–1 mot HamKam på hjemmebane i dag. I første omgang scoret Joackim Jørgensen, Tobias Christensen og Mathias Bringaker de tre første målene for Start. HamKam scoret et mål i andre omgang, før Kristjàn Floki Finnbogason scoret siste mål for Start.

Video og sendinger