Fotball

Oppsummert

 • Mesterligaen: LSK Kvinner - Barcelona
 • Kommentator: Olav Traaen
 • Lillestrøm knuste Vålerenga

  Vålerenga ble utklasset 0-3 av erkerival Lillestrøm og røk på sesongens første hjemmetap lørdag. Tomålsskårer Thomas Lehne Olsen og Tobias Salquist sørget for triumfen.

  Eliteserien fotball 2019: Vålerenga - Lillestrøm.
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Lippi blir landslagssjef for Kina

  Italienske Marcello Lippi er tilbake som trener for det kinesiske herrelandslaget i fotball, fire måneder etter at han ble erstattet av Fabio Cannavaro, melder NTB. 71-åringens, som måtte gå etter tapet mot Iran (0-3) kvartfinalen i Asia-mesterskapet i januar, skal nå forsøke å ta Kina til VM-sluttspillet i Qatar i 2022.

  AFP_1GU5VG
  Foto: STR / AFP
 • PSG-eier siktet for korrupsjon

  Den mektige medie- og fotballtoppen Nasser al-Khelaifi er siktet for å ha forsøkt å bestikke til seg friidretts-VM i i Qatar, ifølge franske medier. Han er mest kjent som styreleder og administrerende direktør i Paris Saint-Germain. (NTB)

  Nasser Al-Khelaifi
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Vindheim på vei til Sparta Praha

  Den bergenske høyrebacken Andreas Vindheim (23) selges fra svenske Malmö til Sparta Praha, ifølge Aftonbladet. Den tidligere Brann-spilleren skal angivelig koste 1,3 millioner euro, eller 12,7 mill. kroner. Vindheim ble solgt for 350.000 euro i 2015.

  Andreas Vindheim i Malmö-drakt
  Foto: Malmö FF

Siste nytt

 • Hør Ruud i 1. runde av French Open

  Casper Ruud starter straks kampen mot Ernests Gulbis på det røde dekket i 1. runde av French Open. Du kan høre hele kampen på NRK Sport eller i dette videovinduet.

  Direkte fra den første runden i Rolan Garros. 
Komm.: Carl Andreas Wold.
 • Idretten vil kriminalisere doping

  Norges Idrettsforbund vedtok søndag at de skal jobbe for å kriminalisere doping og dopernes bakmenn. NIF ønsker at den økonomiske gevinsten ved doping skal bli sett på som bedrageri.

  Det var Oslo Idrettskrets som foreslo dette for idrettstinget.

  Sveinung Oftedal
  Foto: Nina Didriksen / NRK
 • Finaletap for Barcelona

  Barcelona hadde sjansen til å sikre «the double» da de møtte Valencia i cupfinalen lørdag. Kevin Gameiro scoret for de hvite etter 21 minutter, før Rodrigo Moreno doblet før pause. Lionel Messi scoret etter hvilen, men Valencia vant til slutt 2-1.

  AFP_1GX4IX
  Foto: JOSE JORDAN / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal