Andrine Stolsmo Hegerberg
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Andrine Stolsmo Hegerberg

Oppsummert

Andrine Stolsmo Hegerberg er fødd i 1993 i Sunndal i Møre og Romsdal. Ho er midtbanespelar og spelar i dag for Birmingham City. Ho spelar på landslaget, og har hatt kontrakt med fleire norske og utanlandske klubbar.

 • Hegerberg håpar å spele EM i 2022

  Andrine Stolsmo Hegerberg (28), som har skada korsband og er utan klubb om dagen, har jamnleg kontakt med landslaget i fotball om stoda hennar. Det skriv vg.no. Sunndalingen har har ikkje spelt for landslaget sidan 2017, men har mål om EM neste år. Den tidlegare Roma-spelaren er open for både å spele i utlandet og ein retur til den norske Toppserien, skriv avisa.

  Andrine Hegerberg
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Andrine blir fotballekspert på TV

  Andrine Hegerberg skal fungere som fotballekspert på TV framover. Ho har fått ein avtale med NENT Group, og startar allereie tysdag. Hegerberg skal ha denne jobben samstundes som ho trenar seg opp etter ein korsbandskade. Til dagleg spelar ho på det italienske laget Roma.

 • Andrine Hegerberg skadet

  Mandag ettermiddag offentliggjorde Andrine Stolsmo Hegerberg på sin Instagram-konto at hun har revet korsbåndet og vil være ute en stund.

  – Jeg har dedikert hele livet mitt til denne idretten, og jeg vil uten tvil dedikere alt som trengs for å komme tilbake, skriver hun i innlegget.

  Andrine Hegerberg
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Gir ut barnebokserie

  Petter Stordalens forlagshus Strawberry Publishing har signert fotballstjernene Ada (24) og Andrine (26) Stolsmo Hegerberg og skal gi ut en serie barnebøker med søstrene selv i hovedrollene, melder VG. Første bok kommer allerede høsten 2020. Planen er et fiktivt univers bygget på Ada og Andrines egen oppvekst. – Vi er opptatt av at barn tror på seg selv, tør å være seg selv og at de blir glad i å lese, sier Ada Stolsmo Hegerberg.

  Andrine Hegerberg
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Ada og Andrine Stolsmo Hegerberg møtte unge fotballspillere heime på Sunndalsøra