Kinesisk biff karri Det er ikke mange nordmenn som har vært på kinarestaurant og ikke prøvd denne. Og den er klassiker av en grunn. Dette er velbalansert curry som passer de fleste ganer og deilig mør biff.
Thailandsk suppe – Tom Yum Goong Tom Yum er den perfekte varme og syrlige suppen til kjølige norske kvelder. Kjapp å lage er den også. Denne scampisuppen med sopp passer godt til både ris og nudler.
Stekte nudler med biff og grønnsaker Stekte nudler, og spesielt den unike konsistensen man får ved å bestille takeaway, er noe mange prøver seg på uten å helt få det til. Her får du «hemmeligheten».
Kylling med nudler og peanøttsaus Lag litt sommer med herlige grill-smaker, friske grønnsaker og kremet peanøttsaus. Her kan du variere med kjøtt og grønnsaker for å lage din egen smakfulle nudelbolle.
Koreansk sesamkylling Dette er en «non spicy» versjon av «Korean Fried Chicken». Her får du en perfekt balanse mellom det søte, syrlige og litt salte – sammen med herlig aromatisk sesamolje og frø.
Svinekjøtt i sursøt saus Dette er en klassisk kinesisk takeaway rett. Hva med å lage den hjemme? «Sweet sour pork» kan piffe opp en hvilken som helst hverdag. Og det er fullt mulig å tilpasse grønnsakene etter hva du liker og har liggende.
Thai kylling cashew Vi bare elsker thai chicken cashew. Denne mørke og sticky sausen har en perfekt balanse mellom det syrlige, søte og sterke. En thailandsk klassiker.
Honningglasert laks med sitron Har du liten tid, og trenger en supergod middag som lager seg selv, da lager du honningglasert laks. Denne tar cirka 15 minutter og smaker som et herremåltid.
Stekt ris med kylling Stekt ris er veldig populært i store deler av Asia. Det er kjapt å lage, og passer til både lunsj og middag. Her får du saftig kylling, fargerikt tilbehør og de gode smakene er enkle å like for både store og små.