NRK Meny
Aker Stadion

Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke fleire gonger i Europaligaen og i den gamle Europacupen.

 • Chima til Molde

  Den tidligare Molde-angriparen Daniel Chima Chukwu er tilbake i klubben. Chukwu, som kjem frå spel i Polen, har no signert ein kontrakt fram til sommaren 2020 med MFK. Daniel Chima Chukwu blei seriemeister med Molde tre gongar, og cupmeister to gongar før for han forlet klubben i 2015.

   Vålerenga - Molde
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Lillestrøm slo Molde

  Lillestrøm slo Molde 2-1 i en treningskamp i LSK-hallen fredag ettermiddag. Erling Knudtzon og Gary Martin sørget for hjemmelagets to mål, mens Etzaz Hussain scoret for Molde.

 • Akademi viktig for spillerutvikling

  Molde Fotballklubbs satsing på egne talenter hadde ikke vært mulig uten Aker-akademiet. Det mener Daniel Berg Hestad, som er trener for juniorlaget med to strake NM-gull, og som onsdag ble slått ut av Europa Youth League av Monaco etter straffesparkkonkurranse. – Hvis vi ser på andre land og hvilke ressurser de bruker på yngre, så har vi fortsatt en vei å gå. Vi jobber for å bli bedre, og det er viktig med utdannede trenere nedover i systemet som kan utvikle gode spillere, sier Berg Hestad.

  Daniel Berg Hestad
  Foto: Arne Flatin / NRK
Lenge låg Molde FK i leiinga i elitekampen mot Bodø/Glimt på Aspmyra stadion. Men etter 62 kjem eit sjølvmål av Ole Martin Rindarøy i vegen for sigeren. Resultatet vert 1-1.