NRK Meny
Eliteserien fotball 2017, Molde - Stabæk.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke fleire gonger i Europaligaen og i den gamle Europacupen.

 • Peiponen forlater Molde

  Den finske forsvarsspilleren Roni Peiponen er ferdig i Molde. 20-åringen har signert for HJK Helsinki i hjemlandet, melder Molde på sine nettsider. Peiponen kom til Molde fra HJK for to år siden og signerte da en kontrakt ut 2019-sesongen. Siden har han vært på utlån i Åsane og HJK, som han nå vender permanent tilbake til.

 • Mark Dempsey blir Start-trener

  Mark Dempsey blir fredag presentert som Starts nye trener. Det melder Fedrelandsvennen. Dempsey er nå trener for Molde, men ifølge avisa skal han nå erstatte Steinar Pedersen i Start.

  Mark Dempsey
  Foto: Rolf Marnburg / NRK
 • Molde vann

  Molde sitt juniorlag i fotball slo Zimbru Chisinau 2-0 og er dermed vidare i den internasjonale turneringa Youth League. Sivert Gussiås gav Molde leiinga etter om lag 70 minutt. Like før slutt la Tobias Hestad på til 2-0.

Lenge låg Molde FK i leiinga i elitekampen mot Bodø/Glimt på Aspmyra stadion. Men etter 62 kjem eit sjølvmål av Ole Martin Rindarøy i vegen for sigeren. Resultatet vert 1-1.