Karoline Bjerkeli Grøvdal
Foto: Anders Skjerdingstad

Karoline Bjerkeli Grøvdal

Oppsummert

Karoline Bjerkeli Grøvdal er fødd i 1990 i Isfjorden i Rauma.. Ho konkurrerer i langdistanseløp, hinder, motbakkeløp. Bjerkeli Grøvdal har både gull, sølv og bronsemedaljar frå internasjonale meisterskap. Ho representerer idrettsklubben Tjalve.

  • Femteplass til Grøvdal

    Karoline Bjerkeli Grøvdal løp fredag kveld for Norges første gullmedalje i innendørs-EM noensinne, men 28-åringen klarte ikke følge tempoet på 3000 meter. Hun tok 5.-plassen med 8:52.12, langt bak vinner Laura Muir.. – Jeg hadde håpet på litt bedre enn dette, men jeg kjente det egentlig ganske tidlig at i dag var ikke kroppen helt med på lag, sier Grøvdal etter løpet. Løperen har slitt med en forkjølelse i ei uke. Hun synes det er kjedelig at sykdom igjen skulle bli et problem men syntes likevel det var gøy å være med. – Men jeg kjente at jeg løp for halv maskin i dag, sier hun.

    Karoline Bjerkeli Grøvdal
    Foto: NRK
  • Uttekne til nordisk meisterskap

    Både Karsten Warholm (Dimna IL), Karoline Bjerkeli Grøvdal (Tjalve, men frå Rauma) og Sigrid Kleive (Ålesund FIK) er tekne ut til Nordenkampen og nordisk meisterskap innandørs i Bærum til helga. Kleive skal hoppe høgde, Warholm skal springe 400 meter, medan Grøvdal (biletet) skal springe 3000 meter.

    Karoline Bjerkeli Grøvdal
    Foto: Arne Flatin / NRK
  • Karoline Bjerkeli Grøvdal vann

    Karoline Bjerkeli Grøvdal kom inn på tida 8.52.80 på 3000-meter under Karsten Warholm International i Ulsteinhallen i kveld. Det blei dermed ikkje ny norsk rekord på Bjerkeli Grøvdal.

Karoline Bjerkeli Grøvdal vurderer protest