Sting på bordell?

Sting skal ha tilbrakt noen nattetimer i et av Hamburgs mest kjente bordeller etter en konsert med Police tirsdag.

Sting

The Police-vokalist Sting er glad i damer og tar gjerne med seg kona på strippeklubb.

Foto: NIR KAFRI / Scanpix/AFP

Den store britiske tabloidavisen The Sun slår stort opp at den kjente vokalisten og låtskriveren Sting ble fotografert i dét han forlot en nattklubb ved navn Relax.

Strippeklubb eller bordell?

Denne nattklubben er ifølge kjennere et bordell, som markedsfører seg som en strippeklubb. Relax skal angivelig ha blitt besøkt av hitmakeren natt til onsdag, etter en Police-konsert i Hamburg tirsdag kveld.

Et bilde av sangeren som forlater establishmentet, går nå verden rundt. Bildet viser en flau Sting som forsøker å skjule seg i baksetet på bilen som blir kjørt av en av hans livvakter.

Liker strippeklubber

Stings talskvinne mener imidlertid det ikke er så mye å hisse seg opp over. Den gifte seksbarnsfaren på 55 har ifølge henne alltid vært åpen om at han liker strippeklubber.

- Sting og hans kone Trudie Styler har alltid vært åpne om sin interesse for strippeklubber. Dette er ikke noe han er flau over, sier hun ifølge BreakingNews.ie.

Har forsøkt partnerbytte

I et intervju med amerikansk radio i 2004, avslørte Trudie Styler at paret ofte har forsøkt partnerbytte, og at de sammen besøker strippeklubber. Hun sa videre at det var helt greit for henne at ektemannen var intim med andre kvinner.

- Jeg blir ikke sjalu. Han liker disse klubbene hvor alle er nakne. Jeg er med på lasset, framholdt hun. Utsagnene skapte overskrifter verden over, og noen dager senere gikk Styler ut og sa at det hele var sagt på spøk.

Kulturstrøm

 • Få kvinnelige regissører

  Ny rapport viser at kun 22 prosent av regissørene av europeiske kinofilmer var kvinner. Bak rapporten står The European Audiovisual Observatory. De har sett på hvor mange kvinner som står bak film og TV-serier produsert i årene fra 2015 til 2018 og vist i 2018 og 2019. Det påvirker hvilke sexscener vi får se i film, mener regissør Erik Poppe.

 • «Frida» på toppen av lista

  Nina Grünfelds biografi om sin ukjente farmor var den mest solgte biografi- og memoar-utgivelsen i første halvår av 2020. Farmoren var tysk, jødisk, prostituert og mistenkt for spionasje da hun ble gravid. Sønnen Berthold kom til Norge som flyktning og ble en av våre mest kjente psykiatere.

  Nina Grünfeld og boka «Frida: Min ukjente famors krig»
  Foto: Johs. Bøe / Aschehoug/NRK
 • Geelmuyden går av som toppsjef

  Hans Geelmuyden sluttar som toppsjef i PR- og kommunikasjonsselskapet Geelmuyden Kiese, melder Dagens Næringsliv. Han fortset som styreleiar i selskapet.

  Hans Geelmuyden
  Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix