Dataspill
Foto: Theerapol Pongkangsananan / Colourbox

Dataspill

Oppsummert

Notiser, saker og innhold om dataspill. Her finner du alle anmeldelsene av spill.

 • Netflix satser på spill

  Netflix skal i sommer delta på spillmessen E3 i Los Angeles, der det er ventet at de skal presentere sine planer innen spillverdenen. De ser på muligheten for å utvikle spill basert på sine originalserier.

 • Netflix vil satse på spill

  Netflix ser for øyeblikket på muligheten for å utvikle spill basert på sine originalserier og skal i sommer besøke spillmessen E3 for å snakke om sine fremtidige planer. De følger dermed etter Google som tidligere i år lanserte sin egen strømmetjeneste for spill, «Stadia».

  Laster Twitter-innhold
 • Hege (32) satser alt på e-sport

  Hege Botnen (32) ofret sosialt liv og studietid for å bli toppidrettsutøver i e-sport. Det er over tjue år siden hun holdt i en spillkontroll for første gang, og siden har hun gjentatte ganger blitt fortalt at «gaming» er for gutter. Les artikkelen om jenter i e-sport hps P3.no.

  Hege Botnen
  Foto: Henriette Dæhli
 • Satser mot VM i Fortnite

  Jonathan «Jetpacks» Bergius er vokst opp i en kristen familie og begynte med WoW da hans jevnaldrende begynte å drikke og feste. Nå er han en av Norges beste Fortnite-spillere, og satser på å kvalifisere seg til VM. Møt Jetpacks i dette videoportrettet, der P3 Gaming har vært hjemme hos ham og sjekka formen.

  Fortnite
  Foto: Epic Games

Kulturstrøm

 • Pippi for jenter på flukt

  Når Pippi Langstrømpe fyller 75 år i 2020 blir hun en del av Redd Barnas program «Girls on the Move», som skal sikre at barns rettigheter respekteres. Astrid Lindgren Company ønsker å bidra til arbeidet for barn som er på flukt, står det i en pressemelding. Boka «Pippi Langstrømpe» kom ut i 1945.

  Pippi Långstrump
  Foto: NTB scanpix
 • Kleskjede innfører utleie

  Den svenske såkalte hight street-kjeden Gina Tricot innfører utleie av klær. Med «Rent Your Party Outfit» skal kundene kunne leie antrekk fra kleskjeden i et par dager før de returnerer det, skriver Melk & Honning. Pilotprosjektet skjer først i Gøteborg.

 • Lager kunst av plastsøppel

  Gatekunstneren Bordallo 2 fra Portugal har blant annet brukt gamle søppeldunker og fiskegarn for å pynte en vegg i Kristiansand sentrum.