Denne vekker nostalgiske minner hos mange. Vekk opp både minna og smaksløkane.
Lapskaus skal «fram frå gløymselen». Dette er så digg. Og ein fabelaktig måte å bruke opp grønsakene i kjøleskapet. (Og psst! Ikkje gløym flatbrødet.)
Vi har så enormt mange gode fiskeretter. Nesten vondt å velje ut berre nokre få. Men vi har funne tre vi elskar hardt og inderleg. Lag desse kulturkattane, og heis flagget.
Mors er alltid best, der er vi alle rørande samla. Men her er likevel ei sterk utgåve.
Også komler, da – dei treng ingen introduksjon.
Komler blir laga i tallause variasjonar rundt om i landet og Skandinavia. Vi har samla fleire. Les og lær, og lag din eigen favoritt.
Så lett og så godt. Til og med danskane elskar fårikålen vår.
Tradisjonell middag på våren. Men alle årstider har plass for ein god middag av norsk lam.
Og herleg grønnsaksuppe– med eller utan kjøtt. Du bestemmer.