Pasjonsmousse Mousse med smak av pasjonsfrukt får en marsipankant nederst og en sprø kjeks på toppen, når konditor Mette Blomsterberg står bak oppskriften.
Marsipanegg til påske Ingen påske uten marsipanegg. Disse lager du av marsipan, myk nougat, appelsinskall, pistasjnøtter og sjokolade. Oppskriften er fra konditor Mette Blomsterberg.
Lyse rugboller Ingenting smaker som hjemmebakt brød i matpakken. Mette Blomsterberg lar deigen til de lyse rugbollene stå og heve over natten.
Makrellmousse Denne oppskriften på makrellmousse bruker Mette Blomsterberg til matpakken. Den er lett å lage, og smaker fantastisk.
Hvit sjokolademousse med bjørnebærgelé Konditor Mette Blomsterberg har i TV-serien Det søte liv laget denne oppskriften på en fantastisk dessert med bjørnebær. En lekker, syrlig, hvit sjokolademousse med en nydelig bjørnebærgelé.
Myke lakriskarameller Den som lager sitt eget godteri vet hva den søte fristelsen inneholder. Disse myke karamellene er rullet i lakrispulver.
Pitabrød Mette Blomsterbergs oppskrift på pitabrød er med kald gjærdeig som skal eltes lenge og stå enda lenger til heving. De blir luftige og myke, og klare for salat og annet godt fyll.
Marshmallows med solbær På dansk kalles disse luftige godteriene for skumfiduser. Mette Blomsterberg leverer oppskriften på marshmallows med smak av solbær og vanilje.
Maltbrød Ønsker du deg noe annet enn det vanlige brødet i matpakken? Prøv Mette Blomsterbergs luftige maltbrød med sprø skorpe.
Bønner, linser og kikerter inntar norske kjøkken Bønner, linser og kikerter er sunt, godt og veldig billig. Nordmenn har virkelig åpnet øynene – og munnen – for denne belgfrukten. De siste årene har salget økt kraftig, og vi byr på de gode rettene. Av Ingvill Bjorland
Sukkerkringler Saftige og lubne kringler penslet med smør og dyppet i sukker. Kanskje ikke så rart at dette er barnas favoritt?
«Pulled chicken» Kjøtt som har ligget lenge i marinering og så i timevis på grillen blir bare helt nydelig mørt. Lise Finckenhagen gir deg oppskrift på egen kryddermiks. Hun legger kyllinglårene i eplemost den siste timen på grillen.