NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Ble fast turné-fotograf for Matoma

    For tre år siden sa han opp fire deltidsjobber for å satse alt på fotografering. Nå er Martin Litwicki blitt én av Norges ledende festivalfotografer.

    For tre år siden sa han opp fire deltidsjobber for å satse alt på fotografering. Nå er han blitt en av Norges ledende festivalfotografer.
  • Fukt og mugg skaper hodebry

    Verdifulle museumsgjenstander blir ødelagt på grunn av måten de lagres på. Fukt og mugg er blitt et problem for Vest-Agder-museet.

    Verdifulle museumsgjenstander blir ødelagt på grunn av måten de lagres på. Fuktighet og mugg er blitt et problem for Vest-Agder museet.
Laster innhold, vennligst vent..

Video og TV-reportasjer

Skiskytter Fanny Horn Birkeland legger opp. Nå er hun klar for å støtte opp om ektemannen Lars Helge Birkeland.
Folk heller fett i vasker og avløp,og skaper dermed gjengroing i kloakkrør, og legger grunnlag for at rottene trives. Ingeniørvesenet i Kristiansand fortviler over problemet. Nå har de slått alarm i bydelen Hellemyr.
Undersøkelsesstol på barnehuset i Kristiansand, med stor tøyhund. Kvinne kommer ut fra sykehuset. Pan mot skulptur. Kunst i innslaget: kunstverk: (Kristian M. Kvakland: "Egget")

Dokumentarer og reportasjer

Andreas (9) og Vidar (45) har en ting felles: De elsker synet av gamle lokomotiver som oser røyk og damp, og kronglete jernbanelinjer som hver sommer får akutte anfall av solslyng. Sammen med en stor gruppe tog-entusiaster holder de fortsatt liv i togtrafikken på Setesdalsbanen, mer enn et halvt århundre etter at jernbanen egentlig ble nedlagt.
Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
TV-reportasje fra arkiv. John Hervig Carlsen rapporterer fra Rally Sørlandet i 1970