NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Anmeldt for narkotikabruk

  En person påtruffet i et parkeringshus i Kristiansand sentrum, anmeldes for bruk av narkotika. Vedkommende erkjente forholdet på stedet, melder politiet.

 • Tre bilister kjørte for fort

  Tre bilister ble ilagt fartsbøter etter en fartskontroll i en 50-sone i Eiken, melder politiet. Høyeste hastighet var 75 km/t.

 • Lite snø i Sirdal

  Mens sørlendinger avslutter vinterferien denne helgen, står andre fylker for tur i neste uke. Sirdal i Vest-Agder opplever vinterferiegjester to uker på rad, men sjelden har de hatt så lite snø å by på som i år.

  Mens sørlendinger avslutter vinterferien denne helgen, står andre fylker for tur i neste uke. Sirdal opplever vinterferiegjester to uker på rad. Men sjelden har de hatt så lite snø å by på som i år
 • Flere skilsmisser enn giftermål

  I 2018 ble flere personer separert eller skilt i Agder, enn det var personer som giftet seg, ifølge Statistisk sentralbyrå. Samlivsterapeut Rune Zahl Olsen ved Sørlandet Sykehus tror folk venter lenger nå før de gifter seg, enn før.

  Separasjon og skilsmisse danket i fjor ut antall bryllup i Agder-fylkene. Ikke på 25 år har det vært flere brudd enn giftermål i vår landsdel. En samlivsterapeut tror folk venter lenger før de gifter seg.
 • Innbrudd i bolighus

  Det har vært innbrudd i et bolighus i Flekkefjord. Politiet opplyser at de drar til stedet for å foreta åstedsundersøkelse. Sak opprettes.

Video og sendinger

Snøscooter-kjørere i Åseral har i løpet av få dager kjøpt over 200 pakker med skredutstyr. Etter dødsulykken tidligere i måneden der en 16-åring mistet livet, er det blitt langt større fokus på sikkerhet
Flere sørlendinger som er rammet av en hudsykdom som fører til håravfall drømmer om sin egen parykk. Frisører oppfordrer folk til å donere håret sitt til folk som trenger det. En 6 år gammel jente fra Kristiansand er blant dem som håper på en parykk.
Ungdommer i Agder-fylkene bør skaffe seg sommerjobb, oppfordrer NHO. Dyreparken i Kristiansand har fått 1.600 søknader om sommerjobb. I kveld var flere ungdommer på jobbintervju.