Molde FK

Oppsummert

Molde fotballklubb (MFK) blei etablert i 1911 og spelar i Eliteserien i Noreg. Klubben har tre seriemeisterskap og fire noregsmeisterskap. Molde har delteke ein gong i Mesterligaen, og fleire gonger i Europaligaen og den gamle Europacupen.

Laster innhold, vennligst vent..
 • 2-2 mellom Molde og Odd

  Kampen mellom Molde og Odd endte 2-2 søndag ettermiddag. Leke James og Eirik Hestad scora for Molde.Dermed leiar Molde Eliteserien med 40 poeng.

 • Molde tapte 2-1 i Serbia

  Det blei tap på bortebane for Molde mot serbiske FK Partizan i kveld. Molde må vinne returoppgjeret for å kome vidare til gruppespelet i Europaligaen.

 • Dette er troppen til Molde

  MFK spelar mot FK Partizan i Europaligaen kl. 21 i kveld.

  Laster Twitter-innhold
 • – Tomme tribuner er en fordel

  Onsdag reiser Molde til Serbia for den første av to kamper i playoff for Europacupspill. Serbiske Partizan må greie seg uten publikum, fordi de straffes av UEFA for rasisme fra supporterne under den første kampen mot Malatyaspor i den tredje kvalikrunden. Moldedirektør Øystein Neerland ser tomme tribuner som et fortrinn for Molde. – Det er slik at de har oppført seg dårlig på tribunen og har blitt utestengt i to kamper. Det blir litt rar stemning å spille for tomme tribuener, men vi ser det som en liten fordel for oss. Jeg oppfatter det som at Partizan Beograd har et kraftfullt publikum og de gir hjemmelaget stor energi, så vi er glad for at de ikke har anledning til å gjøre nå, sier Neerland. Kampen spilles torsdag klokka 21.00.

  Øystein Neerland
  Foto: Gunnar Sandvik
 • Forlenger, og leies ut

  Molde-spilleren Emil Breivik lånes ut til førstedivisjonsklubben Raufoss ut sesongen. Samtidig har 19-åringen signert en ny kontrakt med Molde FK ut 2022. Breivik har flere ganger vært med i troppen til a-laget denne sesongen, og fikk spilletid i cup-oppgjøret mot AaFK i vår.

Bronse, sølv eller ingen medalje? For Molde Fotballklubb er helgas møte med Haugesund på heimebane avgjerande. Sjølv om Molde skårar mest av alle lag, er det endå meir å hente her.