Smørstekt søtpotet med mandelkrem Denne lille herligheten egner seg godt som en liten forrett til et større festmåltid.
Twice cooked pork Svinekjøtt som tilberedes i to omganger for å bli saftig og godt, kalles «Twice cooked pork» av Tareq Taylor.
Veganske vårruller Tareq Taylor forflytter oss til Kina med sine veganske vårruller som består av mange gode grønnsaker, deriblant sjampinjong og kål.
Surkål med eple og dillfrø Kålet er en allsidig grønnsak som er en god kilde til C-vitamin og folat. Tareq Taylor lager fermentert surkål av kålen, det blir godt tilbehør til middagen.
Sterk indisk gryte med chapati Når det er varmt ute er det godt med en sterk gryte. Tareq Taylor lager en indisk madras curry som får fram svetten. Tilbehør er en svalende yoghurtsaus og chapatibrød.
Pepperrotsild med rogn Smaksrik sild med krydret smak av pepperrot passer ypperlig på et sommerbord fylt med mange gode retter.
Munker med fløtekrem Dette er en nydelig midtsommerdessert. Munkene er faktisk veganske, men fyller du dem med Tareq Taylors fløtekrem blir de ikke det.
«Sild» på tre måtar Tareq Taylor tilpassar sildeoppskrifter til veganaren, og erstattar fisk med sopp. Han lagar òg ein sildesalat på ekte sild! Av Hanne Høyland
«Sild» av portobello Portobellosopp erstatter silden i denne klassiske sildeoppskriften. Det går selvfølgelig an å erstatte soppen med sild.