The Police til Norge

Neste år kommer The Police, med Sting i spissen, for første gang til Norge.

The Police

For første gang kommer The Police til Norge.

Foto: RICHARD LAM / AP

I august hadde The Police ingen problemer med å fylle Globen Arena i Stockholm til randen to ganger. Dette var deres første konserter i Skandinavia på hele 25 år.

Onsdag 11. juni neste år inntar bandet scenen på Valle Hovin i Oslo.

Dominerte hitlistene

I 1977 tok de den britiske musikkscenen med storm med sin vitale blanding av rock, reggae, punk og jazz. Bandet dominerte en periode toppen av hitlisten og ble spilt på radiokanaler verden over.

I de seks årene bandet holdt sammen ble de raskt et av verdens mest berømte og mest spilte band.

Sting, Steward Copeland og Andy Summers har i de siste årene pleiet sine egne solokarrierer, men nå er de ute på sin store gjenforeningsturne.

Åpnet i Canada

- Vi er stolte av å kunne annonsere at The Police for aller første gang kommer til Norge. På setlista står låter som «Roxanne», «Message in a Bottle», «Every Little Thing She Does Is Magic», og «Every Breath You Take», heter det i en pressemelding fra Gunnar Eide Concerts.

Turnéen ble åpnet foran 20.000 i General Motors Place i Vancouver i Canada i mai og avsluttes tidlig i 2008.

Billettene til konserten i Oslo blir lagt ut for salg mandag 26. november.

Kulturstrøm

  • Glastonbury er avlyst

    Den britiske mustikkfestivalen Glastonbury er avlyst for andre år på rad, på grunn av koronapandemien. Festivalen er verden største utendørs musikkfestival. Folk som har kjøpt billetter for i år vil kunne bruke dem neste år, opplyser arrangørene.

  • Sperrer kinesisk Twitter-konto

    Twitter har sperret kontoen til Kinas ambassade i USA etter publisering av et innlegg som forsvarer behandlingen av uigurer i Xinjiang der Kina er anklaget for grove menneskerettsbrudd. Meldingen er skjult men ikke fjernet, skriver Bloomberg.