Siste nytt: Kultur

 • TV Bill Cosby - Foto: Victoria Will / Ap
  Foto: Victoria Will / Ap

  Bill Cosby kansellert i Las Vegas

  Las Vegas' Treasure Island Casino har kansellert samarbeidet sitt med komikeren og TV-personligheten Bill Cosby.

  Netflix og NBC har også droppet samarbeid med Cosby etter at flere kvinner har anklaget ham for seksuelle overgrep.

 • Spotify

  Fjerner rasistisk musikk

  Spotify og Wimp fjerner musikk med rasistisk budskap, det skriver VG.

  – Bandene er fjernet og kommer ikke til å være tilgjengelige hos oss, sier Malin Cumzelius, kommunikasjonsansvarlig på Spotify, til DN.

 • Bill Cosby fra «Cosby show»SCANPIX
  Foto: SCANPIX

  Kutter repriser av «The Cosby Show»

  TV-selskapet NBC dropper å sende flere repriser av 80-talls-sitcomen «The Cosby Show». Samtidig kansellererer de planer om å utvikle et nytt talkshow med Bill Cosby i hovedrollen. Dette kommer i tillegg til at Netflix utsetter lanseringen av en ny serie med den aldrende komikeren, som anklages for å ha dopet ned flere kvinner og seksuelt misbrukt dem.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.

Flere nyheter