Soppomelett

Omelett med skogsopp, mozzarella og basilikum

Foto: Thor Olav Moen / NRK

Omelett med skogsopp og mozzarella

Omelett kan du lage på tur eller hjemme på komfyren. Trond Andresen har i litt bacon eller spekepølse for ekstra smak, men pass på at det ikke blir for mye. Det er soppen som skal ha hovedrollen her.

Slik gjør du

Visp sammen egg, fløte, salt og pepper
Fres sopp, bacon (eller spekepølse) og sjalottløk i litt smør i en stekepanne.
Skru ned varmen og tilsett eggeblandingen. La den stå på svak varme til den begynner å stivne.

Legg mozzarella på og la det stå på lav varme til osten begynner å smelte, før du bretter omeletten over.

Server med godt brød, gjerne toast med god ost som du rister i ovn.

Tips

Vær forsiktig med mengden bacon eller spekepølse, da det kan ta litt over for soppsmaken.

Kilde: Trond Andresen