Prøv helstekt and med konjakksaus og pastinakk, der sausen lages på andebein som smaksettes med konjakk, hvitvin, einerbær og fløte.
God smårett med stekt and med neper, rips, crème fraîche og sukkerlake med gransmak.
Filip Langhoff tar vare på krepseskallene fra gårsdagens krepselag og lager en suppe med smak av tomat, fennikel og hvitvin.
Arroz caldoso er en typisk spansk rett som minner om en fuktig risotto. Den serveres ofte med skalldyr. Filip Langhoff lager sin nordiske variant med kreps.
Kokte kreps er et godt mellommåltid eller en lett middag. Filip Langhoff tilsetter kjørvel med toner av anis og lakris, mens majonesen gir syrlighet.
Rillette er kjøtt som kokes i fett, deles i små biter og krydres. Patétypen ble introdusert i det franske kjøkkenet i middelalderen. Filip Langhoffs rillette tar lang tid å lage, men er en veldig god siderett på en tallerken med stekt andebryst.
Saltet og stekt hjerte er en delikatesse enten det er snakk om sjøfugl eller større vilt. Med forsiktig håndtering er stekt andehjerte like godt som fileter på fuglen.
Filip Langhoffs kokte eple med lakrissaus og karamellisert havre er en nydelig dessert med flere spennende smaker.
Herlig snacks hvor eplenes syrlighet bryter med fettet fra svinekjøttet. Tilbered skivede epler med syltete sennepsfrø og eplebiter i søt epleeddik.