Coleslaw

Hodekål, gulrøtter og stangselleri er grønnsakene i salaten.

Foto: Erik Waage / NRK

Coleslaw

Coleslaw er en klassisk amerikansk kålsalat. Denne oppskriften serverer brødrene Price til pulled pork. Men salaten er en god ledsager til mange andre retter, blant annet en saftig burger eller et godt stykke brød.

Slik gjør du

Riv gulrøtter, kål og selleri på den grove siden av råkostjernet. Rør majones og yoghurt med sennep og smak til med salt, pepper og litt sukker.

Hvis dressingen blir for tykk kan du gi den en skvett fløte eller melk, hvis du er i dét humøret.

De revne grønnsakene vendes i dressingen og det hele settes i kjøleskapet. Gi salaten lov å stå og trekke i ca. en time.

Smak til rett før servering – det kan være den må krydres etter å ha stått litt.

Tips

Kilde: «Munter mat», orig. tittel «Spise med Price» © Copyright DR