Den aller vanligste: vaniljeis
Det må være ordentlig vaniljesmak på isen, se etter de svarte vaniljefrøene.
Flere oppskrifter fra Andreas Viestad
Ispinner med mye smak
Ispinneformene kan du fylle med frukt, bær, saft og yoghurt. Her er fire svalende varianter.
Flere oppskrifter fra Mats Paulsen
Is med lakris
Kanskje litt uvant smak, men ikke noe i veien for å lage iskrem med salmiakklakris eller tyrkisk pepper.
Flere oppskrifter fra Paul Svensson
Sjokoladeis med «krønsj»
Tre timer i fryseren, så har du sjokoladeis i porsjonsformer. Imens lager du sprø nøtteruller.
Flere oppskrifter fra TV-serien Det søte liv
Syrlig i sommervarmen
Ekstra stilig er det når du kan servere sitronsorbé i sitronskallet.
Flere oppskrifter fra Mette Blomsterberg
Iskrem med jordbær
Vaniljeis med jordbær i iskremrøren. Frosne jordbær kjøres i hurtigmikseren før de blandes med eggeplommer, vanilje, sukker og fløte.
Flere oppskrifter fra Lise Finckenhagen
Iskrem uten
I denne oppskriften på iskrem er det verken fløte, melk eller egg. Både veganeren og allergikeren kan få ønsket om en kjølig dessert oppfylt. Isen er laget på cashewnøtter og kokosmelk.
Flere oppskrifter fra Richard Nystad
Super sorbé på lokal saft
Har du hyll eller rabarbra i hagen? Hylleblomstsaft og rabarbrasirup utgangspunktet for smakfull sorbé.
«Krøllebølle»
Dette er Paul Svenssons barndomsfavoritt, og den kalles krøllebølle: Jordbæris, vaniljeis, krem, syltetøy og en kokosbolle på toppen.
Flere oppskrifter fra Paul Svensson i TV-serien Hygge i Strömsö