NRK Meny
John Arne Riise Rollon
Foto: Remi Sagen / NRK

John Arne Riise

Oppsummert

John Arne Riise fra Ålesund har flest landskamper for det norske herrelandslaget. Han har spilt for Aalesund, Monaco, Liverpool, Roma, Fulham, APOEL, Dehli Dynamos, Chennaiyin, og spiller nå for sportsklubben Rollon i 4. divisjon.

 • John Arne Riise saksøker Nettavisen

  Tidlegare fotballspelar John Arne Riise saksøker Nettavisen for 2,2 millionar kroner, melder VG. Riise meiner avisa har utsett han for økonomisk tap og tap av omdøme for dekkinga av ein økonomisk konflikt Riise var involvert i.

  John Arne Riise
  Foto: Helle Fjelldalen / NRK
 • «Fotballspilleren» blir til Riise

  Statuen utanfor Color Line Stadion i Ålesund endrar namn frå «Fotballspilleren» til John Arne Riise, skriv Ålesund Stadion KS - CLS i ei pressemelding. Statuen kom opp i 2005, men no vil det vere ny avduking tysdag 3. april. – Det å få denne støtta frå byen, som betyr så mykje for meg, er nesten like stort som å vinne Champions League, uttalar John Arne Riise, ifølgje pressemeldinga.

  Fotballspilleren
  Foto: Øyvind Sandnes / NRK
 • Tok imot pris

  Det var ein stolt John Arne Riise som i dag blei heidra av Ålesund kommune.

  Tidligere fotballspiller John Arne Riise vart i dag heidra av Ålesund kommune.
 • Hederspris til John Arne Riise

  Tidligere fotballspiller John Arne Riise ble i dag hedret av Ålesund kommune. Ordfører Eva Vinje Aurdal ga Riise en utmerking for å være en god ambassadør for Ålesund, både nasjonalt og internasjonalt. Riise har flest landskamper for det norske herrelandslaget og har blant annet vært profesjonell fotballspiller i England, Frankrike og Italia. Riise var tydelig rørt og glad for prisen. Han fortalte at det hele tiden har vært viktig med lokal tilhørighet. – Jeg er en gutt fra Hessa, først og fremst, sa Riise.

  Jon Arne Riise med blomster og hederspris
  Foto: Haavard Jangaard Strand / NRK
Tidligere fotballspiller John Arne Riise vart i dag heidra av Ålesund kommune.