Kringkastingsorkestret – NRK

NRK Meny
I dag er Shana og Anders fra Super på besøk hos orkesteret KORK. Og hva blir Super + KORK? Det blir SuperKORK! Syng med du også!
Eun Sun Kim dirigerer KORK på en konsert i Store studio i april 2017. Rodion Pogossov er solist i Lieder eines fahrenden Gesellen av Gustav Mahler. Konserten åpner med Carl Maria von Webers Ouverture til Jegerbruden og avsluttes med Symfoni nr. 3, den skotske, av Felix Mendelssohn.
Laster innhold, vennligst vent..

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Kringkastingsorkestret og Come Shine møttes i Store studio i 2015 for å spille standardlåter i Erlend Skomsvolls spinnville arrangementer. Erlend Skomsvoll, kapellmester og tangenter, Live Maria Roggen, vokal, Sondre Meisfjord, bass og Håkon Mjåset Johansen, trommer
Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
Laster Twitter-innhold