Illustrasjonsbilde idrett
Foto: Colourbox.com

Breddefotball

 • Nektar opprykk, kan bli degradert

  Dersom Surnadal sitt herrelag i fotball vinn 4.-divisjon ønskjer dei ikkje å rykkje opp. Problemet er at det ikkje er mogleg å seie frå seg eit opprykk til 3.-divisjon, skriv Tidens Krav (må ha innlogging). Skulle Surnadal vinne serien og nekte opprykk hamnar dei i staden på lågaste nivå i 6.-divisjon, melder avisa. Dessutan vil dei få bøter.

 • Trener med landslagsspillere

  Sju fotballtalenter fra Møre og Romsdal deltar denne uken på Equinor sin talentleir i Stavanger sammen med Norges mest talentfulle 14-, 15- og 16-åringer. På leiren trener de blant annet med landslagsprofilene Maria Thorisdottir og Guro Reiten.

  Guro Reiten, Tora Ose, Guro Hammer Røn, Benedicte Lund Berge, Håkon Grøttland, Kristine Guldbrandsen
  Foto: Olaf Nagelhus / Woldcam
 • Volda FFO er best i landet

  Fotballforbundet er imponert over fotballfritidsordninga til Volda. Tidlegare landslagskaptein Trine Rønning er fagansvarleg for denne ordninga og var i dag på besøk i Volda. Ho trur nøkkelen til suksessen er det harde arbeidet som ligg bak fotballfritidsordninga. – Det er ivrige folk og gode vaksne som held barna i aktivitet, og ein ser tydeleg at både vaksne og barn har det bra når dei er saman i aktiviteten, seier Rønning.

  Fotballforbundet er imponert over fotballfritidsordninga til Volda.
 • Satser på jentefotball

  Fylkeskommunen vil satse på jentefotball for å få jenter til å bli værende i fylket. Prosjektet som er i samarbeid med fotballkretsene, går over tre år, og det er satt av 500.000 kroner hvert år. Flere kvinnelige trenere og større fokus skal få flere jenter til å satse og fortsette lengre enn de gjør i dag. – Dette kan også hindre at jenter forsvinner ut av fylket, sier seksjonsleder Rigmor Hustad i fylkeskommunen.

  Jentefotball satsing Ålesund
  Foto: Remi Sagen / NRK
 • Bøtelagt for brudd på «fair play»

  Nordmøre og Romsdal fotballkrets har ilagt Gossen J16 treneren en irettesettelse og Gossen IL en bot på kroner 2000, etter brudd på «fair play», skriver Romsdals Budstikke (krever bet.abonn). Etter en hendelse på Slatlem Cup i Kristiansund, ble laget rapportert inn av Clausenengen til fotballkretsen.

Vil utestenge tenåring i ti måneder for vold på fotballturnering

Video med tillatelse fra Fredriksstad Blad.

Sjekk den gnistrende klareringen

Angrep dommer på Norway Cup – er selv fotballdommer

Fotballforbundet er imponert over fotballfritidsordninga til Volda.