Hopp til innhold

The Police åpnet verdensturnéen

 Mandag kveld åpnet The Police sin nye verdensturné i Vancouver.

The Police

Trioen The Police spilte mandag sin første store konsert siden de ga ut sitt siste album i 1983. Fra venstre: Sting, Stewart Copeland og Andy Summers på scenen i Vancouver mandag kveld.

Foto: RICHARD LAM / AP

The Police

Sting, Andy Summers Stewart Copeland spilte foran 20.000 i Vancouver.

Foto: RICHARD LAM / AP

Les også: The Police til Live Earth

Les også: Bekrefter turné

Nett-tv: Se pressekonferansen der The Police-turnéen blir annonsert!

Mer om The Police!

Trioen The Police spilte mandag sin første store konsert siden de ga ut sitt siste album i 1983.

Det skjedde foran et publikum på 20.000 i General Motors Place i Vancouver i Canada der frontmannen Sting, gitaristen Andy Summers og trommeslageren Stewart Copeland hadde valgt å åpne sin verdensturné.

Sang med

Fansen sang med da gruppa åpnet med «Message in a Bottle» og holdt følge på andre Police-slagere som «Roxanne» og «Don't Stand So Close To Me». Bandet avsluttet med «Every Breath you Take».

The Police spilte et tett, nær to timer langt sett, og de tre musikerne som ikke alltid har vært på like god talefot, ga hverandre en god klem da konserten var over og Sting slang slengkyss ut til publikum, melder nyhetsbyrået AFP.

Svartebørs

Konserten var på det nærmeste utsolgt, selv om de som hadde kjøpt billetter for 100 dollar stykket solgte dem på svartebørsen rett før konserten skulle begynne helt ned til 30 dollar.

Turneen fortsetter i Nord- og Sør-Amerika, Europa og Australia før de avslutter tidlig neste år.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP