Norges Fotballforbund NFF

 • Raja inviterer til hastemøte

  Kulturminister Abid Raja opnar for å møte toppane i Noregs Fotballforbund allereie torsdag for å diskutere kravet om full opning av breiddefotballen. Det skriv han på Twitter onsdag.

  Laster Twitter-innhold
 • VG: Loe får 150.000 i Josimar-saken

  Etter stort press avslører Norges Fotballforbund at de har betalt Erik Loe 150.000 kroner etter at han ble krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt.

  Fotballtidsskriftet Josimar avslørte for en måned siden NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt som en kilde i forbindelse med en klagesak til Pressens Faglige Utvalg (PFU)

  – Det har vært såpass stor oppmerksomhet rundt dette at vi gjør et unntak fra prinsippene om at vi ikke går ut med opplysninger om personalsaker, president i NFF, Terje Svendsen til VG.

  Erik Loe
  Foto: Terje Bendiksby
 • NM i fotball kan starte i oktober

  Norges Fotballforbund vurderer å starte opp 2020-utgaven av cupen så sent som i oktober. Breddefotballen kan bli ekskludert fra å delta.

  – Vi har sett på en mulig løsning med å starte i runde tre med 32 lag, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn til Stavanger Aftenblad.

  Med 32 lag vil det gjøre at NM spilles kun med lag fra Eliteserien og førstedivisjon.

  Konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • NFF har tillit til Bjerketvedt

  Styret i Norges Fotballforbund har konkludert med at det fortsatt har full tillit til generalsekretær Pål Bjerketvedt. «Forbundsstyret i NFF har drøftet generalsekretær Pål Bjerketvedts omtale av en ansatt i en bakgrunnssamtale med bladet Josimar. Bjerketvedt har beklaget på det sterkeste at han omtalte en ansatt. Han har beklaget direkte til den ansatte som ble omtalt, til ansatte og til forbundsstyret», heter det i en uttalelse. Styret konkluderer: «Ut ifra en samlet vurdering av omstendighetene rundt saken, generalsekretærens beklagelse og hans utøvelse av rollen som forbundets daglige leder, har styret fortsatt full tillit til generalsekretæren».

  Bjerketvedt
  Foto: Ole Berg-Rusten

Siste nytt

 • Ingen debut for Skjelbred

  Per Ciljan Skjelbred er tilbake i trening, men ifølge Adresseavisen går det mot at Rosenborg blir uten 33-åringen i lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset.

  Den tidligere Hertha Berlin-spilleren var bare ti minutter på treningsfeltet på Lerkendal mandag før han gikk i garderoben med sin vonde legg.

  Han trente igjen onsdag, men innrømmet overfor Adresseavisen at lørdagens oppgjør mot Strømsgodset høyst sannsynlig går uten ham.

  Per Ciljan Skjelbred
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • ESPN: Ingen Ryder Cup før 2021

  Viktor Hovland får ikke muligheten til å representere Europa i Ryder Cup i 2020. Turneringen kommer til å bli utsatt i ett år til september 2021, ifølge ESPN.

  Bakgrunnen er koronapandemien, melder ESPN. Den amerikanske TV-kanalen skriver at den offentlige kunngjøringen av utsettelsen vil komme i løpet av onsdagen.

  Viktor Hovland, som er oppe på 42.-plass på verdensrankingen i golf, kunne fort blitt tatt ut til å representere Europa.

  Hovland
  Foto: Carlos Osorio / Carlos Osorio
 • Raja møter idrettstoppane torsdag

  Kulturminister Abid Raja har invitert fotballtoppane og idrettspresidenten til hastemøte om breiddefotballen torsdag ettermiddag. Det opplyser Raja sjølv på twitter i dag.

  Møtet kjem i stand etter at fotballforbundet har lagt sterkt press på ministeren for å få breiddefotballen også for spelarar over 20 år i gang.

  Raja er i Bremanger i Vestland, og vil møte idretten der. Eller ein annan dag om det passar betre, tvitrar ministeren.

  NFF ønskjer opning for full aktivitet i breiddefotballen frå 1. august.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal