Ole Gunnar Solskjær
Foto: Roar Strøm / NRK

Ole Gunnar Solskjær

 • Maradona vil ha Solskjærs jobb

  Den argentinske fotballegenden Diego Maradona er ikke i tvil om at han er mannen som igjen kan gi Manchester Uniteds velfylte premieskap påfyll av sølvtøy. I et intervju med fotballmagasinet FourFourTwo lanserer 58 år gamle Maradona seg til Old Trafford-jobben Ole Gunnar Solskjær i øyeblikket har. – Hvis Manchester United trenger en manager, er jeg mannen til å gjøre jobben, sier argentineren.

  Maradona
  Foto: Rashide Frias / AFP
 • – Kan ikke gi opp

  Manchester United er tre poeng bak den viktige 4.-plassen som gir mesterligaplass, med to ligakamper igjen. Ole Gunnar Solskjær innrømmer at det blir tøft. – Vi må ikke gi opp håpet om topp fire før det er teoretisk over, men vi har en stor oppgave foran oss, sa han etter poengdelingen mellom Manchester United og Chelsea på Old Trafford søndag. United har nå gått tre kamper i ligaen uten å vinne.

  Manchester United - PSG, åttedelsfinale i mesterligaen.
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Skal KBK møte United?

  Onsdag kveld meldte Dagbladet at Solskjærs Manchester United vil komme til Ullevaal og spille kamp i forbindelse med Norway Cup i sommer. De skriver også at Solskjærs menn angivelig skal møte Vålerenga. Men ifølge Tidens Krav er det ikke VIF men Kristiansund BK Solskjærs menn skal møte til kamp. KBK-trener Christian Michelsen vil ikke kommentere saken til NRK og henviser til daglig leder Kjetil Thorsen. Det har ikke lyktes NRK å få kontakt med Thorsen. Til Tidens Krav sier Thorsen at han ikke har noen kommentar.

Det norske Manchester United-miljøet har fått ein svært god start på det nye året saman med manager Ole Gunnar Solskjær. No trur supporterleiaren at kristiansundaren kan bli ein permanent manager for klubben.