Andrine Stolsmo Hegerberg
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Andrine Stolsmo Hegerberg

Oppsummert

Andrine Stolsmo Hegerberg er fødd i 1993 i Sunndal i Møre og Romsdal. Ho er midtbanespelar og spelar i dag for Birmingham City. Ho spelar på landslaget, og har hatt kontrakt med fleire norske og utanlandske klubbar.

 • Gir ut barnebokserie

  Petter Stordalens forlagshus Strawberry Publishing har signert fotballstjernene Ada (24) og Andrine (26) Stolsmo Hegerberg og skal gi ut en serie barnebøker med søstrene selv i hovedrollene, melder VG. Første bok kommer allerede høsten 2020. Planen er et fiktivt univers bygget på Ada og Andrines egen oppvekst. – Vi er opptatt av at barn tror på seg selv, tør å være seg selv og at de blir glad i å lese, sier Ada Stolsmo Hegerberg.

  Andrine Hegerberg
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kan bli klubbkamerat med Ødegaard

  Andrine Stolsmo Hegerberg kan vere på veg til Real Sociedad i Spania, melder TV 2. Det er same klubb som Martin Ødegaard nyleg har blitt lånt ut til. Hegerberg spelte fram til i vår i franske PSG. Real Sociedad vart nummer sju i den spanske serien sist sesong.

  andrine
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Andrine hyllar Ada

  Etter tre mål i første omgang i meisterliga-finalen blir Ada Stolsmo Hegerberg hylla av søstera Andrine. – GOAT, altså Greatest of all time, skriv Andrine på Twitter, noko som kan omsetjast til «tidenes beste»

  Laster Twitter-innhold
 • Hegerberg på vei til Milan?

  Andrine Stolsmo Hegerberg (25) forlater Paris St. Germain og kan komme til å ende opp i AC Milan neste sesong. Det melder RMC Sport. Ifølge RMC har både Atletico, Roma, Bordeaux og amerikanske lag sendt speidere til Paris. Men nettstedet mener å vite at det er mest aktuelt at Hegerberg ender i AC Milan.

  FBL-EUR-C1-WOMEN-LINKOPING-PSG
  Foto: STEFAN JERREVANG / AFP
Ada og Andrine Stolsmo Hegerberg møtte unge fotballspillere heime på Sunndalsøra