Disse populære kakene kalles «Millionaires Shortbread» og minner om sjokoladen «Twix». Millionærkjeks består av en sprø kakebunn, fyldig salt karamell og et tynt lag sjokolade på toppen. Perfekt å ha med på tur.
Dette er en virkelig lekker kake. Den er ikke vanskelig å lage, men du må sette av godt med tid. Aller helst bør den lages en dag eller to før den skal serveres slik at den blir ekstra smakfull og saftig.
Disse halvgrove rundstykkene med rug baker du på kvelden. Deigen hever over natten i kjøleskapet før du steker dem om morgenen. Rundstykkene er myke og saftige og like gode til en deilig søndagsfrokost som i matpakken.
Lemonies er små, saftige sitronkaker som kan minne om brownies – men med en frisk sitronsmak.
Oreokaken har blitt en favoritt i mange hjem, og det er ikke uten grunn. Denne kaken er enkel å lage og den smaker helt himmelsk, ifølge Marit Hegle.
Disse mettende vaflene er laget med grovt hvetemel og er et populært innslag på frokostbordet når du har lyst til å kose deg litt ekstra. De fungerer naturligvis like godt til lunsj eller kveldsmat.
Bringebær og sjokolade er en himmelsk kombinasjon. Denne kaken krever litt arbeid, men resultatet blir friskt og lekkert.
Denne enkle rullekaken med multekrem og sprø mandelkrokan lager du i en fei. Sausen gir ekstra god multesmak uten at man får for mange multesteiner.
Brytebrødet er fint tilbehør til supper, salater og pastaretter. Det kan nytes slik det er, men det smaker ekstra godt hvis du deler det på midten og stryker på litt godt smør.