NRK Meny
Aker Stadion

Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke fleire gonger i Europaligaen og i den gamle Europacupen.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Forhandler med fem

  Ifølge Romsdals Budstikke (krever innlogging) er Molde i samtaler med fem klubber om spisstalentet Erling Braut Håland. Italienske Juventus skal være en av klubbene. – Vi har vært i dialog med noen klubber, men forholder oss rolig til interessen. Nå er G19-mesterskapet det neste for Erling, sier Molde-direktør Øystein Neerland til avisen.

  Eliteserien fotball 2018 Molde - Vålerenga 5-1
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Tapte mot Glenavon borte

  Molde FK tapte på bortebane mot Glenavon onsdag kveld. Eirik Hestad scora kampens første mål i førsteomgang, men dette blei utlikna etter kort tid av Rhys Marshall. I andreomgang la Glenavon på til 2-1, og vann dermed mot Molde FK.

 • Har ikke fått bud fra Juventus

  Øystein Neerland, direktør i Molde FK avviser at Juventus kom med et konkret bud på Erling Håland etter kampen mot Vålerenga, skriver rbnett. Men klubben bekrefter samtidig at det har vært samtaler med klubber om 17-åringen.

 • Gigantbud på Håland

  Den italienske storklubben, Juventus skal ha lagt inn et bud på 50 millioner kroner for Erling Braut Håland, dette melder TV2 i formiddag. Det skal også være interesse fra flere italienske klubber. Partene skal ha møttes til samtaler i Molde mandag og Juventus skal ha store forventninger om at budet blir godtatt.

  Eliteserien fotball 2018: Sarpsborg - Molde (2-2).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Har ambisjoner om å nå langt

  Stortalentet Erling Braut Håland (17) legger ikke skjul på at han har ambisjoner om å nå svært langt, men er forberedt på å måtte jobbe hardt for det. Til Eurosport sier stortalentet at han vil bli en av de beste spissene i verden. Flere europeiske storklubber har vist interesse for Håland som scoret fire mål mot serieleder Brann i den forrige runden i eliteserien. Molde-manager Ole Gunnar Solskjær mener at spissen kan nå langt. I kveld spiller Molde mot Vålerenga hjemme.

  Eliteserien fotball 2018, Molde - Strømsgodset.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix