James Bond filminnspilling Sæbø
Foto: Rune Sæbønes/Møre Nytt

Film i Møre og Romsdal

 • Nominert til beste mannlege birolle

  Skodespelaren Eldar Skar frå Molde er nominert til ein Amanda-pris i kategorien «beste mannlege birolle». Det er rolla som Leif Henie, broren til kunstløparen Sonja Henie som Skar er nominert for. Prisen vert delt ut laurdag 17. august under filmfestivalen i Haugesund. På bilete ser ein hovudrolleinnehavarane til filmen Sonja, der Skar er til høgre.

  Nominert for beste mannlege birolle
  Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
 • Filmingen avsluttet på fv64

  Filmingen på fylkesveg 64 Atlanterhavsvegen er ferdig og det blir ikke kolonnekjøring der i dag som annonsert. Veien og området er dermed åpen for ferdsel. Der vil foregå diverse arbeider langs veien og publikum henstilles til å ta hensyn. Forvent noen minutter ekstra reisetid over Atlanterhavsvegen i dag, men ingen kolonnekjøring, ifølge Truenorth Norway as.

  James Bond-filminnspeling på Atlanterhavsvegen
  Foto: Einar Orten Trovåg / NRK
 • – It's a wrap

  – Vi har hatt noen fantastiske dager med innspilling, og alle er meget begeistret over hva vi har filmet, sier linjeprodusent i Truenorth, Per Henry Borch. Det har vært stor interesse for filminnspillingen på Atlanterhavsvegen de siste dagene.Torsdag kveld opplyser Borch at de er ferdige. Han takker innbyggerne for lånet av vegen, og sier at de ser frem til å vise resultatet når filmen har premiere i april 2020.

  James Bond-filminnspeling på Atlanterhavsvegen
  Foto: Einar Orten Trovåg / NRK
 • – Artig og spennende

  Mange har fulgt nøye med på filminnspillingen som foregår på Atlanterhavsvegen. Kolbjørn Lie og sønnene bor like ved og forteller at det har vært mye trafikk og at mange har fått med seg at det er noe spesielt på gang. Selv om han synes det er spennende med filminnspilling er han hemmelighetsfull om hva han har sett, men han forteller at han har tilbudt seg å bidra. – Jeg tenkte kanskje at de var interessert i å leie inn en gråhåret kar på en Kawazaki 750. Da skulle jeg stilt opp og kjørt på bakhjul over brua, sier han.

  Kolbjørn Lie og sønnene Kevin Jarl Backaron-Lie og Ole Petter Lie
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK
 • Stor produksjon

  Slik så det ut da NRK kjørte forbi basen til filmproduksjonen på Atlanterhavsveien onsdag.