Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke ein gong i Mesterligaen, og fleire gonger i Europaligaen og den gamle Europacupen.

 • Slutt mellom Molde og Sarr

  Molde fotballklubb har avslutta kontrakten med spelaren Babacar Sarr. Han har dermed høve til å fortsette karrieren i ein annan klubb. Sarr kom til klubben i 2016. Verken direktør Øystein Neerland og mediesjef Per Lianes har svara på telefon frå NRK etter at avgangen vart kjent.

 • Moldekamp flyttes

  Moldes hjemmekamp i Eliteserien mot Vålerenga er flyttet til onsdag 10. april, melder Vålerenga på sine nettsider. Kampen var egentlig berammet til 14. juli, men Norges Fotballforbund har besluttet å flytte kampen for å legge til rette for Moldes europacup-deltakelse.

 • Bjørnbak klar for Molde FK

  Martin Bjørnbak forlater Bodø/Glimt, og blir Molde-spiller de fire neste sesongene. Den 26 år gamle midtstopperen slutter seg til Molde-troppen denne uken, og reiser sammen med resten av laget på treningsleir i Spania. – Jeg ønsker å lære å vinne her, og så ønsker jeg å vinne store trofeer, sier Bjørnbak i en pressemelding fra Molde FK.

  Martin Bjørnbak
  Foto: Molde FK
 • Ulland Andersen klar for Molde

  Eirik Ulland Andersen (26) har signert en 4-årskontrakt med Molde FK. Molde og Strømsgodset er også enige om en overgang for spilleren som opprinnelig hadde kontrakt med drammensklubben ut 2019. Det bekrefter administrerende direktør Øystein Neerland i Molde Fotballklubb. Andersen har tidligere spilt for Hødd, men gikk til Strømsgodset i 2016. – Eirik er hentet ut ifra at han passer midt i blinken i forhold til hvordan vi ønsker å spille. Det handler om å holde ballen langs bakken, spille mellom ledd og komme til avslutninger. Eirik er som skapt for måten vi ønsker å spille fotball på, sier hovedtrener Erling Moe til moldefk.no

  Eirik Ulland Andersen og Erling Moe
  Foto: Molde fotballklubb
Bronse, sølv eller ingen medalje? For Molde Fotballklubb er helgas møte med Haugesund på heimebane avgjerande. Sjølv om Molde skårar mest av alle lag, er det endå meir å hente her.
Sjå scoringane frå kampen mellom Molde FK og Hibernian på Aker Stadion i kveld.