John Arne Riise Rollon
Foto: Remi Sagen / NRK

John Arne Riise

Oppsummert

John Arne Riise fra Ålesund har flest landskamper for det norske herrelandslaget. Han har spilt for Aalesund, Monaco, Liverpool, Roma, Fulham, APOEL, Dehli Dynamos, Chennaiyin. Trener i 3.divisjonsklubben Flint Tønsberg.

 • Skal ta A-lisenskurs

  Norges Fotballforbund gir en rekke fotballprofiler muligheten til å ta trenerutdanning med Uefa A-lisens, blant dem brødrene John Arne og Bjørn Helge Riise. Det skriver NTB. John Arne Riise er hovedtrener for 3. divisjonslaget Flint Tønsberg, mens lillebroren Bjørn Helge er trener i Stabæk-systemet. Bestått kurs gir Uefa-godkjent sertifisering på nest høyeste nivå i trenerutdanningen.

  AaFK-spiller John Arne Riise sammen med broren Bjørn Helge Riise.
  Foto: Marius Simensen / NTB scanpix
 • John Arne Riise blir trener

  John Arne Riise er ansatt som ny trener for 3. divisjonsklubben Flint Tønsberg. Riises manager Erland Bakke bekrefter ansettelsen overfor VG. 39-åringen har lite trenererfaring. Tidligere i år var han sportsdirektør i den maltesiske klubben Birkirkara.

  John Arne Riise
  Foto: Helle Fjelldalen / NRK
 • Riise vil trene Strømsgodset

  John Arne Riise (38) har meldt interesse for å bli Bjørn Petter Ingebretsens arvtaker som Strømsgodset-trener. Onsdag offentliggjorde Ingebretsen at han ga seg som hovedtrener av helsemessige årsaker. Inntil videre har assistenttrener Håkon Wibe-Lund treneransvaret. Nå opplyser tidligere landslagsspiller John Arne Riise overfor Drammens Tidende at han har sendt en henvendelse til sportssjef Jostein Flo om den ledige stillingen. Riise har kjøpt bolig i Drammen og har også tidligere flørtet åpenlyst med Godset. (NTB)

  Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Saken mot Riise er henlagt

  Straffesaken mot John Arne Riise er henlagt. Det melder Dagbladet. Bakgrunnen for konflikten var at det på vel tre måneder i 2016 og 2017 ble tatt ut 483.000 kroner fra en felles konto Riise og ekskona Maria Elvegård hadde tilgang til. Riise ble politianmeldt av sin tidligere kone. Statsadvokaten i Møre og Romsdal har nå henlagt saken. Det begrunnes med at intet straffbart forhold er funnet bevist.

  Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Tidligere fotballspiller John Arne Riise vart i dag heidra av Ålesund kommune.