Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre. Første gang sendt 5. august 2012.
Våre største artister, deres fineste låter og noen av deres beste historier. Studio 1 byr på intime konsertopplevelser fra Marienlyst. I denne utgaven er det TNTsom inntar scenen.(3:6)
Hvert tredje minutt blir et barn voldtatt. Vakre Cape Town kalles nå bare RAPE Town.I EKKO idag prøver vi å finne hva som har skjedd. Bli med til et fargerikt apotek der de snakker opptil fire forskjellige språk på en dag. Nyheter fra vitenskapens verden om hvorfor svart hud og om hiv-smitte på Grønland. Ekko viten- luftskip til verdensrommet. Vi er med på innsamling til artsdatabanken. Når er det på tide å si opp jobben?
Ni bidrag har gått videre til finalen, men kun ett kan vinne æren av å representere Norge i Eurovision song Contest 10. mai. Det er seerne som bestemmer ved å stemme på sin favoritt. Programledere i Oslo Spektrum er Jenny Skavlan og Erik Solbakken.
Vi mennesker har alltid elsket og fryktet ny teknologi, men er vi nok kritiske til den teknologiske utviklingen? I kveldens Nasjonalgalleriet møter vi kunstnere som jobber med biologisk overvåkning, og kameraovervåkning skjult i fugler.

Flere nyheter

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)