Football, Eliteserien Playoff, Brann - Jerv
Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Eliteserien 2021

 • Eirik Bakkes sønn klar for Molde

  Johan Johannessen Bakke (17), sønn av den mangeårige Leeds- og Norge-profilen Eirik Bakke, er solgt fra Sogndal til Molde, opplyser klubbene mandag.

  Bakke fikk sin A-lagsdebut for Sogndal i 1. divisjon i september 2020, med faren som trener, og siden har han spilt jevnlig.

  Molde åpner sesongen med åttedelsfinale i NM mot Odd 13. mars. For tiden er laget på treningsleir i Spania, og Bakke er med dit. (NTB)

  Sogndal - Stjørdals-Blink
  Foto: Christian Blom / NTB
 • Odd og Nornes enige om sluttavtale

  Eliteserieklubben Odd og tidligere trener Jan Frode Nornes har kommet til enighet om en sluttpakke.

  Det skriver klubben på sine nettsider.

  – Etter denne avtalen kommer partene ikke til å offentliggjøre eller kommentere nærmere utover det som blir meddelt i denne uttalelsen, heter det der.

  Sist helg ble det klart at Nornes ikke får fortsette i trenerrollen i klubben, men han ble tilbudt en annen rolle i klubben.

  Nornes engasjerte advokat og formidlet via ham at det ikke var aktuelt for ham å fortsette i en annen rolle. De siste dagene har partene altså blitt enige om en sluttavtale.

  Nornes har vært hovedtrener i Odd de siste to sesongene.

  Jan Frode Nornes
  Foto: CHRISTOFFER ANDERSEN / NTB
 • Bodø/Glimt forsterker med Sandefjord-spiller

  Seriemester Bodø/Glimt har sikret seg Brice Wembangomo på en treårskontrakt. Høyrebackens kontrakt i Sandefjord utløp ved årsskiftet.

  Glimt bekreftet overgangen mandag kveld. Noen timer tidligere fullførte Wembangomo den medisinske testen og skrev under for de regjerende ligamesterne. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2021: Molde - Sandefjord (3-1)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Interesse rundt Mjøndalen-stopper: – Har avslått to bud

  Mjøndalens midtstopper Markus Nakkim tiltrekker seg interesse etter nedrykkssesongen. Klubben har så langt avslått to bud på 25-åringen.

  Nakkin har lagt bak seg en god sesong tross de brunkleddes nedrykk.

  – Vi har avslått bud fra to klubber, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Drammens Tidende.

  Hansen legger til at budene hittil har vært for lave, men at det ene budet fort kan utvikle seg til at Nakkim blir solgt.

  Eliteserien i fotball 2021: Molde - Mjøndalen (4-0).
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Konradsen ferdig i Rosenborg

  Anders Konradsen forlater Rosenborg når kontrakten hans går ut ved årsskiftet. Det melder klubben på sitt nettsted.

  Konradsen kom til RBK sommeren 2015 og var med på å sikre fire seriegull og tre cuptitler på de fire første sesongene. Han har spilt 192 kamper for klubben, melder NTB.

  Anders Konradsen
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Siste nytt

 • OL-utøvere testes på Gardemoen

  Flere av norges OL-håp var på plass på Gardemoen for avreise til Beijing OL.

  Blant dem alpinist Aleksander Aamodt Kilde, som er en stor medaljekandidat før OL.

  – Tror du det går bra å sitte på dette flyet med tanke på smitte, Aleksander? spør en journlist fra det oppmøtte pressekorpset.

  – Det går helt sikkert veldig fint, svarer Kilde kort som kommer rett fra Østerrike.

  Skiskytterne Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff og trener Truls Fenre fløy inn med privatfly tidligere på dagen for å reise med samme fly.

  Skøytelandslaget med Håvard Lorentzen var også på plass, sammen langrennsjef Espen Bjervig og idrettspresident Berit Kjøll.

  Kilde-gardemoen
  Foto: NRK
 • Vilde Nilsen testet positivt på korona

  Vilde Nilsen har reist hjem fra World Cup Para i Østersund etter å ha fått påvist korona.

  – Vilde har fått påvist korona, men føler seg i god form og er ved godt mot. Vi tror og håper hun snart er tilbake i trening og i god rute til å prestere godt i Paralympics. Det er en måneds tid igjen før avreise til Kina. Vilde har fortsatt god tid, sier Ulf Morten Aune, sportslig ansvarlig Langrennslandslaget para elite.

  Nilsen er nå på vei til Norge, der hun kjører egen bil fra Østersund. Indira Liseth og trener Magnus Evenby er nærkontakter, opplyser Norges Skiforbund.

  VM snøsport for parautøvere
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Mowinckel dropper OL-øvelse

  Alpinist Ragnhild Mowinckel (29) er klar for sitt tredje OL, men kjører ikke fire konkurranser som i Sotsji og Pyeongchang.

  Det opplyste Rival-kjøreren til NTB under et digitalt pressetreff torsdag.

  – Jeg har nok med disiplinene jeg har nå. Ut fra skadesituasjonen og det som har skjedd, har jeg ikke kapasitet lenger til å stille i det. Det blir forhåpentligvis tre disipliner for min del, sa hun.

  Det betyr at det blir utfor, super-G og storslalåm og ikke kombinasjonen på programmet for Mowinckel. Hun står med en 6.-plass og 4.-plass i OL-sammenheng i disiplinen hun må la vike i Beijing.

  – Det er en naturlig overgang. Man ser på dem som har vært gjennom det samme, at på et tidspunkt må noe ryke. Jeg lar heller det ryke enn at noe annet ryker. Jeg er litt for glad i de andre disiplinene som er igjen der. Selv om det har gått bra der før, føler jeg at det er andre faktorer som påvirker, forklarte hun.

  Alpinlanslaget holder pressetreff
  Foto: Javad Parsa / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal