Dette er herleg kvardagsmat. Scones får selskap av rårørte bringebær med smak av raudbete og vanilje. Det høyrest kanskje litt rart ut, men er utruleg godt.
Herlege knutar til både piknik, turmat eller lunsj. Spinat og fetaost er så godt saman, spesielt viss dei får følge av pinjekjernar.
Dette er ei moderne hyllest til ein klassikar frå 70-talet. Pære, mynte og sjokolade. Nydeleg godt.
Dette er ikkje ei kake, ikkje har den gulrot heller. Dette er populær gatemat i Singapore. «Singapore carrot cake» byr på reker og steikte grønsaker med egg og krydder.
Når hagen er full av «ferdige» grønsaker kan det vere utfordrande å få brukt alt. Tareq Taylor har teke oppdraget med å gi deg dei beste rettene frå eigen hage.
Når maisen blir dyppet i vann før den legges på grillen eller i ovnen blir den dampet og resultatet gir ekstra saftige og søte mais. Server maisen med chili og ost.
Hjelp! Alt i hagen er modent og innhøstingsklart samtidig. Da er løsningen mange deilige småretter.
Sommer er tiden for mange småretter på hagebordet. Mye grønt er klart samtidig, da er det godt med mye tilbehør.
Pitabrød er et rundt, flatt brød som opprinnelig stammer fra det tyrkiske kjøkken og spises mye i Middelhavsregionen. Brødet blåser seg opp under stekingen slik at det danner seg en lomme inni.