Ole Gunnar Solskjær
Foto: Roar Strøm / NRK

Ole Gunnar Solskjær

 • Vil straffe nettrollene

  På pressekonferansen foran søndagens kamp mot West Brom grep Ole Gunnar Solskjær muligheten til å snakke om nettrollene som har vært i vinden den siste tiden. – Med all den rasismehetsen den siste tiden er det for meg såre enkelt. Hvis du ikke kan gi bevis for hvem du er, bør du heller ikke få opprette en konto i sosiale medier. Samtidig vil det være mye enklere å straffe disse nettrollene som ikke har noe bedre å gjøre, sa Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen fredag.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: Tim Keeton / AFP
 • Solskjær vil stenge nett-troll ute

  Flere av Manchester Uniteds spillere har mottatt rasistiske meldinger i sosiale medier den siste uken.

  Både Axel Tuanzebe, Anthony Martial og Marcus Rashford har blitt utsatt for rasisme.

  – Menneskeheten og sosiale medier på sitt verste, skrev Rashford om det han ble utsatt for i en twittermelding lørdag kveld.

  På pressekonferansen foran tirsdagens kamp mot Southampton tok Ole Gunnar Solskjær bladet fra munnen. Han mener selskapene bak de sosiale mediene må bli tøffere med brukerne sine.

  – Vi vet at man skal ha ytringsfrihet, men her krysser man en grense. Du synes synd på dem (nett-trollene). Vi må hjelpe dem. Og for å hjelpe dem må du fjerne muligheten deres til å ytre seg slik, spesielt når de er anonyme, sa nordmannen.

  Solskjær kaller hele situasjonen uakseptabel og varsler at klubben vil forme et samarbeid med myndighetene i et forsøk på å forhindre lignende hendelser i fremtiden.

  – Det er ikke bare snakk om fotballen og fotballspillere, selv om det selvfølgelig får oppmerksomhet. Det skjer i hele samfunnet, og det må stoppes.

  Solskjær forbannet
  Foto: Clive Brunskill / AP
 • Vil ikke snakke om milepæl

  Ole Gunnar Solskjær har hatt høye topper og enorme nedturer som manager i Manchester United. I dag er det to år siden han ble ansatt., men han vil ikke dvele ved det som har skjedd i klubben de to siste årene.

  – Jeg liker ikke, eller rettere sagt hater, å snakke om hva jeg har gjort og hvor vi står. Jeg ser alltid framover, sier han i forkant av søndagens hjemmemøtet med Leeds.

  – Jeg er klar over at vi har en stor jobb å gjøre for å holde det nivået jeg vil ha. Det er det vi jobber mot hver eneste dag, men jeg har virkelig hadde glede av disse to årene, legger Solskjær til.

  På to år har Solskjær ledet Manchester United i 110 kamper. Fasiten viser 61 seirer, 22 uavgjorte og 27 tap. Det gir en seiersprosent på 55,45. (NTB)

  Solskjær
  Foto: PAUL ELLIS / Reuters
 • Solskjær tjente 108 millioner

  Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær har tjent 108 millioner kroner i 2019, ifølge skattelistene.

  Han ligger på 11.-plass over personene i Norge med høyest inntekt i 2019.

  Nordmannen har som kjent vært hovedtrener i Manchester United i 2019, og det må man anta er hovedgrunnen til de store inntektene.

  Solskjærs formue er på 75 millioner kroner.

  Premier League - Everton v Manchester United
  Foto: Pool / Reuters

Solskjær mener han blir misbrukt av spillselskap: – De kommer til å få store problemer

Det norske Manchester United-miljøet har fått ein svært god start på det nye året saman med manager Ole Gunnar Solskjær. No trur supporterleiaren at kristiansundaren kan bli ein permanent manager for klubben.