NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 • Mye regn i vente

  Det ventes mye regn i Agder det neste døgnet. det skal regne opp mot 60 millimeter. Grunnvannstanden i bakken er stedvis høy. Bjørn Sønju-Moltzau, flomvakt ved NVE sier at det er ting man kan gjøre for å holde vannstanden nede.

  Flom Farsund
 • Fare for skred

  Det er fare for jord-, sørpe- og flomskred de nærmeste dagene i deler av Sør-Norge. Det er meldt kraftig nedbør i Agder de kommende dagene fra fredag av, står det i det oppdaterte flomvarselet på Varsom.no.

  Laster Twitter-innhold
 • Utsetter trafikk på nye Varoddbrua

  Lørdag skulle det egentlig åpnes for trafikk østover på nye Varoddbrua for første gang, men på grunn av varslede nedbørsmengder utsettes dette til mandag. Noe av arbeidet som skal gjøres krever tørre værforhold. Bruen skal stå helt klar i november.

  Varoddbrua i Kristiansand
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK Luftfoto
 • Med luftambulanse etter ulykke

  En person flys til sykehuset i Kristiansand etter å ha falt ned omtrent seks meter fra en stolpe under arbeid i nærheten av Eiken sentrum i Hægebostad, ifølge politiet. Personen skal ha smerter i ryggen, men er bevisst.

 • Første kamp etter koronapausen

  Fotballaget Start spiller i dag klokka 16 sin første treningskamp etter koronapausen mot Odd i Skien. Trener Joey Hardarson sier de er godt forberedt, til tross for flere skadde spillere. Kampen går for tomme tribuner.

Video og sendinger