John Arne Riise Rollon
Foto: Remi Sagen / NRK

John Arne Riise

Oppsummert

John Arne Riise fra Ålesund har flest landskamper for det norske herrelandslaget. Han har spilt for Aalesund, Monaco, Liverpool, Roma, Fulham, APOEL, Dehli Dynamos, Chennaiyin, og spiller nå for sportsklubben Rollon i 4. divisjon.

 • Riise vil trene Strømsgodset

  John Arne Riise (38) har meldt interesse for å bli Bjørn Petter Ingebretsens arvtaker som Strømsgodset-trener. Onsdag offentliggjorde Ingebretsen at han ga seg som hovedtrener av helsemessige årsaker. Inntil videre har assistenttrener Håkon Wibe-Lund treneransvaret. Nå opplyser tidligere landslagsspiller John Arne Riise overfor Drammens Tidende at han har sendt en henvendelse til sportssjef Jostein Flo om den ledige stillingen. Riise har kjøpt bolig i Drammen og har også tidligere flørtet åpenlyst med Godset. (NTB)

  Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Saken mot Riise er henlagt

  Straffesaken mot John Arne Riise er henlagt. Det melder Dagbladet. Bakgrunnen for konflikten var at det på vel tre måneder i 2016 og 2017 ble tatt ut 483.000 kroner fra en felles konto Riise og ekskona Maria Elvegård hadde tilgang til. Riise ble politianmeldt av sin tidligere kone. Statsadvokaten i Møre og Romsdal har nå henlagt saken. Det begrunnes med at intet straffbart forhold er funnet bevist.

  Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • John Arne Riise saksøker Nettavisen

  Tidlegare fotballspelar John Arne Riise saksøker Nettavisen for 2,2 millionar kroner, melder VG. Riise meiner avisa har utsett han for økonomisk tap og tap av omdøme for dekkinga av ein økonomisk konflikt Riise var involvert i.

  John Arne Riise
  Foto: Helle Fjelldalen / NRK
Tidligere fotballspiller John Arne Riise vart i dag heidra av Ålesund kommune.