NRK Meny
Normal

Sting på bordell?

Sting skal ha tilbrakt noen nattetimer i et av Hamburgs mest kjente bordeller etter en konsert med Police tirsdag.

Sting

The Police-vokalist Sting er glad i damer og tar gjerne med seg kona på strippeklubb.

Foto: NIR KAFRI / Scanpix/AFP

Den store britiske tabloidavisen The Sun slår stort opp at den kjente vokalisten og låtskriveren Sting ble fotografert i dét han forlot en nattklubb ved navn Relax.

Strippeklubb eller bordell?

Denne nattklubben er ifølge kjennere et bordell, som markedsfører seg som en strippeklubb. Relax skal angivelig ha blitt besøkt av hitmakeren natt til onsdag, etter en Police-konsert i Hamburg tirsdag kveld.

Et bilde av sangeren som forlater establishmentet, går nå verden rundt. Bildet viser en flau Sting som forsøker å skjule seg i baksetet på bilen som blir kjørt av en av hans livvakter.

Liker strippeklubber

Stings talskvinne mener imidlertid det ikke er så mye å hisse seg opp over. Den gifte seksbarnsfaren på 55 har ifølge henne alltid vært åpen om at han liker strippeklubber.

- Sting og hans kone Trudie Styler har alltid vært åpne om sin interesse for strippeklubber. Dette er ikke noe han er flau over, sier hun ifølge BreakingNews.ie.

Har forsøkt partnerbytte

I et intervju med amerikansk radio i 2004, avslørte Trudie Styler at paret ofte har forsøkt partnerbytte, og at de sammen besøker strippeklubber. Hun sa videre at det var helt greit for henne at ektemannen var intim med andre kvinner.

- Jeg blir ikke sjalu. Han liker disse klubbene hvor alle er nakne. Jeg er med på lasset, framholdt hun. Utsagnene skapte overskrifter verden over, og noen dager senere gikk Styler ut og sa at det hele var sagt på spøk.

Kulturstrøm

 • Populær 50 år etter sin død

  Charlotte Wankel er gjenstand for mye interesse, 50 år etter sin død. Hvem var hun, en av våre mest fremtredende moderne kunstnere? Radiomagasinet Studio 2 er på saken.

  Visste du at Norge akkurat nå er dypt inne i en snøkrabbe-krig? EU og norske myndigheter er rykende uenige om hvem som skal få fiske snøkrabber på Svalbard og ikke minst hvor mye de skal fiske. Nå skjerper EU kravene etter instruks fra sin egen fiskerikomité. ** I sommer har Aftenposten avslørt en rekke tilfeller der eksamenssensorer i høyere utdanning har satt karakterer som fremstår som helt tilfeldige. Nå mener Extrastiftelsen at tildelingen av forskningsmidler også foregår på svært tilfeldige måter. ** Lenge har vi trodd at det kun var menn som reiste til Paris for å lære malerkunst av Henri Matisse. Nå viser det seg at også den kvinnelige kunstneren Charlotte Wankel var elev hos den franske mesteren. 50 år etter sin død er hun endelig i ferd med å få sin anerkjennelse. ** Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov – bedre kjent som Arkadag har blant annet forbudt sorte biler, badetøy, neglelakk og hårfarge. Men hvem er han? ** Vi fortsetter vår serie om musikken som kanskje litt ufrivillig har blitt sommerhits. I dag handler det om ABBA-låta "Our Last Summer". ** Netflix-serien "Orange is the new black" handler om rikmannsdattera Piper Chapman som plutselig havner i fengsel og alle de rare menneskene hun møter innenfor murene. Nå er sjette sesong her og vi anmelder.
 • Fotball-VM ble radiosuksess

  Lytterne har strømmet til den digitale radiokanalen NRK Sport under fotball-VM.

  – Oppsiktsvekkende gode tall. Vi har vært helt oppe i 28 prosent markedsandel på den mest hørte kampen (kvartfinalen Russland–Kroatia), sier fungerende mediedirektør i NRK, Arne Helsingen (NTB).

 • Mange feil i «World of Warcraft»

  Den nye versjonen av «World of Warcraft» som blei lansert denne veka var langt frå feilfri, melder VG. Fleire programfeil fører til at spelarar slit med å kome seg forbi fiendane; dei er rett og slett for gode til å slåst. Selskapet bak, Blizzard, forsikrar om at dei fiksar fleire hundre programvarefeil per dag.

  Gutt spiller World of Warcraft
  Foto: NIGEL TREBLIN / AFP