Fiesta mexicana med fire favoritter De danske brødrene Price inviterer til meksikansk festkveld. Spesielt glad er de i flautas med kylling, taco barbacoa med salsa verde, kylling mole og corn husk meringue – og deler gledene. Av Ingvill Bjorland
Flautas med kylling, guacamole og pico de gallo Meksikanere bruker tortillaene sine til alt mulig. Her rulles de rundt deilig fyll og stekes sprø – toppet med guacamole og pico de gallo.
Kylling mole med meksikansk ris Mole er en tradisjonell saus fra det meksikanske kjøkken. Den finnes i utallige versjoner. De ulike typene tørket chili er viktige for smaken.
Taco: Barbacoa med salsa verde Dette er krydret mørt kjøtt og utrolig god taco. Den originale barbacoaen lages i en jordovn over natten. Her er den i en overkommelig versjon, og like god.
Corn Husk meringue – marengs med mais, mascarpone og vanilje Denne oppskriften kommer fra den meksikanske restauranten Cosme i New York. Marengsen er fylt med en enkel puré av mais, mascarponeost og vaniljebønnekrem.
Lag sorbé og iskrem sjølv James og Adam Price lagar syrleg sitronsorbé, fløyelsmjuk mangosorbé og jordbæris som verkeleg smaker jordbær. Her får du oppskriftene! Av Siri Bjelland Berven
Frisk hjemmelaget sitronsorbé Sitronsorbé er noe av det friskeste og mest innbydende du kan servere til dessert om sommeren.
Hjemmelaget kremet jordbæris Med hjemmelaget jordbæris får du smaken av ekte jordbær, og det smaker så mye bedre. Hjemmelaget jordbæriskrem er faktisk lett å lykkes med.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Lunsjfocaccia med burrataost og spekeskinke Burrataost er en fantastisk, fyldig og kremet ost fra Italia. Det kan være vanskelig å få tak i burrata i Norge, men du kan erstatte den med mozzarella i denne oppskriften.
Super eplesesong – Ni eplekjekke Ja, vi feirer eplenes festdag. Eplet er den nest mest populære frukten i Norge, etter banan. Nå er det proppfullt av deilige norske epler i butikker og i frukthager. Lag deg noe eplegodt. Av Ingvill Bjorland
Uvanlege – vedunderlege kaker Mange vil heve augebryna om kaka er laga med kålrot, raudbetar, potet, tomat eller søtpotet. Men desse kakene overraskar verkeleg. Dei smaker kjempegodt og er ekstra saftige. Av Ingvill Bjorland
Nøttekake med sjokolade og kaffekrem Stemningen sto i taket da Lise Finckenhagen kom med denne kaken. Nøttebunnen synker sammen i midten når den kommer ut av ovnen. Men det gjør ingenting. Da bare fyller du den med masse god krem. Først en seig sjokoladekrem og så krem smakt til med kaffe.