Siste nytt: Kultur

 • Grove supportersanger

  Grove supportersanger

  For Vålerenga-tilhenger og blogger Mina Finstad Berg ble det for mye da «Vi skal voldta deres horer» ljomet gjennom supporterbussen på vei til Åråsen i august.Hun får støtte fra Hanne Mari Jordsmyr i Norsk Supporterallianse.

 • Denne mannen var god på PC-spill. Derfor ble han ansatt som dronepilot, og anslår at han har vært med på å drepe 1600 mennesker. Nå er han kritisk til hvordan droner brukes mot terror. I kveld kan den norske dokumentaren Drone, vinne hovedprisen under BIFF. Brandon Bryant er hovedpersonen i filmen.

  Dronefilm kan vinne festivalpris

  Brandon Bryant var god på PC-spill. Derfor ble han ansatt som dronepilot, og anslår at han har vært med på å drepe 1600 mennesker. Nå er han kritisk til hvordan droner brukes mot terror. I kveld kan den norske dokumentarfilmen «Drone» vinne hovedprisen under BIFF.

 • Usher - Foto: CARLO ALLEGRI / Reuters
  Foto: CARLO ALLEGRI / Reuters

  Usher til Norge

  Usher besøker Norge i forbindelse med sin europaturné, og fredag 20. februar spiller den amerikanske superstjernen i Oslo Spektrum. Tidligere denne måneden ble det kjent at Nico & Vinz skal varme opp for Usher på denne turnéen.

Created by InfoDispatcher

Var god i PC-spel – var med på å drepe over 1600 menneske

Den amerikanske eks-dronekrigaren, Brandon Bryant, er hovudpersonen i den nye norske dokumentaren, Drone. Han fortel om sine opplevingar og angrar no på at han var med på å drepe over 1600 menneske. I kveld fekk filmen dei to gjævaste prisane på Bergen internasjonale Filmfestival.

Les saken

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.

Flere nyheter