Uvanlege – vedunderlege kaker Mange vil heve augebryna om kaka er laga med kålrot, raudbetar, potet, tomat eller søtpotet. Men desse kakene overraskar verkeleg. Dei smaker kjempegodt og er ekstra saftige. Av Ingvill Bjorland
Nytelser med norske plommer La de ikke gå til spille. Du kan gjøre så mye mer enn å sylte og safte. Her finner du kaker, kompotter, chutney, søt bakst og desserter. Av Ingvill Bjorland
Det beste du kan ha på grillen Store delar av landet badar i sol. Få fram grillen anten du står i boblejakke eller shorts. Vi byr på retter som gjer deg til grillmeister. Sjekk spesielt den «Den høgaste burgaren i verda», der finn du 15 snadder dressingar og salatar. Av Ingvill Bjorland
Flesk til med bacon Forventet levealder ville vokst i massevis hvis grønnsaker luktet like godt som bacon. Vi vet ikke hvem som sa det, men det er trolig sant. Nesten alt smaker bedre med bacon. Av Ingvill Bjorland
Klar ferdig squash! Er du så heldig å ha en egen grønnsakshage? Man får gjerne store mengder, og mange synes det er vanskelig å få spist opp all squashen. Her kommer hjelpen. Av Ingvill Bjorland
Våre beste med blåbær Dei blå bæra er her. Bærplukking har lange tradisjonar i Noreg – gratis mat med kosteleg smak. Heldigvis finst dei også i butikken. Av Ingvill Bjorland
Matoljer – ikke ett fett hva du bruker Det er florerer av matoljer i butikkene. Hvilke skal du velge og hvordan skal de brukes? Og har du dem stående på kjøkkenbenken? Ikke alltid lurt. Her er en matolje-guide. Av Ingvill Bjorland
Asiatisk til hverdags Ferien er over, hverdagen er her. Og vi hyller den. Så hvorfor ikke la asiatisk aroma fylle kjøkkenet ditt? Velg mellom åtte asiatiske hverdagsretter. Av Ingvill Bjorland
Matpakkar som blir etne opp Så er vi her igjen. Skulen startar opp, og kva skal du ha i matpakken? Der kan vi hjelpe deg. Bak, frys og hent opp – til ny frisk skuledag. Av Ingvill Bjorland
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Lun epleterte Lise Finckenhagen lager tertebunnen først, før hun fyller den med norske, syrlige epler som har kost seg i smør, sukker og vanilje.