Ta eit spyd og tre på alt du lystar. Det kan vere okse, lam, svin eller kylling med peanøtter, chili og urter.
Denne laksen er krydra eventyrleg godt. Du kan ete den som han er, eller servere den som «pulled laks» med ein frisk coleslaw i burgarbrød toppa med barbecuesaus.
Eller «pulled chicken». Lèt du kyllingkjøttet ligge lenge både i marinering og på grillen blir det heilt nydeleg mørt.
Ein kan ikkje vente med å sette tennene i denne sandwichen. Grill deg eit smørbrød med kylling, bacon, speilegg, tomat og sylteagurk.
Mais er gøy og godt. Vi gjer ofte altfor lite ut av han. Sjå og lær.
Ta for deg av grønsaker og poteter du har i kjøleskapet. Krydre, grill og nyt.
Sist, og størst av alt: Denne gigantiske hamburgaren med – alt. Her er oppskrifter på hamburgarbrød og 15 sausar, dressingar og salatar. Det er berre å gje seg ende over.