placeholderImage

Flere nyheter

Ulykke i Bossekop - DØDSULYKKE: En kvinne i 50-årene er tiltalt for uaktsom bildrap etter en påkjørsel av en annen kvinne i et fotgjengerfelt. Dette bildet er tatt like etter ulykken. - Foto: Marte Lindi /

Vil ha 90 dagers fengsel for bildrap

I sin sluttprosedyre mener aktor at den tiltalte kvinnen oppdaterte seg for sent på trafikkbildet da hun traff en annen kvinne med bil slik at hun døde. Det er også lagt ned påstand om erstatningskrav til syv barn og barnebarn. – Alle fakta er ikke belyst, sier forsvarer Stein Rønning, som la ned påstand om full frifinnelse.

Les saken
placeholderImage

Oanehaččat

  • Doarju soahtemuitobácci

    Sámediggi doarju Ruostefielmmá soahtemuitobácci – Muitu-Erindring. Sámediggeráđđi juolluda 100.000 kruvnnu cegget
    soahtemuitobácci, Ruostefielbmái, Detnui. Sámediggi lea maid juolludan 50.000 kruvnnu ávvudeapmái mii lea odne. Finnmárkku fylkkasuohkan, Deanu gielda ja Suodjalusdepartemeantta dorjot maid bácci ruđalaččat.

placeholderImage
placeholderImage

Flere nyheter

NETT TV

Nyheter på samisk
Samisk kulturprogram. På en underholdende måte viser vi hva som er aktuelt innen samisk kulturliv, kunst og vitenskap.
Samisk musikkprogram. Vi skal bli kjent med sanger på mange av verdens minoritetsspråk. Urfolksnettverket WITBN har produsert og samlet musikkvideoer med artister fra urfolk i hele verden. Et panel bestående av samiske musikkeksperter vurderer på en uhøytidelig måte den ulike låtene. (1:4)
placeholderImage