Hopp til innhold

Sting på bordell?

Sting skal ha tilbrakt noen nattetimer i et av Hamburgs mest kjente bordeller etter en konsert med Police tirsdag.

Sting

The Police-vokalist Sting er glad i damer og tar gjerne med seg kona på strippeklubb.

Foto: NIR KAFRI / Scanpix/AFP

Den store britiske tabloidavisen The Sun slår stort opp at den kjente vokalisten og låtskriveren Sting ble fotografert i dét han forlot en nattklubb ved navn Relax.

Strippeklubb eller bordell?

Denne nattklubben er ifølge kjennere et bordell, som markedsfører seg som en strippeklubb. Relax skal angivelig ha blitt besøkt av hitmakeren natt til onsdag, etter en Police-konsert i Hamburg tirsdag kveld.

Et bilde av sangeren som forlater establishmentet, går nå verden rundt. Bildet viser en flau Sting som forsøker å skjule seg i baksetet på bilen som blir kjørt av en av hans livvakter.

Liker strippeklubber

Stings talskvinne mener imidlertid det ikke er så mye å hisse seg opp over. Den gifte seksbarnsfaren på 55 har ifølge henne alltid vært åpen om at han liker strippeklubber.

- Sting og hans kone Trudie Styler har alltid vært åpne om sin interesse for strippeklubber. Dette er ikke noe han er flau over, sier hun ifølge BreakingNews.ie.

Har forsøkt partnerbytte

I et intervju med amerikansk radio i 2004, avslørte Trudie Styler at paret ofte har forsøkt partnerbytte, og at de sammen besøker strippeklubber. Hun sa videre at det var helt greit for henne at ektemannen var intim med andre kvinner.

- Jeg blir ikke sjalu. Han liker disse klubbene hvor alle er nakne. Jeg er med på lasset, framholdt hun. Utsagnene skapte overskrifter verden over, og noen dager senere gikk Styler ut og sa at det hele var sagt på spøk.

Kulturstrøm

  • «Underholdende, dog noe underveldende debut»

    – Albumets tittel og gjennomgående tematikk handler om forhold som visner bort. Selv om man som lytter ikke sitter igjen med en klar følelse av hvilke forhold det hintes til, er det ingen tvil om at Blackie ser på disse bruddene som høyst nødvendige, skriver NRK P3-kritiker Even Samir Kaushik i sin anmeldelse av debutalbumet til Blackie.