Soppsesongen er allerede godt i gang. Varme og regn gir gode vekstvilkår for blant andre steinsoppen, og den pleier å dukke opp i august. Det ser også ut til at det blir «kantarellår» i år.
Hvit pizza med sopp
Bytt ut tomatsausen med crème fraîche og tilsett sopp og andre gode smaker i den hvite pizzaen.
Flere oppskrifter fra Lise Finckenhagen
Ravioli med smak av høst
Det smaker mye av denne pastaretten med både stekt sopp og soppbuljong.
Flere oppskrifter fra Hygge i Strömsö
Sopp på brød
Stek soppen sammen med hvitvin og fløte og ha på en skive godt brød.
Flere oppskrifter fra Hygge i hagen
Omelett med sopp
Egg og sopp er en sikker vinner. Fyll omeletten med nyplukket sopp og varier med andre ingredienser.
Kantarellrisotto
Italienerne er glade i sopp og de kombinerer gjerne med en silkemyk risotto.
Flere oppskrifter fra TV-serien fra jord til bord
Vegetarburger
Burgeren til Mari Hult inneholder ikke kjøtt, men den er ikke mindre smakfull av den grunn.
Flere oppskrifter fra Mari Hult
Pasta med sopp, bacon og fløte
Pasta og sopp er en god kombinasjon. Her har Lise Finckenhagen brukt kantarell og steinsopp til pastaen.
Flere oppskrifter fra Lise Finckenhagen
Vegansk quiche
Det er verken smør eller egg i denne paien
Vegansk lasagne med sopp
Aubergine, spinat og sopp er ingredienser i denne veganske lasagnen.