Lekende lett – god og grønn sommersalat Mat i en bolle. Så enkelt og godt. Alle ingrediensene kan byttes ut med det du har hjemme og er perfekte å tilpasse etter sesongen.
Rosa grapefruktsalat med nøtter Frisk oppskrift på salat med grapefrukt, peanøtter og smakfulle kryddere. Serveres som en sunn og frisk lunsj eller som tilbehør til grillmat.
Bakt mais med chili og ost Når maisen blir dyppet i vann før den legges på grillen eller i ovnen blir den dampet og resultatet gir ekstra saftige og søte mais. Server maisen med chili og ost.
Fargerik bønnesalat Sommer er tiden for mange småretter på hagebordet. Mye grønt er klart samtidig, da er det godt med mye tilbehør.
Bakt kålsalat Lag mange småretter når hagen bugner med grønnsaker som er klare samtidig. Kålsalat med urter er en fin mulighet.
Lun potetsalat med sitrontimian og brunt smør Potetsalaten er fast følge til grillmaten. Tareq Taylor koker potetene, griller løken og tilsetter sitron og sitrontimian. Brunt smør gir en ekstra smak.
Salat med grillet spisskål Så enkelt og så godt! Og her gjør det ikke noe om kålen blir brent heller. Den skal ha en skikkelig svart stekeflate på den flate siden. Sitron, olje, salt og pepper tilsettes til slutt.
Salat med bjørnebær Bygg salaten i lag på tallerkenen, i stedet for å blande alt i en stor bolle. På denne måten ser du de vakre ingrediensene og hver bit oppleves annerledes enn sist.
Vietnamesisk nudelsalat med kylling – En lun salat med nudler, fritert kylling og nuoc cham-saus som smaksmessig tar meg med til et eksotisk sted, sier kokken Tareq Taylor. Salaten er alltid like populær hjemme hos meg.