Hopp til innhold
Oppdatert podkast keyart

Podkast

Oppsummert

Nyheter, saker og innhold om podkast. Se også NRKs podkastsider for anbefalinger, topplisten og anmeldelser. Alfabetisk liste over alle NRKs podkaster finner du her.

  • Sluttet å drikke for over et år siden

    Loga sámegillii.

    Henning Anti sluttet å drikke for over et år siden.

    – Venner var redde for at jeg skulle dø av all festingen, forteller han i podkasten Gozuid alde. Se hele episoden i tekstet versjon her.

    Brannfakler, tabuer og løse kanoner. Ella Marie Hætta Isaksen og Sajje Solbakk sprenger grensene for hva som er lov å snakke om i Sápmi.

    Henning Anti sluttet å drikke for over et år siden. - Venner var redde for at jeg skulle dø av all festingen.
  • Hør den nyeste episoden av «Øyeblikket» nå

    Været er nydelig, og oppdriften god når Mariann skal lande hangglideren. Men så, en litt for høy tretopp. Mariann lukker øynene.

    Hør den nye episoden med Mariann i podkasten «Øyeblikket«» nå.

  • Kaveh Rashidi og Anne Rimmen lager ny helsepodkast

    Den nye podkastduoen Kaveh Rashidi og Anne Rimmen lanserer podkasten Helseopplysningen hos Podme mandag 26.juni. Det skriver de i en pressemelding tirsdag.

    – Det er jo ingenting som er gøyere enn å formidle kunnskap om helse. Å få lov til å gjøre det sammen med en så dyktig journalist som Anne og å kunne gjøre det sammen med Podme er helt perfekt, konstaterer Rashidi.

    I podkasten Helseopplysningen skal Anne og Kaveh grave i ulike temaer og spørsmål.

    – Jeg blir på en måte folkets alibi, som lurer på både stort og smått. Og så sitter Kaveh på en del av svarene. Dette er et prosjekt jeg gleder meg skikkelig til, sier Rimmen.

    Rashidi var tideligere i NRK-podkasten God Bedring.

    Pressemelding: Kaveh Rashidi og Anne Rimmen lanserer helsepodkast hos Podme 2
    Foto: Kristoffer Kumar / Podme
  • Sophie Elise kritiserer NRK-ledelsen

    Etter brudd med NRK har Sofie Steen Isachsen, kjent som Sophie Elise, og venninnen Fetisha Williams, laget ny podkast. Der tar de et «oppgjør» med NRK.

    NRK har vært i kontakt med Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen, men hun ønsker ikke å kommentere.

    Platecover til podkasten til Sophie og Fetisha

    Sophie Elise kritiserer NRK-ledelsen i ny podkast

    Etter brudd med NRK har Sofie Steen Isachsen, kjent som Sophie Elise, og venninnen Fetisha Williams laget ny podkast. Der tar de et oppgjør med NRK.

  • Sophie Elise hinter om ny podkast: – Nå kan vi endelig fortelle alt

    Influenser Sofie Steen Isachsen, kjent som Sophie Elise, hinter om en ny podkast i en story hun har publisert på Instagram.

    – Klar for ny podkast med meg og Fetisha? Nå kan vi endelig fortelle alt, skriver hun.

    Forrige uke ble samarbeidet mellom Sophie Elise og NRK avsluttet. Dette skjedde etter at Sophie Elise publiserte et bilde på Instagram som skapte store reaksjoner.

    Sophie Elise og Fetisha kommer med ny podkast på NRK Radio.

    Samarbeidet mellom Sophie Elise og NRK er avsluttet

    Sophie Steen Isachsen og Fetisha Williams sitt podkast-samarbeid med NRK er over, bekrefter begge parter torsdag kveld. – Som allmennkringaster kunne vi ikke leve med avtalene slik de var, sier NRK-topp.

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.