NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • – Mistilliten er belastende

    Sykehusdirektør ved Sørlandet sykehus, Jan Roger Olsen, tror deler av mistilliten mot ham handler om en misforståelse. 1. august skal han møte tillitsvalgte ved sykehusene i Arendal og Flekkefjord, etter de i juni uttrykte mistillit til direktøren.

    Jan Roger Olsen, direktør ved sørlandet sykehus

Video og sendinger

En tysk familie ble lurt trill rundt da de i ferien skulle leie sin "drømmeplass" i Norge. Noen hadde stjålet bilder og opplysninger og laget falsk nettannonse.
Leger slår alarm etter rekordmange drukningsulykker med små barn. Bare de siste fire dagene har Sørlandet sykehus behandlet fire barn etter badeulykker.
Den nye trenden med personlige bilskilt, brer seg over hele landet. Ordninga ble tillatt fra 1. juni, og i disse dager er de første bilskiltene klare til å hentes.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Eventyreren Sivert Wille Svane fra Arendal liker seg aller best i toppen av et tre. Han er lidenskapelig opptatt av gamle trær og tar gjerne jobben i høyden, der andre må gi opp.
Trebarnsfaren Rune Edvardsen (47) fra Kvinesdal er musiker, forkynner og leder for den verdensomspennende organisasjonen Troens Bevis. Han er også uoffisiell diplomat med kontakter inn i departementer og presidentkontorer i mange land. I år har Norge blitt kjent med Edvardsen på grunn av jobben han gjør for å hjelpe de drapsdømte nordmennene Joshua French og Tjostolv Moland i Kongo. Edvardsens hjerte er i Goma i Kongo, på stedet der han for sju år siden møtte et to år gammelt mishandlet pikebarn. Den nå ni år gamle Dina har for Rune Edvardsen blitt symbolet på at en må hjelpe – og at det nytter å hjelpe.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.