Moldes Leke James (h) feirer 3-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Viking på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB/Scanpix

Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke ein gong i Mesterligaen, og fleire gonger i Europaligaen og den gamle Europacupen.

 • Stadfestar Zekhnini-samtalar

  Rafik Zekhnini er i samtalar med Molde Fotballklubb. Det stadfestar moldetrenar Erling Moe på ein pressekonferanse no i ettermiddag. Den tidlegare oddspelaren har dei siste åra vore på fleire låneopphald frå den italienske klubben Fiorentina, som spelar i Serie-A.

  – Vi snakkar saman, og han kjem til Molde for å besøke oss, så for vi ta det derifrå, seier Erling Moe.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Paul White / AP
 • 5.500 tilskodarar på Aker Stadion

  Molde Fotballklubb får sleppe inn 5.500 tilskodarar på Aker Stadion frå og med neste torsdag. Då spelar Molde FK heimekamp mot den Tyrkiske klubben Trabzonspor. Alle tilskodarar må grønt koronasertifikat. Det vert tilbod om hurtigtesting før kampen. Det melder klubben på sine nettsider.

  Aker stadion
  Foto: Tore Ellingseter / NRK
 • Knalltøft for Molde

  Molde skal møte det italienske storlaget Roma i den siste kvalifiseringsrunden til Conference League dersom de slår ut Trabzonspor i den kommende runden. Det ble klart under dagens trekning. Roma blir ledet av manager-legenden Jose Mourinho.

  Jose Mourinho
  Foto: Handout / AFP
 • Molde videre i cupen

  MFK vant med nød og neppe over Hødd i andre runde i cupen. Kampen endte til slutt 1-2 etter at Magnus Retsius Grødem skårte på straffe i 90. minutt.

  Ulsteinvik 20210801. Moldes Magnus Grødem feirer 1-2 i andre runde i NM i fotball mellom Hødd og Molde på Høddvoll.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Moe har tro på avansement

  I kveld møter Molde sveitsiske Servette i europeiske Conference League. I det første oppgjøret mellom de to lagene vant Molde 3-0 hjemme, og har dermed svært gode muligheter for videre avansement. Molde-trener Erling Moe har tro på at dette vil gå bra. – Det var et godt lag vi møtte på Aker stadion. Vi har forberedt oss på at bortekampen kan bli annerledes, og vi har planer om å gå ut og gjøre en god kamp, sier Moe.

  Erling Moe, Molde
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix

Drillo om Moldes europaeventyr: – Noe av det bedre som har vært gjort

Hoffenheim slaktes i tyske aviser – kaller tapet «absurd» og «pinlig»

Arsenal før kampen mot Molde på Aker Stadion.