Oppslagstall
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Medier

 • Geelmuyden går av som toppsjef

  Hans Geelmuyden sluttar som toppsjef i PR- og kommunikasjonsselskapet Geelmuyden Kiese, melder Dagens Næringsliv. Han fortset som styreleiar i selskapet.

  Hans Geelmuyden
  Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
 • Teknologigiganter sterkere enn før

  Facebook, Amazon, Google og Apple har blitt sterke enn noen gang under koronapandemien, sier styreleder Cicilline under høringen i Kongressen nå. De fire sjefene i selskapene må i Kongressen for å svare for anklager om kartell- og monopolvirksomhet.

 • Egypt: løslater nyhetsredaktør

  Egyptiske myndigheter løslater redaktøren for en uavhengig nyhetsnettside, etter at han har vært varetektsfengslet i to år. Han ble fengslet etter en kritisk artikkel om valget, og er blant annet anklaget for å ha spredd falske nyheter, skriver AP.

 • Nationen med vekst i opplaget

  Nationen hadde femte år på rad med opplagsvekst i fjor. Da ble det omsatt for 76,2 millioner kroner. Eierne satt igjen med et overskudd på vel 5,3 millioner kroner som er snaut 50.000 mer enn året før, skriver Finansavisen.

Kulturstrøm

 • TikTok og Twitter i samtaler

  Den kinesiske videoappen TikTok skal være i samtaler med Twitter om et samarbeid, melder Wall Street Journal. Det skal dreie seg om tidlige forhandlinger om drift av appens amerikanske del etter at president Trump nektet TikTok å drive videre i USA.

 • TikTok saksøker Trump-regjeringa

  TikTok vil saksøke Trump-regjeringa for restriksjonane mot appen. Søksmålet kan kome alt tysdag, melder NPR, som siterer ei anonym kjelde som skal arbeide med søksmålet. TikTok mener vedtaket er i strid mot grunnlova fordi dei ikkje fekk uttale seg.