Eliteserien fotball 2018, Molde - Haugesund.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke ein gong i Mesterligaen, og fleire gonger i Europaligaen og den gamle Europacupen.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Kan bli ny leder for Tornekrattet

  Eva-Brit Mauseth har blitt innstilt som ny leder av supporterklubben til Molde FK, Tornekrattet. Hun var tidligere leder for Tornekrattet i perioden 2007–2012. Årsmøte holdes tirsdag 27. november og ingen andre kandidater er innstilt. Nåværende leder er Reidar Sandblåst.

  Eva-Brit Mauseth
  Foto: Lien, Kyrre / VG
 • Var ikke i tvil om KBK-hjelp

  – Veldig fornøyd med de 90 minuttene vi hadde i dag. Vi slår dem som kunne gått forbi oss på tabellen, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær, etter 2-0 seieren mot Haugesund. Solskjær legger heller ikke skjul på at han er glad for hjelpen Molde fikk fra Kristiansund, som slo Brann 3-1. – Var aldri tvil om det, sier Solskjær. Med seieren til KBK, gikk Molde forbi Brann på tabellen og ligger nå på andreplass.

  Eliteserien fotball 2018, Molde - Haugesund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Molde klatret til sølv

  Med 2-0 hjemme mot Haugesund er Molde minimum sikret bronse i Eliteserien. Leke James brukte kun 65 sekunder på å sende vertene i ledelsen og score sitt første Molde-mål. Etter pausen doblet Kristoffer Haugen ledelsen for vertene. Midtbanespilleren dro til fra 18 meter og sendte ballen kontant lavt i lengste hjørnet. Haugens scoring ble også kampens siste. Branns tap mot Kristiansund gjør at moldenserne nå er på sølvplass.

  Eliteserien fotball 2018, Molde - Haugesund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Moldes startellever

  Molde tar imot Haugesund på Aker Stadion klokken 18.00 i kveld. Dette blir seriens siste hjemmekamp for Molde. Brann og Molde kjemper begge om sølvet, og om Brann vinner mot Kristiansund og Molde avgir poeng mot Haugesund, er kampen avgjort i bergensernes favør. De leder med to poeng på moldenserne før runden. Molde møter nettopp Haugesund, som også kjemper om sølvplassen, og kan sikre topp 3-plassering med seier på hjemmebane.

  Laster Twitter-innhold
 • Wadji og Svendsen får spille

  Haugesund og Molde er enige om at Ibrahima Wadji og Tobias Svendsen som er på utlån fra Molde, får spille kveldens eliteseriekamp, skriver Haugesunds Avis(krever innlogging). De to lagene som begge kjemper for medaljer, møtes på Aker stadion i kveld. Før helga ble det kjent at de to klubbene skulle ha en avtale som innebar at Haugesund ikke skulle bruke Wadji og Svendsen mot Molde

  Eliteserien fotball 2018: FK Haugesund - Odd (2-0)
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Bronse, sølv eller ingen medalje? For Molde Fotballklubb er helgas møte med Haugesund på heimebane avgjerande. Sjølv om Molde skårar mest av alle lag, er det endå meir å hente her.
Sjå scoringane frå kampen mellom Molde FK og Hibernian på Aker Stadion i kveld.