Siste nytt: Kultur

 • Ingen plass til tomprat

  Den brasilianske avisa Estado de Minas gjør det temmelig tydelig på forsida si at den forestående cupfinalen mellom Cruzeiro og Atlético Mineiro er det aller viktigste som skjer i Brasil akkurat nå.

 • Spotify - Foto: MARIO TAMA / Afp
  Foto: MARIO TAMA / Afp

  Spotify øker omsetningen

  Spotify befester sin posisjon som verdens største strømmetjeneste for musikk. I fjor økte omsetningen med 74 prosent.

  Spotify omsatte for 746,9 millioner euro i 2013. 91 prosent kom fra abonnenter. De resterende 9 prosentene kom fra annonsesalg.

 • Eidsvåg ut mot konsertarrangør

  Bjørn Eidsvåg skriver på Twitter at han har mistet en spillejobb til sommeren fordi han ikke «tror rett/nok for tiden».

  Artisten går ikke i detalj om hvilken spillejobb eller konsertarrangør det gjelder.

  Eidsvågs manager Erle Strøm sier til NRK at Eidsvåg ikke har anledning til å utdype kritikken, da han er opptatt med konsertforberedelser.

  Hun sier hun heller ikke vet hvilken konsert Eidsvåg omtaler i tweeten.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.

Flere nyheter