Ostefondue Klassikeren fondue har ikke gått av moten selv om den har passert sin storhetstid. Aller best blir det med flere typer ost i samme kjele.
Omelett med innbakt ost (Steaks de fromage) Omelett med skarp ost som først vendes i røre og stekes i panne. Den franske eggeretten stekes til slutt i ovnen.
Aligot Aligot kommer fra Auvergne, som ligger i hjertet av Frankrike. Aligot er deilig tilbehør til stekt kjøtt eller gode stekte pølser, men den kan også nytes alene.
Fritert geitost med syltede pærer og hasselnøtter Fritert ost med pærer og et dryss av fine hasselnøttskiver.
Blå osteterte Er du glad i blåmuggost er dette et flott tilberedningstips fra de danske brødrene Price i tv-serien Munter mat.
Foie gras i savoykål En veldig overdrevet og ekstravagant måte å tilberede kål på, sier brødrene James og Adam Price i serien Munter mat.
Smørbrød: Solen skinner på Jacobsen Lise Finckenhagen er inspirert av det danske smørbrødet «Sol over Gudhjem», som er en bornholmsk spesialitet med røykt sild og eggeplomme. Hun har laget sin egen variant og kaller den «Solen skinner på Jacobsen».
Luksusskolebrød Disse skolebrødene er ekstra store og har mer av alt det gode. Du kan benytte enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt vaniljekrem.
Potetmos med brokkoli og mandeldryss Lag en vri på potetmosen ved å mose poteter og brokkoli sammen. I tillegg til at det er sunt, får du en lekker farge på tilbehøret.
Stekt ris med kylling Stekt ris er veldig populært i store deler av Asia. Det er kjapt å lage, og passer til både lunsj og middag. Her får du saftig kylling, fargerikt tilbehør og de gode smakene er enkle å like for både store og små.
Lynstekt biff med brokkoli, vårløk, pepper og hvitløk Tynne biffstrimler, brokkoli, vårløk og asiatiske sauser er Lise Finckenhagens gode middagsforslag.
Eplemuffins med vaniljekrem Eplekake i porsjonsformer. Lise Finckenhagens eplemuffins toppet med vaniljekrem.