Siste nytt: Kultur

 • Usher - Foto: CARLO ALLEGRI / Reuters
  Foto: CARLO ALLEGRI / Reuters

  Usher til Norge

  Usher besøker Norge i forbindelse med sin europaturné, og fredag 20. februar spiller den amerikanske superstjernen i Oslo Spektrum. Tidligere denne måneden ble det kjent at Nico & Vinz skal varme opp for Usher på denne turnéen.

 • Buzzit - Foto: Skjermdump /
  Foto: Skjermdump

  Nettsted beskyldes for klipp og lim

  Amedias Buzzit.no plagierer norske og utenlandske nettsteder på en måte som sjokkerer presseeksperter, melder Aftenposten. Huffington Post er blant dem som nå ser på saken. Pressetalskvinne Sujatra Mitra, sier de skal se på dette, men vil kommentere ytterligere, skriver samme kilde.

 • George Clooney og kona Amal - Foto: PIERRE TEYSSOT / Afp
  Foto: PIERRE TEYSSOT / Afp

  Nå er Clooney gift

  Det var smekkfullt av kjendiser i Venezia da skuespilleren George Clooney og den britisk-libanesiske menneskerettsadvokaten Amal Alamuddin ble viet lørdag. Etter en rekke forhold har 53-åringen ikke valgt å gifte seg før nå.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.

Flere nyheter