Marokkansk brød I Marokko bakes det brød til nesten hvert eneste måltid. Du kan lage de små eller store. De store bryter du biter av, de mindre kan kuttes og fylles som et pitabrød. Vi lager brytebrødet.
Oppskrift på verdens enkleste «morrabrød» Drømmer du om å starte dagen med nybakt brød? Det kreves nesten ingen innsats i det hele tatt. Av Beate Grøndahl
Loff til sandwich Doble brødskiver med godt pålegg i midten er en viktig del av innholdet i engelsk «Afternoon tea». To lag i «Bakemesterskapet» laget hver sin variant av sandwich.
Brød som er bra for magen Luft i magen? Eller ikkje heilt komfortabel i kroppen? Då kan det vere ein idé å prøve brød utan altfor mykje kveitemjøl. Desse brøda er ein fest for både magen og ganen. Av Ingvill Bjorland
Åtte bra brød du lett lager selv Hjemmet fylt av lun bakelukt. Forventninger hos små og store om nybakt. Kjøp inn mel, krydder og gjær – og del gledene. Av Ingvill Bjorland
Luftige pitabrød Pitabrød er et rundt, flatt brød som opprinnelig stammer fra det tyrkiske kjøkken og spises mye i Middelhavsregionen. Brødet blåser seg opp under stekingen slik at det danner seg en lomme inni.
Nan med hvitløk Dette er Indias svar på hvitløkbrød. Fantastisk godt brød som fremhever smaken på de fleste retter. Det kan også nytes som det er.
Zombieknekkebrød Sjekk i brødboksen om du har mye gammelt brød liggende. De tørre brødskalkene kan bli til delikat, sprøtt knekkebrød i en fei.
Polarbrød med havre Myke og luftige polarbrød med havre lager du enkelt selv. De metter godt og er perfekte til frokost og i matpakken.