Grilla grønnsaker med smaksrik marinade

Ha grønnsakene på spyd eller legg dem rett på grillen - begge deler går bra.

Foto: Mia Frogner / Green Bonanza

Grilla grønnsaker med smaksrik marinade

Det er grillsesong, og det beste kokebokforfatter Mia Frogner vet å grille, er grønnsaker. Her får grønnsakene en skikkelig smaksrik marinade. De passer perfekt sammen med maiskolber, tzatziki og det meste annet du slenger på grillen i sommer.

Slik gjør du

Rør sammen ingrediensene til marinaden i en liten skål. Juster gjerne på krydder for å få den så sterk eller mild du vil.

Del grønnsakene i store biter. Jo mer stekeflate, jo mer marinade, og jo bedre smak. Pensle grønnsakene med marinaden, og la dem ligge i 10-15 minutter, eller gjerne lenger, før grilling.

Grilles på cirka 200 grader til de har fine stekemerker på alle sider.

Serveres med tzatziki, maiskolber, brød og salat.

Kilde: Mia Frogner/Greenbonanza.com