Hopp til innhold

Grillsesongen er herved åpnet

Enten det går i shorts eller boblejakke, få det grilla. Nesten all mat smaker bedre på grillen. Vi gir deg en kickstart med supersmaker og inspirasjon.

Grillet portobelloburger med ananas

12. mai er den offisielle åpningsdagen på årets grillsesong. Portobelloburger med ananas er et av sesongens grilltips.

Foto: Kenn Ole Moen

Andre lørdag i mai er dagen favorittsesongen starter for tusener med griller i hodet. Få grillen ut av boden, fei vekk snø eller vinterstøv og fyr opp så du er klar.

Nesten alt kan grilles, bare en fattig fantasi begrenser deg. Og husk: Jo større stykker, jo lengre steketid, og jo viktigere er riktig temperatur.

På grillen

Marinert og mørt. Grillet og revet. Kylling er sjelden bedre enn tilberedt på denne måten.

Dette er smørbrød selveste Dagobert i tegneserien «Blondie» ville respektert.

Pimp pølsene med hjemmelaget ketchup og grønnsaker.

Denne er fantastisk god både med og uten kjøtt. Her kjører vi alt på grillen, både portobellosopp, ananas, slidersbrød, nykål og rødkål

Mais med fem forskjellige og fabelaktige toppinger.

Kosematen: Spicy kylling på spyd.

Grillbra tilbehør

Grønnsaker gir en helt ny smaksopplevelse når de blir grillet, spesielt når de blir marinert.

Hot chili sammen med søt og fruktig mango skaper en av verdens mest klassiske chilisauser. Og den er best hjemmelaget.

Nypoteter med favorittgrønnsakene dine, perfekt til grillmaten.

Og selvsagt klassikeren over alle de klassiske: Amerikansk coleslaw.