Ole Gunnar Solskjær
Foto: Roar Strøm / NRK

Ole Gunnar Solskjær

 • Solskjær fikk kritiske spørsmål

  Ole Gunnar Solskjær fikk på sin pressekonferanse fredag flere kritiske spørsmål om bruken av voldtektstiltalte Babacar Sarr da han var Molde-manager. Det var spørsmål Solskjær tydelig likte dårlig og ikke ønsket å snakke om. – Jeg tror jeg kun kan svare det jeg allerede har gjort gjennom klubben. Saken går gjennom det norske rettssystemet, og man må respektere den rettslige gangen der, svarte Solskjær ifølge VG. Avisen Telegraph skrev fredag om saken, og til den britiske avisen svarer Solskjær via klubben at «som daværende manager for Molde respekterte Ole Gunnar Solskjær fullt ut prosessen i det norske rettssystemet, som fortsatt pågår».
  .

  Solskjær
  Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW
 • Glad for pausen

  Ole Gunnar Solskjær setter pris på at Manchester United-laget har fått to ukers vinterpause og tror det vil resultere i bedre spill utover våren. Solskjær reiste tilbake fra treningsleiren i Spania før spillerne for å møte pressen tre dager før mandagens viktige bortekamp mot Chelsea. Det blir Uniteds første kamp siden det målløse oppgjøret mot Wolverhampton 1. februar.

  – Spillerne har fått hvile ut, og det har vært godt for absolutt alle i stallen, både individuelt og som lag.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: OLI SCARFF
 • – Alle ville at vi skulle mislykkes

  Manchester United lekte med Tranmere og vant hele 6-0 i FA-cupens 4. runde søndag. Et langskudd fra Harry Maguire innledet scoringsshowet.

  Det var vanskelige spilleforhold på en gjørmete Prenton Park like utenfor Liverpool søndag, men det ble veldig enkelt for Manchester United å ta seg videre i FA-cupen.

  Etter kampen var United-manager Ole Gunnar Solskjær rask med å oppsøke United-fansen og applaudere deres tilstedeværelse.

  I et intervju med BBC gikk han i rette med sine kritikere.

  – Du kunne se at alle ønsket at vi skulle mislykkes, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg kan ikke være opp og ned følelsesmessig. Jeg er glad, men vil ikke slappe av. Vi har to store kamper foran oss, sa han.

  Kommende onsdag venter Manchester City i ligacupen, før Wolves er motstander i Premier League deretter. (NTB)

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: PAUL ELLIS
 • United dropper Midtøsten-reise

  Manchester United har avlyst planer om en treningsleir i Midtøsten i februar på grunn av frykt for sikkerheten som følge av den politiske spenningen i området. – Vi så på Midtøsten som et reisemål i vinter, men det kommer definitivt ikke til å skje, sa Solskjær tirsdag.

  -
  Foto: Paul Ellis / AFP
 • Blytungt for Solskjær

  Solskjærs menn hadde en horribel førsteomgang mot byrival Manchester City i den første semifinalen i ligacupen. Til pause ledet City 3-0. Solskjærs menn var noe mer med i den andre omgangen og reddet en viss spenning før returoppgjøret etter at de reduserte til 3-1, men det er ingen tvil om at Solskjær fikk mye å tenke på før returoppgjøret i slutten av måneden.

Det norske Manchester United-miljøet har fått ein svært god start på det nye året saman med manager Ole Gunnar Solskjær. No trur supporterleiaren at kristiansundaren kan bli ein permanent manager for klubben.