Fiesta mexicana med fire favoritter De danske brødrene Price inviterer til meksikansk festkveld. Spesielt glad er de i flautas med kylling, taco barbacoa med salsa verde, kylling mole og corn husk meringue – og deler gledene. Av Ingvill Bjorland
Flautas med kylling, guacamole og pico de gallo Meksikanere bruker tortillaene sine til alt mulig. Her rulles de rundt deilig fyll og stekes sprø – toppet med guacamole og pico de gallo.
Kylling mole med meksikansk ris Mole er en tradisjonell saus fra det meksikanske kjøkken. Den finnes i utallige versjoner. De ulike typene tørket chili er viktige for smaken.
Taco: Barbacoa med salsa verde Dette er krydret mørt kjøtt og utrolig god taco. Den originale barbacoaen lages i en jordovn over natten. Her er den i en overkommelig versjon, og like god.
Corn Husk meringue – marengs med mais, mascarpone og vanilje Denne oppskriften kommer fra den meksikanske restauranten Cosme i New York. Marengsen er fylt med en enkel puré av mais, mascarponeost og vaniljebønnekrem.
Lag sorbé og iskrem sjølv James og Adam Price lagar syrleg sitronsorbé, fløyelsmjuk mangosorbé og jordbæris som verkeleg smaker jordbær. Her får du oppskriftene! Av Siri Bjelland Berven
Frisk hjemmelaget sitronsorbé Sitronsorbé er noe av det friskeste og mest innbydende du kan servere til dessert om sommeren.
Hjemmelaget kremet jordbæris Med hjemmelaget jordbæris får du smaken av ekte jordbær, og det smaker så mye bedre. Hjemmelaget jordbæriskrem er faktisk lett å lykkes med.