NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Isklump falt på bil i Bygland

  En fører blir sjekket av helsepersonell etter at en isklump falt ned på en bil på riksvei 9 ved Fånefjelltunellen i Bygland i kveld. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.45. Politiet oppretter sak på forholdet.

 • Båtfører trolig ruset

  Politiet mistenker føreren av seilbåten på Tangen for å ha vært påvirket av rusmidler. En person falt i vannet fra båten rett før klokka 18.00 i ettermiddag. Patruljen oppretter sak på forholdet.

 • Gikk seg vill på skitur

  Politiet ble kontaktet av foreldrene til to jenter som gikk seg vill på skitur på Møglestu i Lillesand. Jentene ble funnet i god behold av foreldrene litt senere.

  Laster Twitter-innhold
 • TV-nyheter kl 1850

 • Kjørt til legevakt

  En person er kjørt legevakta for sjekk etter å ha falt i vannet fra en seilbåt på Tangen. Politiet undersøker på stedet.

Video og sendinger

Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk underholdningsdokumentar. Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Nå har hun passert seksti og mener selv hun bare er midt i livet. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant annet eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.
Ni måneder gamle Emil lider av en svært sjelden sykdom. Når han sovner, slutter han å puste. Gutten må overvåkes døgnet rundt og trenger respirator for å overleve.
Norsk dokumentar: Hver sommer forvandles sørlandsbyen fra en sovende turistby til en oase for leselystne på jakt etter gode historier eller ny lærdom.