Siste nytt: Kultur

 • Nico & Vinz - Foto: Mattis Folkestad, NRK /
  Foto: Mattis Folkestad, NRK

  Selger dårlig i USA

  Nico & Vinz ferske album «Black Star Elephant» synker på de amerikanske salgslistene. Da det ble sluppet tirsdag, nådde det 13. plass på iTunes' salgsliste. Men siden har platen falt til en 36. plass, skriver VG.

 • Björk-produsent Bell død

  Den britiske elektronikapioneren Mark Bell (43), kjent for sitt samarbeid med Björk og Depeche Mode, er død, det melder NTB.

  Ifølge plateselskapet hans, Warp Records, døde Bell i forrige uke av komplikasjoner som oppsto etter en operasjon.

 • Steffan Johansen og Martin Ødegaard feiret Norges seier - Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

  Seerrekord etter landskampen

  TV-kanalen Max satte mandag kveld ny seerrekord da de viste landskampen mellom Norge og Bulgaria på Ullevaal stadion. I snitt var det 569.000 seere som så kampen, og på det meste benket 698.000 seere seg foran TVen.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.

Flere nyheter