Tornekratttet jublar for gull
Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke ein gong i Mesterligaen, og fleire gonger i Europaligaen og den gamle Europacupen.

 • Tar sikte på tre nye år

  Molde er på plass i San Pedro del Pinatar ved La Manga i Spania på det første av tre Spaniaopphald før seriestart i april. No signaliserer Magnus Wolff Eikrem at han er innstilt på minst tre nye år i MFK-drakta. – Eg har som mål å få fleire kampar enn far min, Knut Hallvard Eikrem, seier Wolff Eikrem.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Gunnar Sandvik/NRK
 • Mostrøm forlenger

  Molde-veteran Mattias Mostrøm har signert en ett-årskontrakt med klubben. 37-åringen sin kontrakt gikk ut ved nyttår, men har nå altså blitt forlenget. I tillegg har partene en muntlig avtale om at Mostrøm etter årets sesong skal inn i en annen stilling i klubben, skriver rbnett.

  Mattias Mostrøm
  Foto: Arne Flatin / NRK
 • Gussiås til Sandefjord

  Den tidlegare Molde-junioren Sivert Gussiås (20) har signert treårskontrakt med det nye eliteserielaget Sandefjord. Det melder rbnett.no. Gussiås (på bildet i grå og raud Strømmen-drakt) var utleigd til 1.divisjonsklubben Strømmen i 2019-sesongen og fekk ikkje forlenga kontrakt med Molde.

  1. divisjon fotball, menn (22. Runde): Strømmen - Start (0-0)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Forlater MFK

  Molde-spiller Etzaz Hussain blir ikke med klubben videre. Molde villle gjerne forlenge kontrakten med Hussain, som gikk ut nå ved nyttår, men midtbanespilleren har ifølge rbnett nå gitt beskjed om at han vil blir proff i utlandert igjen.

  Etzaz Hussain
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Tobias Hestad forlenger

  Moldegutten Tobias Hestad har forlenget kontrakten sin med Molde med to år. Hestad fikk sin A-lags debut mot Sunndal i cupen, men har spilt høstsesongen i 2.divisjonsklubben Asker. Nå har Hestad signert ny avtale med Molde som strekker seg til ut 2022. – Jeg er utrolig stolt glad for å ha forlenget med MFK, sa 19-åringen etter at avtalen var signert.

Laurdag møter Kristiansund og Molde kvarandre til dyst på Aker Stadion.