Kulturnotiser

 • Marion "Suge" Knight - Foto: TAMMIE ARROYO / AP/NTb Scanpix
  Foto: TAMMIE ARROYO / AP/NTb Scanpix

  Suge Knight siktet for bildrap

  Death Row Records-grunnlegger Marion «Suge» Knight er arrestert og siktet for drap etter at han angivelig rygget over en annen mann etter en krangel utenfor et burgersted i Los Angeles torsdag kveld lokal tid. Mannen døde senere av skadene.

 • Eddie Murphy - Foto: GABRIEL BOUYS / AFP
  Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

  Tilbake på «Saturday Night Live»

  Skuespilleren og komikeren Eddie Murphy (53) gjester det legendariske humorprogrammet for for første gang siden 80-tallet. Han debuterte der bare 19 år gammel og bidro med sine parodier i en årrekke. Han gjør comeback i forbindelse med en 40-års jubileumssending i februar.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.

Flere nyheter