Mousse med smak av pasjonsfrukt får en marsipankant nederst og en sprø kjeks på toppen, når konditor Mette Blomsterberg står bak oppskriften.
Ingen påske uten marsipanegg. Disse lager du av marsipan, myk nougat, appelsinskall, pistasjnøtter og sjokolade. Oppskriften er fra konditor Mette Blomsterberg.
Den som lager sitt eget godteri vet hva den søte fristelsen inneholder. Disse myke karamellene er rullet i lakrispulver.
Mette Blomsterbergs oppskrift på pitabrød er med kald gjærdeig som skal eltes lenge og stå enda lenger til heving. De blir luftige og myke, og klare for salat og annet godt fyll.
Gled dine gjester og deg selv med Mette Blomsterbergs tolkning av en klassisk crème brûlée med vanilje.
Sitronsorbé er en frisk, kald dessert med syrlig og søt smak. Konditor Mette Blomsterberg koker sitronene og fryser dem, før hun fyller sorbeen i skallene.
Hjemmelaget müsli er lett å lage. Her får du konditor Mette Blomsterbergs oppskrift på en knasende müsli med mye smak og fiber.
Lekre, sesamstekte kyllingspyd som er enkle å lage, og passer perfekt i piknikkurven eller nisteboksen.
Har du rester etter pastamåltidet, er dette en perfekt lunsj eller niste dagen etter.