Fagdommarane oppheva juryen si avgjerd.

Eirik Jensen-saken

Oppsummert

Det blir en ny runde i retten for den tidligere politimannen Eirik Jensen etter at fagdommerne satte juryens frifinnelse for narkotikasmugling til side. Jensen ble kjent skyldig i grov korrupsjon. Begge tiltalepunktene skal opp på ny, uten jury.

 • Ankesaken mot Jensen forskjøvet

  Starten av andre gangs behandling av ankesaken mot tidligere politimann Eirik Jensen er forskjøvet fra tirsdag 5. til onsdag 6. november. Tidligere er det kjent at saken trolig vil vare i 18 uker.

 • Eirik Jensen takket støttespillere

  Eirik Jensen takker for pengene støttespillere har samlet inn og sier han bruker kreftene på å forberede seg til den nye rettssaken. Dagbladet omtalte Jensens innlegg på Facebook først.Han skriver at han bruker tiden på å forberede seg til rettssaken

 • Ny Jensen-sak startar i november

  Ein ny runde med Eirik Jensen-saka startar 5. november i Borgarting lagmannsrett. Saka skal handsamast på nytt etter at fagdommarane sette til side juryen si avgjersle i førre runde. Han er tiltalt for korrupsjon og innføring av narkotika.

 • Beordret stans i pengeinnsamling

  Eirik Jensens samboer ga mandag beskjed om å stanse en pågående pengeinnsamling til den tidligere politimannen på Facebook. Jensens samboer, vil ikke kommentere saken overfor Dagbladet, som omtaler saken.

En kort oppsummering av en komplisert sak.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no