NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Kveldens siste TV-sending

 • Studenter med egen festival

  Etter tre år med intense studier skal studentene ved avdeling for kunstfag på Universitetet i Agder endelig få vise seg fram. Det gjør de med en egen festival.

  Etter tre år med intense studier skal studentene ved avdeling for kunstfag på Universitetet i Agder endelig få vist seg fram med en egen festival. Ole Gaare fra Kristiansand er en av dem som skal på scenen.
 • Kåret til årets friluftsråd

  Lister friluftsråd er kåret til årets friluftsråd, melder Lister24. Prisen ble delt ut på friluftskonferansen i Trondheim i kveld. Det er friluftsrådets del av arbeidet med kyststien på Lista som blant annet tiltalte juryen.

 • Fleirtal mot utbygging av vindkraft

  Ei meiningsmåling Norstat har gjort for Den Norske Turistforening viser at 66 prosent av innbyggarane i Agder og Telemark er mot vindkraftutbygging. DNT seier det står i kontrast til at Agder Energi hevdar det er brei støtte til vindkraft i landet.

 • Ber minister droppe bompenger

  Arendals ordfører Robert Cornels Nordli (Ap), ber samferdselsministeren droppe bompenger på nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand.

  Et stort flertall i Arendal bystyre i dag sa nei til både bompenger, veiprising og annen brukerbetaling innenfor kommunens grenser. Ordføreren i byen ber også samferdselsministeren droppe bompenger på nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand:

Video og sendinger