1. divisjon fotball 2019, Aalesund - Start (2-1)
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Aalesunds Fotballklubb

Oppsummert

Aalesunds fotballklubb ble stiftet i 1914, og er to ganger Norgesmestere. Laget har deltatt i kvalifiseringen til Europaligaen tre ganger. I 2017 rykket klubben ned til 1.divisjon.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Forlenger kontrakt

  Izunna Uzochukwu har forlenget sin kontrakt med Aalesunds Fotballklubb. Den nigerianske midtbanespilleren rakk å spille 15 kamper før han pådro seg en alvorlig kneskade i sommer. Izunna sin opprinnelige kontrakt gikk ut etter denne sesongen, men er nå forlenget ut 2021.

  Izunna Uzochukwu
  Foto: aafk.no
 • AaFK har vunnet alle hjemmekampene

  AaFK slo Sandefjord 3-1 på hjemmebane i sesongavslutningen i OBOS-ligaen på Color Line lørdag. Med seier i den siste kampen har laget klart bragden å vinne alle hjemmekampene sine denne sesongen.

  1. divisjon fotball 2019, Aalesund - Sandefjord.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Kåret til årets spiller

  Aalesunds midtbanespiller Niklas Castro mottok lørdag beviset på at han gikk til topps på NTB-børsen i årets 1-divisjon. AaFK har denne sesongen satt poengrekord i OBOS-ligaen. – Totalt sett har det vært ganske utrolig for alle sammen. Hele laget har prestert bra, og det er gøy å være en del av et lag når det går så bra som det har gjort, sa 23-åringen. Det melder NTB.

  1. divisjon fotball 2019, Aalesund - Sandefjord. Niklas Castro
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Sesongens siste kamp

  AaFK spiller lørdag sesongens siste kamp i OBOS-ligaen. Slik ser startelleveren ut.

  Laster Twitter-innhold
 • AaFK-spiller tatt ut på landslaget

  Aron Thrandarson er tatt ut i den islandske landslagstroppen til to kamper i november. Det melder Sunnmørsposten. AaFK-spilleren har ifølge avisa fire A-landslagskamper for Island fra før av.

  1. divisjon fotball 2019, Aalesund - Raufoss.Aron Thrandarson
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
AaFK-spelar Niklas Castro er for første gong teken ut til det chilenske landslaget.
Andreas Lie redda straffespark, AaFK slo RBK ut av cupen
På søndag spelar AaFK siste kvalifiseringskamp om opprykk til Eliteserien mot Stabæk. Klubben forventar hjelp frå publikum.
Aalesunds Fotballklubb må ha hjelp av andre for å rykke direkte opp til Eliteserien. Eit nytt år i 1. divisjon. kan få store økonomiske følgjer for klubben.